Malo smo se udaljili od teme, pa cu kratko da ne prosirujemo.
Za Stanica znam nekoliko primjera, sto za klime sto za neke druge stvari, a mene su zeznuli za monitor, prvo su mi prodali jedan kojem nisu radile komande, pa su mi dali drugi kojem je slika deformisana, i pritom mi ga nisu htjeli zamjeniti niti vratiti novac.Drugar uzeo klimu koja je neispravna, i drugi dan otisao da je zamjeni nisu mu dali, nego da ide na servis, drugi dan, tako da je morao licno zvati Stanica du mu zamjeni itd. da ne duzim, toliko o tome.
A Samsung sam rekao samo zato sto sam veliki fan iste marke, to ti je kao Intel i Amd, nek uzima ko sta hoce to je vec stvar licnog ukusa ili cega vec... previse ste osjetljivi, dobar je i LG i Sony
Eto toliko, a sada ne bi bilo lose da se vratimo Mede8er-u, ako ima neko prijedlog za neki software ili najbolje rijesenje za bezicno povezivanje.
ja trenutno tragam za najboljim grafickim rijesenjem, za sada koristim Twixie, ako neko koristi neki drugi software bilo bi dobro da napise je li bolji i li gori od Twixie-ja , eventualno doda linkove.
pozz