Neki_to_vole_vruce je napisao:
Munjo radim dovoljno dugo da kazem da su dobri. Asus je smece i acer je smece. Nikad nisam imao problem sa nekim hp
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
S obzirom na ovo što si napisao nameće se zaključak da "dovoljno dugo" u tvom riječniku podrazumijeva 6 - 8 mjeseci.
Evo recimo ja se zanimam s time "relativno dugo" - nekih 12 godina. I kažem da veze nemaš o čemu pričaš.
A to mogu da tvrdim samo na osnovu vaše rasprave u kojoj ocjenjujete kvalitet određenog brenda tako paušalno i generalizovano i to na osnovu uvida u dva i po laptopa jednog proizvođača, da ne moram ni uzimati druge navedene stavove u obzir. Počevši od onog prvog što upoređuje laptop od najmanje milju i po maraka sa Core i5 procesorom i nezavisnom grafikom sa smećem od jedva 600 KM nebitno koji su brendovi u pitanju, pa nadalje.Tjerate me da ovdje taksativno navedem šta kod kojeg brend valja, a šta ne, pa da onda nakon takvog polukilometarskog posta razmislite o svojim baljezganjima prije nego što ih otkucate. Ali nema svrhe da me banuju na sedam dana zbog overflow-a, a temu zaključaju na mjesec.
Jbte... sve znalac do znalca...
Čovjek je pitao šta da kupi. Naveo sam da je Celeron smeće i da to ne kupuje, a da je ProBook kod mene odličan, dok su drugi popljuvali HP. Ako se nekome ne sviđa, neka poljubi i ostavi. Niko nikoga ne tjera da kupi bilo šta.
Uživaj.
PS. I za hardware i za software sam laik.