munja.alex je napisao:
autsajder je napisao:
sinip je napisao:
ХаПе/Компак је задња ствар коју треба узети у обзир приликом куповине... Таман и ако су се "саставили" са квалитетом у производном процесу након свих проблема које су имали, колико, 5-6 година најмање.
Comapaq ne, HP apsolutno da.
munja.alex je napisao:
Mislio sam na duzinu garancije, u odnosu na 3 godine Dell, i Toshiba od 2 god a prva no matter what, hp je go racq. To što ti se posrećilo sa tim ne opravdava statistiku. Jel i taj HP Celeron?
HP je i5, a garancija mu je 2 g. Kupljen u Srbiji - Gigatron. Toshiba je Celeron, kupljena u Kaliforniji, 1 g. garancija - nikakvih no mather what nije dobijeno uz nju. Riknula u 13. mjesecu korištenja.
Naveo sam bar nas dvojicu kojima se posrećilo. Koliko se tebi HP laptopa kvarilo?
Pa što ne uze Toshibu i5 pa da usporediš, a ne neki od 6stotinjak KM... Ja sam prodao skoro i7 Toshibu sa ati grafikom i ssd diskom, laptop ko zmaj...
Prvo, nisam ga ja kupio, dobio sam isti na poklon. Na njemu je bio Celeron, pa sam naveo da isti ne valja...
Drugo, već sam naveo da je ovaj moj HP isto zmaj i za klasu je bolji od Lenovo ThinkPad koji koristim na poslu.
Treće, svima bih preporučio da ne igraju igrice, jer na taj način brže rasturaju laptope (bez obzira koji je brend).
Neki_to_vole_vruce je napisao:
Imam HP COMPAQ 2007 gp radi kao zmaj i dan danas. Na njemu win 8...pjesma.....
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Moj problem s Comapq-om je bio loš procesor, a još veći to što sam ga odnio na servis običnom kretenu koji ga je spalio korištenjem dr. adaptera. Inače je dobro služio skoro 2,5 g.