mangia je napisao:
che.guevara je napisao:
Od nedavno nije potrebno ići u Zagreb, pogledaj HGSpot kod dvorane Borik. Oni ako nemaju robu tu na lageru, dobijaju je po narudžbi za nedelju/dvije iz svog "centra" u hrvatskoj.
Mada, ja, od slovenaca i hrvata ni aspirin ne bih uzeo...
haha to kao prvo nisu hrvati nego neki nas lik koji je uvijek ovdje dilao njihovu robu. kao drugo i Srbende u BL kupuju robu od Kimtec-a ili NTCHS-a a mislim da ne treba da govorim ko su vlasnici tih firmi.
Sto se tice wlan-a koji grad je u pitanju? koje usluge cete nuditi u wlan-u i po kojoj cijeni?
U pitanju je Derventa...I iskreno mislim da ce biti prava frka zbog opreme,jer ja nekako i mogu otici u Novi Sad ili Zagreb za opremu ali neko novi kad se bude prikljucivao nebih rekao da ima toliku zelju...
Sto se tice topografskih osobina grada situacija je idealna: 3-4 AP i citav grad je pokriven jedino sto neznam koliko ovaj AP moze da primi klijenata u jednom trenutku a da se ne optereti....
A cijena koristenja tog WLAN-a bice kao neka godisnja clanarina 30KM sa tim da u pocetnoj fazi korisnici imaju pristup nekom IRC serveru(ili nekom LAN messengeru,premisljam se),windows sharing .....ma nemam pojma da budem iskren,neznam sta je realno da postavim na tu mrezu?