V@nja je napisao:
Nisi ga mogao dobiti mjesec dana zato sto se salje u SA, medjutim sad kad si poceo da pickaras po forumu i pravis negativnu reklamu odjednom si ga dobio unutar 3-4 sata.
Sa CTom pocelo isto kao i sa ELTAom, tek kad povilenis ovde na forumu nesto se desi

Ja sam imao slicnu situaciju i sa Pan-Ex i sa onim sto valjaju refurbished HPove (jel' InfoCom bi?

). Mjesec dana cuvali uredjaj (u prvom slucaju DVD pisac pod garancijom, u drugom laptop koji sam odnio na popravak) i mjesec dana prodavali muda pod bubrege. Tek kad sam poceo spominjati familiju tek se onda nesto zaista pokrenulo (dobio nov DVD pisac odnosno dobio svoj laptop nazad (iako mi je ona neznalica tamo rekla da ga bacim u smece - a dan nakon toga su mi ga u HG Spotu popravili za <24h)).
InfoLINK i HG Spot su dvije firme kod kojih se nisam susretao sa javaslukom i neozbiljnoscu zaposlenih.
Malo sam listao tvoje postove i primetio sam da se dobro razumes u IT svet.. e sad dozvoli da te nesto pitam.
Koristim VPS (Virtual Private Server) na njemu je hostovan jedan moj sajt (nebitan je naziv nezelim da spamujem) uglavnom radi se o online Movie Streamingu.. zapravo gledanje filmova preko neta.. slicna stvar kao s youtube-om.. Zasto mi sajt pada i izbacuje "502 Gateway Error" svaki put kad ja pristupim root folderu. Ili prebacujem fajlove preko FileZille.
Pokusao sam i sa refreshom mySQL baze ali nepomaze.. Imam jos 5GB slobodnog prostora tako da to nepretstavlja problem.. Ali nesto mu smeta i ja nemogu da provalim sta.. Nisam vise pametan! Server je hostovan u njemackoj.. brzina je 100mBit/s.. imam 20GB protoka mjesecno,, Sto se tice desktop okruzenja imam instaliran DEBIAN operativni sistem. ali Uglavnom radim preko konzole i terminala..
Moze pomoc.. hvala!