banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 18:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Motorola v500
PostPoslato: 12 Avg 2004, 02:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Da li ko ima ovaj telefon? Utisci? Zna li kolika mu je cijena u BL?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Avg 2004, 22:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
odlican telefon. i ja ga mjerkam vec duze vrijeme, mada je dosta skup.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Avg 2004, 20:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nasao sam ja v525 za 220 eura. Isti je telefon samo mu je dodata jos neka opcija za olaksavanje rada na vodafone mrezi ako se ne varam, uglavnom nista nije oduzeto, samo dodato :)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Avg 2004, 08:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 24 Mar 2003, 10:03
Ja sam imao istu dilemu prije pola god.;
Motorola V500 ili V525/ova je malo ljepša/ bilo ih je za 420 KM na crno,mogu provjeriti
Kod njih mi se ne sviđa izgled "debele" su i imaju oko 125g.
ako kontaš uzimati na preklop za otprilike toliko love ja bi uzeo Panasonic X70/za njega sam se odlučio/;mnogo ljepši,manji ima oko 90g,ima IC,bluetooth ali malko slabiju rezoluciju kamere od V500/525 ipak je izašao na tržište prije njih 6mj.
Kad uzmeš ostale modele Samsung V200 nema nekih opcija i dosta je slabija kamera od ovih gore,prednost mu je pokretna kamera;Samsung E700/710 je dosta skup/600 KM/,SE Z600 je baš prevelik/440 KM/......
Ukusi su različiti zar ne?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Avg 2004, 13:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I mene je supala ta velicina/debljina ali ako ces iskreno svi telefoni koje sam do sad imao su bili cca120-130 grama tako da mi to i ne predstavlja problem, stavise to je prednost ;) Sto se samsunga tice o e700 sam razmisljao al' sam imao priliku da ga koristim u poslednjih par dana i odustao sam od njega, jednostavno mi se ne svidja. Ono sto me privuklo kod motorole je cinjenica da ima fantastican display/odlicnu kameru te prikljucak za usb port, solidnu kolicinu memorije a i po meni interesantan dizajn ... kao sto si i sam rekao ukusi su razliciti ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Avg 2004, 15:18 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 29 Jan 2002, 01:00
Ja imam Motorola v600. Telefon ko telefon.....

Meni kao zenski se naravno svidja najvise paljenje i gasenje u bojama kruga oko M-ja......kad me neko zove, a sve ostalo ja za moj uskus i previse komplikovano. :lol: :lol: :lol:
Ah da....dobra je i bluetooth opcija bezzicne slusalice koju redovno upotrebljavam u autu....nema vise kabla, a slusalica lagana pa je skoro i ne osjetim na uhu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Avg 2004, 16:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
neko mi je rekao da treba izbjegavati telefone radjene za vodafon kompaniju. pitanje je kako se ponasaju na ovoj nasoj mrezi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Sep 2004, 23:28 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2003, 19:00
Моторола v525... па шта да се каже, лијеп је (али свако има свој укус), камера наравно већ стандардна, добар квалитет, четверостепени zoom бла бла бла... ма добар је.

А цијена? Па ка за мене, хехе, 0,0 Еура - поклон за продужетак уговора (сваке године, али аустријска карта бураз). 8)

Кад смо већ код тог, колико је декодирање у РС?

Босна, 1992.:
- Хоће л' бит' оно рата?
- ...ма јок!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]