Takodje sam s pandawilla naručio do sada dva iNew V3, Doogee DG350, Sosoon x63, Elephone P7 i s nijednim nisam imao nikakvih problema. Ipak za razliku od ebay-a imaju live podršku, godinu dana garancije i rade na mnogo većoj skali nego jedan prodavac s ebay-a. Baš im je stalo da im ostaviš pozitivan feedback da čak imaju caku da ako kupiš odredjen model telefona i na odredjenim stranicama napraviš review tog telefona da ti vrate pare...lično ne bih se upuštao u to, ali ima načina da se telefon uzme povoljnije. Za kinesku NG, Božić, 8 Mart itd. odredjeni modeli dobijaju super popuste, takodje preko kupona, presale ili happy hour, clearance. Prijatelj je preko mene sad naručio isto Hot Pepper LA3S s 5.5" ekranom, FHD, Snapdragon 400, 2GB rama itd. za 270KM. Cijenom su nenadmašni, a i dizajnom su neki modeli ljepši od flagshipova nama poznatih marki telefona. Mana je što upgrade androida ne treba nikad očekivati, ali realno kako brzo izlaze novi, bolji i jeftiniji modeli brzo ću promjeniti telefon...sad su se tek na pandawillu krenuli pojavljivati modeli s kit-katom. Što se carine tiče ja sam u drugoj smijeni plaćao punu cijenu, a u prvoj sam se dogovorio iako je u drugoj bilo u 4 oka, a u prvoj preko 10ak
@nepokoreni carina ako je regularna plaćaš 10% carine, 17%pdv-a na cijenu telefona sa carinom, 10KM taxe i 3KM pregled na carini. Poneseš sa sobom odštampan račun s paypal-a.