Evo ja cu reci ono sto po meni ne valja na tom huawei-u:
Prva stvar je los displej, male rezolucije + nije kapacitivni. Istina to dobro dodje ako hoces ubosti olovkom ili noktom, ali je i poprilicno znao biti neprecizan i da ne reaguje.
Druga stvar je sto ga nikako nisam uspio uapliti da radi u USB Debugging Modu, pa da na njemu izvrsavas aplikaciju koju razvijas. Jedino sto sam upsio je da bude kao Mass Storage Device (sto znaci da nisam uspio ni ddms da pokrenem pa da se kartici pristupi bez prethodnog unmount-ovanja). Telefon ne posjedujem, vec smo ih dobili par od mtel-a kada smo radili neke aplikacije.
Kamera je ...eto cisto da ima

...
I ista stvar je sa pomenutim p350 LG-jem (koji sam imao jedno vrijeme)...mada, moram priznati, Lg ima kapacitivni displej, veoma dobro osjetljiv, no kao sto i sam imam (neko rece) cevape od prstiju

, tesko je kucati poruku. I ista stvar sa kamerom ..3 Mpix, bez autofokusa, pa je to slabo skroz..
U svakom slucaju, huawei vrlo dobro vrti 2.1 android, brzo, bez mnogo problema. Stekanja gotovo da nema. Ko po svaku cijenu zeli android, moze kupiti ovaj fon. Ja imam vec gotovo dve godine star HTC Magic, dosta sporiji od oba pomenuta telefona, ali je kvalitet izrade kucista i displej neuporediv + debug-uje k'o lud

.. Zbog toga sam sebi ostavio HTC.