banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 20:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Da li je to bas tako?
PostPoslato: 17 Dec 2010, 14:08 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 17 Dec 2010, 11:44
Zdravo
Planirao sam da kupim telefon preko mtel-a na pretplatu.gledao sam tarifu L
da li onaj bonus od 60 minuta u mtel mob. mrezi i 100 poruka jeli se to dobija svaki mjesec po toliko ili samo po sklapanju ugovora(dok se ne potrosi)
i kad se ocekuju neki drugi telefoni ili snizenje ovih.?
i kolko se dobije garancije na telefonn?
hvala

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2010, 14:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
Ja sam uzela tel preko njih i rekoh, ne daj Boze nikome! Iz ociju ti kradu. A taj nazovi, bonus, dobijas svaki mjesec. To su ti one 23 KM i nesto sitno sto moras da platis svaki mjesec. Ali slobodno racunaj da ce ti "bonus" svako malo brze da isparava. Jednom mi je dosao racun u kome stoje poruke upucene Srbiji, nekih 30-ak, a ja nemam kome da pisem u Srbiji. Kad ih nazvah, kazu, listing (koji se placa!) pa posto naravno listing bi to pokazao, te poruke, onda bi morala tuzba i tako bla bla bla.. u nedogled. Tako da, ne d'o ti Bog!

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2010, 14:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

E i treba im... Ja sam presla na eronet, i trosim duplo manje.

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2010, 21:34 
Voajer
Voajer

A pogodnosti oko kupovanja telefona ?
Jel se to isplati uzeti?Planirao sam nokiu X6 299KM u L tarifi na 24 mjeseca nije lose s obzirom na cijenu Nokie 800KM
24*20=480+299=779
+ 60 minuta * 18 feninga = 1080 =10,80KM
+ 100 poruka * 9 felinga = 900 =9 KM
+ jos nesto uglavnom taj bonus kosta 20KM ako ne i vise, a ja nikad ne potrosim vise od 10-15KM mjesecno(jer nemam curu) tako da bi me ovaj bonus zadovoljio i ne bih trosio vise od to 20.
jel se slazete.to za pridodavanje poruka nisam cuo.nije da ti ne vjerujem ali malo mi cudno da oni kradu tih 30 poruka.ali nije nemoguce.
Hvala na odgovorima

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2010, 22:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 12:33
gdje je to x6 800KM? nesto mi prolazi kroz glavu 500KM

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2010, 22:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Bježite od m:tela i njihovih tarifa i pogodnosti to su neviđeni lopovi i prevare! Ako već trebate pretplatu i telefon idite na bh telekom daleko su povoljniji i najvažnije pošteniji!!!

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2010, 22:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

kakva drzava takav i telekom:)

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2010, 22:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Cone je napisao:
A pogodnosti oko kupovanja telefona ?
Jel se to isplati uzeti?Planirao sam nokiu X6 299KM u L tarifi na 24 mjeseca nije lose s obzirom na cijenu Nokie 800KM
24*20=480+299=779
+ 60 minuta * 18 feninga = 1080 =10,80KM
+ 100 poruka * 9 felinga = 900 =9 KM
+ jos nesto uglavnom taj bonus kosta 20KM ako ne i vise, a ja nikad ne potrosim vise od 10-15KM mjesecno(jer nemam curu) tako da bi me ovaj bonus zadovoljio i ne bih trosio vise od to 20.
jel se slazete.to za pridodavanje poruka nisam cuo.nije da ti ne vjerujem ali malo mi cudno da oni kradu tih 30 poruka.ali nije nemoguce.
Hvala na odgovorima

nema tu pogodnosti. Nisam ni ja trosila preko 15KM ali ti tih 23 KM moras platiti potrosio ih ili ne. Pa ti izracunaj koliko te dodje tel. Kad sve skupis i saberes, morao bi biti zestoko disciplinovan pri trosenju da te tel ne izadje papreno. Kome se to isplati??? Pa lakse je otici i kupiti tel u trgovini kao covjek, a ne imati posla sa njima. Vjeruj mi na rijec! A to dodavanje poruka.. vidjeces. :) Prva 3 racuna su mi stigla regularna, svaki naredni je bio uvecan za neke gluposti.
A neki dan mi ujna isprica, sa njenog broja su stizale poruke ljudima koje ona nije slala. :) To se i meni desavalo kada posaljem 2 poruke u jednom, nakon te tom nekom kome sam poslala poruku stigne jos jedna koja nema veze sa mozgom. Naravno, sve se to naplati.

Ovo je moje iskustvo.. Ne bih da ga jos neko dozivi. Kradu kako stignu, u to nema sumnje. Imam ja jos mtel-ov broj ali ga ne koristim, ono dopunim cisto da imam od 2KM a koristim Eronet. Daleko su isplativiji a ova opcija Hej ti broj je vise nego odlicna. Za mjesec dana sam potrosila 6KM a u mtel-u bih potrosila Bog zna koliko iako mi je aktivirana Friend opcija.
Poooz

PS da , zvuci bezveze, krasti 30 poruka, ali, uzmi u obzir da je mtel vodeci operater, svi su na mtel-u. Svakom uzmi 1, 2, 3, 10, 30 poruka.. Sta mislis koliko je to para? A ljudi ne vode brigu o tome. Dobijes racun, platis i Bog te veselio. A da se ganjas sa njima po sudu... :roll:

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2010, 11:00 
Voajer
Voajer

goxon je napisao:

Pogledaj na mobilni svet Nokia x6 16G od 350-406 €

razlozi:
1.Problem je sto ja zivim u Trebinju i kolko znam tamo nema ni Eronet ni BHtel predstavnistvo
2.Ne mogu da iskesiram toliko odjednom,a necu polovan telefon
3.U svakom mobil sopu u Tb su nevidjeni prevaranti,samo petljaju,lazu,nabijaju cjene,... i sto je najgore daju samo 6 mjeseci garancije,dok u mtel ima 1 godina
to su neki od razloga
to me vuce ka mtelu
a ta vasa misljenja me odvlace

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2010, 11:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
1.Problem je sto ja zivim u Trebinju i kolko znam tamo nema ni Eronet ni BHtel predstavnistvo

Sjedneš u auto i do Mostara sve imaš tamo :wink: , a što se tiče para pa zajmi pa vraćaj prosto, ali ne od ovi zelenaša mikrokreditnih, jedino su oni gori od m:tela.

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2010, 11:46 
Voajer
Voajer

U auto mogu sjesti tek za godinu dana jer sad imam 17 godina.
a da se duzim ne dolazi u obzir :D

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2010, 11:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pa dobro na bus onda nije bitno, ali uzimanje telefona na pretplatu je itekakvo dužničko ropstvo, izračunaj sam telefon+pretplata+rata+fantomski pozivi=uši se crvene.

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2010, 12:06 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Cone je napisao:
goxon je napisao:

razlozi:
3.U svakom mobil sopu u Tb su nevidjeni prevaranti,samo petljaju,lazu,nabijaju cjene,... i sto je najgore daju samo 6 mjeseci garancije,dok u mtel ima 1 godina
to su neki od razloga
to me vuce ka mtelu

Те цијене тамо везе с мозгом немају... Није та Нокиа толико скупа, ни близу...

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2010, 13:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Cone je napisao:
goxon je napisao:

razlozi:
to su neki od razloga
to me vuce ka mtelu

evo ti firma iz Sarajeva. platices 420KM+ postarina. garancija 6mj al je duplo jeftinije nego kod vas u TR

http://www.univerzalno.com/index.php?ac ... kli&id=376

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2010, 16:51 
Voajer
Voajer

Nije u Tb 800 nego sam gledao na mobilni svet
ali ova za 420 je 8G i sta ce meni garancija u Sarajevu i ne vjerujem da je to bas cisto sve i da nije skidano sa mreze ili kradeno ko zna

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2010, 17:22 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Cone je napisao:
Nije u Tb 800 nego sam gledao na mobilni svet
ali ova za 420 je 8G i sta ce meni garancija u Sarajevu i ne vjerujem da je to bas cisto sve i da nije skidano sa mreze ili kradeno ko zna

Кажем ти, цијене на мобилнисвет нису мјеродавне...
Друго, овај лик са универзално, је број 1 и то далеко, што се тиче мобилних телефона у БиХ.

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2010, 17:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa ti kupi preko mtel-a pa nam javi utiske.

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2010, 18:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 06 Jul 2009, 21:45
Šta bola čovjeka savjetujete da uzima eronet i telekom kada su mu siguran sam svi ostali brojevi koje poziva na metl... Ja sam na pretplati na mtelu i nikada nisam imao pritužbu na račune... Prije sam bio na telekomu ne možeš nikoga zovnuti ode 10 KM.... Sada na mtelu zovem ko lud i računi su ok... mtel je zakon :D

Uzeo dva telefona do sada u mtel oba rade kako treba.. Uskoro će mi ugovor isteći pa ću opet moći uzeti telefon... Kada već koristiš mrežu zašto da ne koristiš i neke pogodnosti koje nude.... Glupo vam je pisati tipa ugovor dvije godine x pretplata jednako je toliko i računate da ste toliko platitili telefon... Zašto onda ne sračunate da ćete biti korisnik možda sledećih 10 godina i ako ne uzimate telefone koliko ste onda izgubili :D

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2010, 19:59 
Voajer
Voajer

pa kad ti brzo istice onda meni kupis telefon da ja ne moram da pravim ugovor :D :D :D :D
a jeli moguce prebaciti ovaj moj broj na pretplatu tj u taj novi ugovor bez neke vece naknade?

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2010, 21:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

markonato je napisao:
Šta bola čovjeka savjetujete da uzima eronet i telekom kada su mu siguran sam svi ostali brojevi koje poziva na metl... Ja sam na pretplati na mtelu i nikada nisam imao pritužbu na račune... Prije sam bio na telekomu ne možeš nikoga zovnuti ode 10 KM.... Sada na mtelu zovem ko lud i računi su ok... mtel je zakon :D

Uzeo dva telefona do sada u mtel oba rade kako treba.. Uskoro će mi ugovor isteći pa ću opet moći uzeti telefon... Kada već koristiš mrežu zašto da ne koristiš i neke pogodnosti koje nude.... Glupo vam je pisati tipa ugovor dvije godine x pretplata jednako je toliko i računate da ste toliko platitili telefon... Zašto onda ne sračunate da ćete biti korisnik možda sledećih 10 godina i ako ne uzimate telefone koliko ste onda izgubili :D

Nikoga nije savjetovao da uzme eronet. Ja sam samo navela svoj primjer. I vise sam nego zadovoljna eronetom. A sve sto sam rekla bilo je iz dobre namjere jer sam sve gore navedeno prosla i nemam povjerenja u mtel.
Niko ne odgovara covjeka od te ideje jer nam je dosadno, vec da ne bi prolazio kroz torture slicne gore navedenim.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]