Cone je napisao:
A pogodnosti oko kupovanja telefona ?
Jel se to isplati uzeti?Planirao sam nokiu X6 299KM u L tarifi na 24 mjeseca nije lose s obzirom na cijenu Nokie 800KM
24*20=480+299=779
+ 60 minuta * 18 feninga = 1080 =10,80KM
+ 100 poruka * 9 felinga = 900 =9 KM
+ jos nesto uglavnom taj bonus kosta 20KM ako ne i vise, a ja nikad ne potrosim vise od 10-15KM mjesecno(jer nemam curu) tako da bi me ovaj bonus zadovoljio i ne bih trosio vise od to 20.
jel se slazete.to za pridodavanje poruka nisam cuo.nije da ti ne vjerujem ali malo mi cudno da oni kradu tih 30 poruka.ali nije nemoguce.
Hvala na odgovorima
nema tu pogodnosti. Nisam ni ja trosila preko 15KM ali ti tih 23 KM moras platiti potrosio ih ili ne. Pa ti izracunaj koliko te dodje tel. Kad sve skupis i saberes, morao bi biti zestoko disciplinovan pri trosenju da te tel ne izadje papreno. Kome se to isplati??? Pa lakse je otici i kupiti tel u trgovini kao covjek, a ne imati posla sa njima. Vjeruj mi na rijec! A to dodavanje poruka.. vidjeces.

Prva 3 racuna su mi stigla regularna, svaki naredni je bio uvecan za neke gluposti.
A neki dan mi ujna isprica, sa njenog broja su stizale poruke ljudima koje ona nije slala.

To se i meni desavalo kada posaljem 2 poruke u jednom, nakon te tom nekom kome sam poslala poruku stigne jos jedna koja nema veze sa mozgom. Naravno, sve se to naplati.
Ovo je moje iskustvo.. Ne bih da ga jos neko dozivi. Kradu kako stignu, u to nema sumnje. Imam ja jos mtel-ov broj ali ga ne koristim, ono dopunim cisto da imam od 2KM a koristim Eronet. Daleko su isplativiji a ova opcija Hej ti broj je vise nego odlicna. Za mjesec dana sam potrosila 6KM a u mtel-u bih potrosila Bog zna koliko iako mi je aktivirana Friend opcija.
Poooz
PS da , zvuci bezveze, krasti 30 poruka, ali, uzmi u obzir da je mtel vodeci operater, svi su na mtel-u. Svakom uzmi 1, 2, 3, 10, 30 poruka.. Sta mislis koliko je to para? A ljudi ne vode brigu o tome. Dobijes racun, platis i Bog te veselio. A da se ganjas sa njima po sudu...