rentoo je napisao:
imaju opcije za podesavanje wifi al nezz kako to treba da podesim ja se povezem na svoju mrezu i kada hocu da udjem u pretrazivac i ukucam stranicu kaze da zahtjevni host nije pronadzen.... sta da se radi???
Pa, da procitas koja su to podešavanja i napišeš mi ovdje da ti kažem kako da podesiš... ili ćemo 17 puta ispočetka?
aleksw je napisao:
Znaci uglavnom 5800 Xpress Music je dobra sa baterijom,ima brz touch,muzika,wifi,gps... neznam...mozda bolje da sacekam Omniu HD ili da uzmem Samsung 8gb OMNIA ali opet kod nje je mana baterija... nikako spojiti ugodno s korisnim...

Sam si si odgovorio.
Ako imaš telefon na koji se možeš javiti i poslati poruku, topla preporuka - sačekaj Omniju HD, zaobići "običnu", emaju dodira ta 2 telefona, sem imena ništa im nije zajedničko (skoro pa).
I, koliko planiraš zadržati telefon? Meni u prosjeku traju po 2 godine (mogu i duže, ali tad mi uglavnom istekne ugovor pa uzmem novi i tako stalno...)pa zato gledam da uzmem neku "zvijer" (ali za što manje para... nije cicijašenje nego omjer uloženo/dobijeno. G810 i N82 su skoro identični, sem što ovaj ima nešto što onaj ne, a onaj nešto što ovaj ne, tako da mi je bilo glupo dati 730km za N82, kad je G810 u prodavnici bio 610, a u mobisu 350 (za koliko ga i uzeh, sad je 299 na "L" paketu) tako da mi može izdržati (i kvalitet izrade je drugačiji kod istog proizvođača u različitim klasama, naravno) a i po funkcijama da je, koliko toliko, savremen.
A, ako često mjenjaš telefone, onda uzmi 58 00, prodaj za par mjeseci, uzmi HD-icu i tako ukrug... a za N97 ti se baš i ne isplati davati pare...
aleksw je napisao:
tensSa je napisao:
Citiraj:
pronadzen
Kako mrzim ovu nepismenost...
I ja.
ija