banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 09:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: LG kc 910 renoir
PostPoslato: 05 Okt 2009, 23:50 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Jan 2009, 14:21
pozz... hocu da kupim mob pa mi je nekako zapao za oko LG kc 910 renoir... pa ako neko ima iskustvo sa tim mob ili neku preporuku... nek se izjasni... Pozz

Vrh

Tema posta: Re: LG kc 910 renoir
PostPoslato: 11 Okt 2009, 12:05 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2008, 18:11
Druze i kod mene ista stvar.Gledam LG i SAMSUNG vec duze vremena gledam i nikako da se odlucim koji da uzmem ili mozda cak neki treci :lol: .

Ja mislim da je samsung m8800 pixon malo bolji od LG,ali opet zavisi za sta ti treba. Meni recimo ne odgovara sto nijedan nema wifi.A kad gledam Nokia 5800 Xpress Music koja ima wifi,kod nje mi opet slaba kamera...Sta da ti kazem sve zavisi od cijene opet ja gledam da ima dobru kameru,brz touch,wifi... Nesto sto je isplativo ugodno i korisno... :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2009, 12:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Radije uzmi 5800, skoro da je bolja kamera od Renoira, nećeš vjerovati. A i ne vidi se toliko...
Pixon, ista stvar. Običan telefon sa jakom kamerom, ali nemaš ništa od nje, realo, za sada ti je sve preko 5Mpx čisti show-off.
Tako da, ako si se baš nakanio na touchscreen, uzmi 58 00, mada je i ona...hm... Eventualno ako imaš para, Omnia (HD).
To ti je to.
Mada, nemoj TS ako en moraš...

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2009, 16:36 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Euroth je napisao:
Radije uzmi 5800, skoro da je bolja kamera od Renoira, nećeš vjerovati. A i ne vidi se toliko...
Pixon, ista stvar. Običan telefon sa jakom kamerom, ali nemaš ništa od nje, realo, za sada ti je sve preko 5Mpx čisti show-off.
Tako da, ako si se baš nakanio na touchscreen, uzmi 58 00, mada je i ona...hm... Eventualno ako imaš para, Omnia (HD).
To ti je to.
Mada, nemoj TS ako en moraš...

Pa sta onda valja druze ako je i 5800 "hm..."

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2009, 16:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma, ne znam, S60 5.x još nije skroz stabilna... A i 3.2Mpx samo... Jeste da sam rekao da realno nećeš koristiti preko 3Mpx, korisno je nekad da možeš iskoristiti svih 5,8,12, koliko već ima...

A fora sa KC910 i M8800 i 5800 je što je poređenje baba i žaba. Prvo jer su Nokia i Samsung vrhunski proizvođači, i kvalitet je, iako zna doći do fabričke greške, vrhunski. Dok LG, premda je jedan od najvećih svijetskih proizvođača elektronike, zaista nije dorastao toj konkurenciji. I kad porediš fabrički softver Samsunga i LG-a, to ti je kao S klasa W220 i Golf 2, što vizuelo, što tehnički.

Druga stvar, M8800 i 5800 se ne mogu porediti, prvi jer je 5800 "smartphone", sa symbian OS-om, a M8800 "običan", drugo zbog orijentacije - 5800 je više za muziku, M8800 slike...

Ja bih, da nemam G810, pričekao da malo cijena padne, usput skupio još koju marku, i uzeo i8910, Omniju HD.

Mada ne zam zašto insistiraš na TS, ali eto, ako ti se dopada...

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2009, 19:00 
Početnik
Početnik

e ljudi kupio sam telefon LG Arena KM 900... i imam problem hocu da se spojim na net preko wifi i nesto nemoze a od opreme imam TRENDnet ACCESS POINT TAW-430PB Wireless 802.11g 54Mbps ako neko zna kako da se spojim premo mob na net... nek mi objasni... pozz

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2009, 20:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Šta si pokušavao raditi?

Jesi siguran da ti ruter radi?
Imaš li na telefonu ikakve opcije za podešavaje wifi konekcije?

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2009, 20:21 
Početnik
Početnik

imaju opcije za podesavanje wifi al nezz kako to treba da podesim ja se povezem na svoju mrezu i kada hocu da udjem u pretrazivac i ukucam stranicu kaze da zahtjevni host nije pronadzen.... sta da se radi???

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2009, 21:15 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Euroth je napisao:
Ma, ne znam, S60 5.x još nije skroz stabilna... A i 3.2Mpx samo... Jeste da sam rekao da realno nećeš koristiti preko 3Mpx, korisno je nekad da možeš iskoristiti svih 5,8,12, koliko već ima...

A fora sa KC910 i M8800 i 5800 je što je poređenje baba i žaba. Prvo jer su Nokia i Samsung vrhunski proizvođači, i kvalitet je, iako zna doći do fabričke greške, vrhunski. Dok LG, premda je jedan od najvećih svijetskih proizvođača elektronike, zaista nije dorastao toj konkurenciji. I kad porediš fabrički softver Samsunga i LG-a, to ti je kao S klasa W220 i Golf 2, što vizuelo, što tehnički.

Druga stvar, M8800 i 5800 se ne mogu porediti, prvi jer je 5800 "smartphone", sa symbian OS-om, a M8800 "običan", drugo zbog orijentacije - 5800 je više za muziku, M8800 slike...

Ja bih, da nemam G810, pričekao da malo cijena padne, usput skupio još koju marku, i uzeo i8910, Omniju HD.

Mada ne zam zašto insistiraš na TS, ali eto, ako ti se dopada...

Znaci uglavnom 5800 Xpress Music je dobra sa baterijom,ima brz touch,muzika,wifi,gps... neznam...mozda bolje da sacekam Omniu HD ili da uzmem Samsung 8gb OMNIA ali opet kod nje je mana baterija... nikako spojiti ugodno s korisnim... :D

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2009, 21:23 
Citiraj:
pronadzen

Kako mrzim ovu nepismenost...

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2009, 19:20 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

tensSa je napisao:
Citiraj:
pronadzen

I ja.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2009, 01:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

rentoo je napisao:
imaju opcije za podesavanje wifi al nezz kako to treba da podesim ja se povezem na svoju mrezu i kada hocu da udjem u pretrazivac i ukucam stranicu kaze da zahtjevni host nije pronadzen.... sta da se radi???

Pa, da procitas koja su to podešavanja i napišeš mi ovdje da ti kažem kako da podesiš... ili ćemo 17 puta ispočetka?
aleksw je napisao:
Znaci uglavnom 5800 Xpress Music je dobra sa baterijom,ima brz touch,muzika,wifi,gps... neznam...mozda bolje da sacekam Omniu HD ili da uzmem Samsung 8gb OMNIA ali opet kod nje je mana baterija... nikako spojiti ugodno s korisnim... :D
Sam si si odgovorio.
Ako imaš telefon na koji se možeš javiti i poslati poruku, topla preporuka - sačekaj Omniju HD, zaobići "običnu", emaju dodira ta 2 telefona, sem imena ništa im nije zajedničko (skoro pa).
I, koliko planiraš zadržati telefon? Meni u prosjeku traju po 2 godine (mogu i duže, ali tad mi uglavnom istekne ugovor pa uzmem novi i tako stalno...)pa zato gledam da uzmem neku "zvijer" (ali za što manje para... nije cicijašenje nego omjer uloženo/dobijeno. G810 i N82 su skoro identični, sem što ovaj ima nešto što onaj ne, a onaj nešto što ovaj ne, tako da mi je bilo glupo dati 730km za N82, kad je G810 u prodavnici bio 610, a u mobisu 350 (za koliko ga i uzeh, sad je 299 na "L" paketu) tako da mi može izdržati (i kvalitet izrade je drugačiji kod istog proizvođača u različitim klasama, naravno) a i po funkcijama da je, koliko toliko, savremen.

A, ako često mjenjaš telefone, onda uzmi 58 00, prodaj za par mjeseci, uzmi HD-icu i tako ukrug... a za N97 ti se baš i ne isplati davati pare...
aleksw je napisao:
tensSa je napisao:
Citiraj:
pronadzen

I ja.
ija :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]