BL Boy je napisao:
Ne znam nisam imao iskustva sa iphone ali s nokia n95 jesam i mislim da je bolja mada sad ostaje dilema da li si nasao adekvatno poredjenje jer N serija je za multimediju,a E serija s orjentacijom na poslovni segment kao i iPhone(vjerovatno zbog ove memorije).Mada N95-ca cilja na sve segmente jer je toliko napucana da ima maltene sve,ali pravi odgovor na iphone se tek ocekuje od nokia E serije.Inace smatram da je ta n95 iako kvalitetna zesce izvikan model,a i cujem da su se pojavile kineske kopije.bez uvrede za tvoj sadasnji telefon trenutno jeste vrh ali realno ne vrijedi toliko kolika mu je cijena
Pomenuo sam N seriju jer imam N seriju i postavlja se pitanje da li je zamjeniti za iPhone. Naveo sam konkretan model i to je to.. Ne zanima me priča oko kineskih kopija ni jednog ni drugog, a kad smo kod njih, nisu se pojavile sada, nego prije cca godinu dana.
MuskoBre je napisao:
Ako je nekom telefonu napucana cijena, onda je to iPhone. Al dobro, Apple to sebi moze da priusti, i napravili su odlican potez, finansijski, i jako veliki multimedija hype. Moj savjet bi bio da prodas iPhone, i da uzmesh pravu mashinu, zna se iz koje kuce:)..Osim ako nisi geek, a mislim da nisi:)
Srce mi se cjepa pošto znam da pod pravom kućom misliš na SE. Samo da znaš da si izdao i da ti to nikad neće biti oprošteno, no.. Nema veze. K700i je bio vrh kad se pojavio, K800i da ne pričam, ali u poslijednje vrijeme, odnosno nakon K800i, ni jedan me telefon iz te kuće nije posebno očarao, pošto je Nokia u svakom momentu imala mnogo jači odgovor.