banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 23:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Jan 2007, 16:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2006, 23:59
Svi NOVI MOBI’S korisnici (i prepaid i postpaid), odnosno oni koji to postanu u promotivnom periodu od 19.12.2006. do 31.01.2007. dobiće bonus od 10 KM i 100 besplatnih SMS poruka. Ovaj bonus moći će da koriste do kraja februara 2007. godine.

I tako ja odlucim da postanem novi pretplatnik i lafo pitam gospodju na salteru (tacnije dve su bile i potvrdile mi) jel meni "upada" ovaj bonus od 10 km i 100 SMS-ova i one kazu da cu to dobiti na racunu. i tako ja aktiviram svoj novi broj, no medjutim ja imam samo onih standardnih 10 km na racunu kojih je uvek i bilo kada se kupi broj. nazovem ja call centar i kaze meni cova "to ce vam biti prebaceno na racun prvog ili malo kasnije posto su praznici, a poruke vam vec ne skidamo sa racuna..." ja pitam da li je siguran u to, kad ce cova meni "evo imali ste toliko poziva od toliko minuta i sad ste imali ovaj poziv od 50 sec. poslali ste toliko poruka i nije vam skinuto sa racuna". ok sve 5, sacekam ja da vidim da prodje i taj prvi i da mi daju taj "bonus od 10 km". prodje i 1. i 2. i ja 3. nazovem call centar. pitam covu kada ce mi biti uplacen taj bonus a on se samnom lepo baci u raspravu da bi mi objasnio kako ja necu ni dobiti taj bonus od 10 km jer to je, zaboga, vec na mom racunu bilo kada sam aktivirala broj! i tako se on samnom raspravljao i razjasnjavao dok ja nisam odlucila da prekinem besmislenu pricu i kazem mu da cu otici do kastela da pitam njih.
Odem jado kastela, lepo kulturno izrecitujem devojci na salteru sto sam dolsa i to, ona zbunjena uzme onaj letak gde im pise pa cita..pa ne konta sta meni nije jasno, pa mi pojasni ono sto i sama znam procitati ali za razliku od nje znam sta znaci to sto pise...
uglavnom, tako se ona preslisavala,citala,kontala i odluci da pozove koleginicu. Dodje ona "suva" sa zutom kosom (zna je svako ko je ikada prosao kroz kastel,izgleda ko sveta paraskeva/izvinjavam se zbog zloupotrebe svete paraskve/, ima 35 kila) i krene meni da recituje ono sto pise na onom letku, ja kazem "ne morate mi govoriti sta tu pise procitala sam" i ona onda meni krene da prekine u pola recenice sa sve povisenim tonom i kaze " necete da mi dozvolite da vam objasnim" a ja njoj kazem " ne mozete mi objasniti ono sto ni vi ne razumete, a ja dobro znam sta znaci to sto pise, a da li vi razumete sta reklamirate to cu da pitam nekoga ko je nadlezan za ovu "zimsku caroliju".okrenem se i odem.

i sad, recite vi meni, sta znaci rec bonus i kako vi shvatate ovo sto pise na tom letku. O prevari za zimsku tarifu iz doticne zimske carolije ne bi da komentarisem.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2007, 17:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2003, 23:19
Imas vec otvorenu temu o tome http://forum.blic.net/viewtopic.php?t=25318&postdays=0&postorder=asc&start=0

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2007, 19:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Tema nije bas o tome vec je vezana za to, a tamo se radi,konkretno, o tarifi.

mene zanima da li ima jos ljudi koji su postali novi mobis korisnici i koji su razocarani ovom prevarom oko bonus 10 km

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jan 2007, 12:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
dodji cika Kuma da ti cenera dam, mojne kukati vise...kako ti se da samo kuckati toliko... :wink:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jan 2007, 12:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
ccc

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jan 2007, 17:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2005, 18:20
HugoLina je napisao:
Tema nije bas o tome vec je vezana za to, a tamo se radi,konkretno, o tarifi.

mene zanima da li ima jos ljudi koji su postali novi mobis korisnici i koji su razocarani ovom prevarom oko bonus 10 km

pa sigruno da ima, pa gresi covek :D :D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2007, 15:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

dobro,ljudi, vidim ja, sad vi mene zaje***ate malo. Al postavite se u situaciju. kako mi se ne da kuckati? pa tako sam besna, da bi protest pokrenula :D :mad: :evil:

Zbilja videla bih nekog od vas dal bi se "skulir'o" da je tako navucen. 10km nije nesto, ali nemoj me je**t i praviti budalom

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2007, 16:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
slazem se sa hugolinom. Nije problem u tih 10km vec kad te neko pravi budalom. Nisam nasjeo ali ima dosta ljudi koji jesu.

На высокий берег на крутой.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2007, 16:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
HugoLina je napisao:
dobro,ljudi, vidim ja, sad vi mene zaje***ate malo. Al postavite se u situaciju. kako mi se ne da kuckati? pa tako sam besna, da bi protest pokrenula :D :mad: :evil:

Zbilja videla bih nekog od vas dal bi se "skulir'o" da je tako navucen. 10km nije nesto, ali nemoj me je**t i praviti budalom

Da sam na tvom mestu bacio bi se u štrajk glađu :D

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2007, 17:59 
ako to ne uspije onda strajkom zedju ili nedisanjem.... :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2007, 19:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
hugolina, posto vidim da si besna a ne bijesna...za tebe dolaze bolji dani 100 %. telekom srbija je lep kao sto si ti besna tako da no sikiriki.....samo langsam :lol:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2007, 19:36 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 15 Jan 2007, 19:32
HugoLina je napisao:
Svi NOVI MOBI’S korisnici (i prepaid i postpaid), odnosno oni koji to postanu u promotivnom periodu od 19.12.2006. do 31.01.2007. dobiće bonus od 10 KM i 100 besplatnih SMS poruka. Ovaj bonus moći će da koriste do kraja februara 2007. godine.

I tako ja odlucim da postanem novi pretplatnik i lafo pitam gospodju na salteru (tacnije dve su bile i potvrdile mi) jel meni "upada" ovaj bonus od 10 km i 100 SMS-ova i one kazu da cu to dobiti na racunu. i tako ja aktiviram svoj novi broj, no medjutim ja imam samo onih standardnih 10 km na racunu kojih je uvek i bilo kada se kupi broj. nazovem ja call centar i kaze meni cova "to ce vam biti prebaceno na racun prvog ili malo kasnije posto su praznici, a poruke vam vec ne skidamo sa racuna..." ja pitam da li je siguran u to, kad ce cova meni "evo imali ste toliko poziva od toliko minuta i sad ste imali ovaj poziv od 50 sec. poslali ste toliko poruka i nije vam skinuto sa racuna". ok sve 5, sacekam ja da vidim da prodje i taj prvi i da mi daju taj "bonus od 10 km". prodje i 1. i 2. i ja 3. nazovem call centar. pitam covu kada ce mi biti uplacen taj bonus a on se samnom lepo baci u raspravu da bi mi objasnio kako ja necu ni dobiti taj bonus od 10 km jer to je, zaboga, vec na mom racunu bilo kada sam aktivirala broj! i tako se on samnom raspravljao i razjasnjavao dok ja nisam odlucila da prekinem besmislenu pricu i kazem mu da cu otici do kastela da pitam njih.
Odem jado kastela, lepo kulturno izrecitujem devojci na salteru sto sam dolsa i to, ona zbunjena uzme onaj letak gde im pise pa cita..pa ne konta sta meni nije jasno, pa mi pojasni ono sto i sama znam procitati ali za razliku od nje znam sta znaci to sto pise...
uglavnom, tako se ona preslisavala,citala,kontala i odluci da pozove koleginicu. Dodje ona "suva" sa zutom kosom (zna je svako ko je ikada prosao kroz kastel,izgleda ko sveta paraskeva/izvinjavam se zbog zloupotrebe svete paraskve/, ima 35 kila) i krene meni da recituje ono sto pise na onom letku, ja kazem "ne morate mi govoriti sta tu pise procitala sam" i ona onda meni krene da prekine u pola recenice sa sve povisenim tonom i kaze " necete da mi dozvolite da vam objasnim" a ja njoj kazem " ne mozete mi objasniti ono sto ni vi ne razumete, a ja dobro znam sta znaci to sto pise, a da li vi razumete sta reklamirate to cu da pitam nekoga ko je nadlezan za ovu "zimsku caroliju".okrenem se i odem.

i sad, recite vi meni, sta znaci rec bonus i kako vi shvatate ovo sto pise na tom letku. O prevari za zimsku tarifu iz doticne zimske carolije ne bi da komentarisem.

I ja sam novi Mobi`s Fun korisnik, što se tiče 100 besplatnih poruka meni su skidali sa računa dok ga nisam potrošio, pa su mi onda kad sam sveo račun na 0.00 KM dali 100 besplatnih poruka, umjesto da su mi ih dali na početku !!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2007, 23:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

The Godfather je napisao:
hugolina, posto vidim da si besna a ne bijesna...za tebe dolaze bolji dani 100 %. telekom srbija je lep kao sto si ti besna tako da no sikiriki.....samo langsam :lol:

OK, aj langsam odje** :fist: ! Ako nemas sta pametno za reci vezano za raspravu, ne znam sto se uopste trudis napisati bilo sta?!?
Ah, dizes mi topic? Fala.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2007, 23:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
HugoLina je napisao:

Bolje da ti dize topic nego suknju :lol:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2007, 23:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
SIJUKS je napisao:
HugoLina je napisao:

Bolje da ti dize topic nego suknju :lol:

:lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jan 2007, 09:25 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
HugoLina je napisao:

Ne kontam oko cega se ti bunis, dobila si sve sto je i navedeno: 10 KM + 100 SMS poruka. Citaj kako pise, a ne onako kako ti zamisljas da bi trebalo pisati i neces biti razocarana.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jan 2007, 14:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2002, 21:41
Macr0 je napisao:
Ne kontam oko cega se ti bunis, dobila si sve sto je i navedeno: 10 KM + 100 SMS poruka. Citaj kako pise, a ne onako kako ti zamisljas da bi trebalo pisati i neces biti razocarana.

Зато што је то типична маркетиншка обмана и зато што су јој рекли да ће поред стандардних 10КМ да добије бонус од 10КМ. То је превара! Према твојој филозофији то се могло протумачити као стандадних 10КМ тј. кад се конвертује у поруке то је 100 порука без ПДВ-а => 10КМ+100SMS. Глупости; превара чиста!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jan 2007, 14:24 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Ako se kaze da ce na racunu biti 10 KM i 100 SMS poruka koje ce se moci besplatno poslati, ja tu ne vidim nikakvu prevaru. Prevara bi bila da nema tih 10 KM ili poruka.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jan 2007, 14:46 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jan 2005, 14:18
U potpunosti razumijem hugolinine frustracije. Ovi iz marketing telekoma su PRAVI PRAVCATI SMECARI!
I sam sam par puta bio u nedoumici u vezi sa njihovim ponudama i cjenovnicima...

mozda je off topic ali jedna stvar koja mi bode oci:
Citiraj:
U navedene cijene nije uračunat Porez na dodatnu vrijednost.

naravno, ova napomena (ako i postoji) bude na dnu stranice, a do tog dna mozda i ne dodjete jer nemate potrebe da prelistavate ponude koje se nalaze ispod one koja je vama interesantna...
kada odete u bilo koju prodavnicu vidjecete cijene u koje je vec, normalno, uracunat porez.

Samo ovi iz naseg smrdljivog telekoma nesto mudruju i iskazuju cijene bez PDV-a i obmanjuju ljude

.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jan 2007, 22:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Macr0 je napisao:

Jel ti ne umes da citas ili samo ne razumes sta znaci to sto si procitao? ako treba pojasnicu ti, samo kazi.

Citiraj:

Jel razumes ti sta znaci rec bonus? Jel znas koliko se ranije dobijalo na racunu uz MOBI'S FUN prepaid broj?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]