HugoLina je napisao:
Svi NOVI MOBI’S korisnici (i prepaid i postpaid), odnosno oni koji to postanu u promotivnom periodu od 19.12.2006. do 31.01.2007. dobiće bonus od 10 KM i 100 besplatnih SMS poruka. Ovaj bonus moći će da koriste do kraja februara 2007. godine.
I tako ja odlucim da postanem novi pretplatnik i lafo pitam gospodju na salteru (tacnije dve su bile i potvrdile mi) jel meni "upada" ovaj bonus od 10 km i 100 SMS-ova i one kazu da cu to dobiti na racunu. i tako ja aktiviram svoj novi broj, no medjutim ja imam samo onih standardnih 10 km na racunu kojih je uvek i bilo kada se kupi broj. nazovem ja call centar i kaze meni cova "to ce vam biti prebaceno na racun prvog ili malo kasnije posto su praznici, a poruke vam vec ne skidamo sa racuna..." ja pitam da li je siguran u to, kad ce cova meni "evo imali ste toliko poziva od toliko minuta i sad ste imali ovaj poziv od 50 sec. poslali ste toliko poruka i nije vam skinuto sa racuna". ok sve 5, sacekam ja da vidim da prodje i taj prvi i da mi daju taj "bonus od 10 km". prodje i 1. i 2. i ja 3. nazovem call centar. pitam covu kada ce mi biti uplacen taj bonus a on se samnom lepo baci u raspravu da bi mi objasnio kako ja necu ni dobiti taj bonus od 10 km jer to je, zaboga, vec na mom racunu bilo kada sam aktivirala broj! i tako se on samnom raspravljao i razjasnjavao dok ja nisam odlucila da prekinem besmislenu pricu i kazem mu da cu otici do kastela da pitam njih.
Odem jado kastela, lepo kulturno izrecitujem devojci na salteru sto sam dolsa i to, ona zbunjena uzme onaj letak gde im pise pa cita..pa ne konta sta meni nije jasno, pa mi pojasni ono sto i sama znam procitati ali za razliku od nje znam sta znaci to sto pise...
uglavnom, tako se ona preslisavala,citala,kontala i odluci da pozove koleginicu. Dodje ona "suva" sa zutom kosom (zna je svako ko je ikada prosao kroz kastel,izgleda ko sveta paraskeva/izvinjavam se zbog zloupotrebe svete paraskve/, ima 35 kila) i krene meni da recituje ono sto pise na onom letku, ja kazem "ne morate mi govoriti sta tu pise procitala sam" i ona onda meni krene da prekine u pola recenice sa sve povisenim tonom i kaze " necete da mi dozvolite da vam objasnim" a ja njoj kazem " ne mozete mi objasniti ono sto ni vi ne razumete, a ja dobro znam sta znaci to sto pise, a da li vi razumete sta reklamirate to cu da pitam nekoga ko je nadlezan za ovu "zimsku caroliju".okrenem se i odem.
i sad, recite vi meni, sta znaci rec bonus i kako vi shvatate ovo sto pise na tom letku. O prevari za zimsku tarifu iz doticne zimske carolije ne bi da komentarisem.
I ja sam novi Mobi`s Fun korisnik, što se tiče 100 besplatnih poruka meni su skidali sa računa dok ga nisam potrošio, pa su mi onda kad sam sveo račun na 0.00 KM dali 100 besplatnih poruka, umjesto da su mi ih dali na početku !!!