Ja sam se kandidovao za testera ovog Benq-Siemens EF81, pa vidjecemo sta ce biti. Pozelite mi srecu...
------------------------------------------------------------------------------------
BenQ-Siemens EF81, S88 i S68
Citiraj:
BenQ Mobile je predstavio novi brend u mobilnom svetu pod nazivim BenQ-Siemens. Novi brend će se fokusirati pre svega na rastuće 3G tržište kombinujući multimedijalni snagu kompanije BenQ i ekspertizu komapnije Siemens.
BenQ-Siemens je predstavio tri nova telefona - EF81, S88 i S66.
EF81 je model na preklop sa UMTS podrškom čija je debljina svega 15.9mm, rekli bi po uzoru na Motorolinu RAZR familiju. Unutrašnji ekran je veličine 2.2" sa QVGA rezolucijim (320x240pix) i spoljašnjim ekranom ekstra kvaliteta rezolucije 160x128pix. Sa svojom 2Mpix rotirajućom kamerom, unutrašnjim memorijim od 64MB i podrškom za microSD memorijskom karticom sigurno će biti zapažen telefon na tržištu.
BenQ-Siemens S88 će biti telefon visoke klase. Sa svojom kamerom od 2Mpix i auto fokusom moći će da konkuriše i najboljim foto-telefonima u klasi kao što je SE K750i. Slike i video se mogu gledati na velikom ekranu od 2" izradjenom u OLED tehnologiji rezolucije 220x176pix. MP3, AAC+ i UMR su podržani koj se takođe mogu reprodukovati i preko njegovih 3D zvučnika. Očekivana cena će biti oko 290€, čime će direktno da napadne dobro prodavanog Sony Ericssona K750i.
S66 predstavlja prost telefon više klase sa atraktivnim dizajnom i kvalitetnom izradom, i još jedan u nizu kvalititnih telefona bez kamere. Debljina telefona će biti svega 13mm, a prednji panel imaće aluminijumsku obradu. Ekran je rezolucije 176x132pix veličine 1.8", a ima i BT povezivanje. Očekivana cena će se kretati svega oko 150€.
Sva tri telefona će se pojaviti u prvoj četvtini ove godine.
http://www.benqmobile.com/http://www.benqsiemens.com/----------
BENQ Mobile sponzor Real MadridaCitiraj:
Zvezde fudbala Real Madrida biće promoteri BENQ- Siemens od početka sezone 2006-2007. Po Ugovoru koji su potpisali BENQ Mobile i Real Madrid, fudbalski tim će nostiti BENQ Siemens brend na svojim dresovima, na utakmicama do leta 2010. BENQ Mobile, jedna od tri poslovna odeljenja BENQ korporacije, postaće glavni sponzor svetski čuvenog španskog kluba. BENQ Siemens logo ukrašavaće i reklamni prostor na stadionu Bernabeu. "Više nego i jedan drugi klub, Real Madrid se zalaže za profesionalizam, kvalitet, timski rad i najbolju igru. Sve su to i karakteristike koje naše mobilne telefone čine drugačijima. Ovo sponzorstvo, takođe je logičan nastavak BENQ-ovog angažovanja na Evropskom fudbalskom prvenstvu u Portugaliji 2004. godine i Siemensovom fudbalskom sponzorstvu", kaže Clemens Joos, izvršni direktor BENQ Mobile.
------------------------------------------------------------------------------------
Mozda vide koliko ih reklamiram (u ove sitne sate

), pa mi daju tel. na testiranje...