banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 19:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Sep 2005, 14:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2003, 12:01
e poz drustvo....

Da li neko u gradu vrsi dekodiranje Nokie 6630???? Vrlo mi je hitno, ako neko pouzdano zna bilo bi lijepo da mi kaze???

Hvala unaprijed..........

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Sep 2005, 15:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 23:49
ne,jedina solucija je da se salje za beograd,a to te kosta oko 70-80 eura,ovih dana se sprema nesto novo za njih,tj. mocice se raditi i ovde i cijena ce biti niza od 50 eur,pa ti sad vidi koliko ti je hitno...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Sep 2005, 16:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Ja sam kupila dekodiranu, ali su mi u radnji rekli da je dekodiranje koshtalo oko 70 km.... Mislim da ovdje niko ne radi...... S koje mreze dekodirash?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Sep 2005, 16:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Oh my God!
50 eura, 70 KM... :-?
Pa nije ni cudo do toliko uzimaju, kad obicni ljudi nemaju pojma o tome. Pa ja sam svoj Siemens M55, unlockovao i lockovao kako sam htio, nabacivao razne flasheve, verzije softvera itd. i za to mi je samo trebao kabl (25KM)... Govorili su mi da tako mi moze otici telefon, flashovanjem (jeste jednom; bio beskoristan 3 dana :oops: ), ali ni to nije nerjesiv problem... A da njima das stotinjak KM za obicni unlock sa mreze?! Oh my... :-? :roll:

Pa ja bih ti to uradio, da sam imao kontakta sa Nokiom, sigurno bih znao (i da imam kabl i programe)... :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Sep 2005, 08:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

FLASH je napisao:
Oh my God!
50 eura, 70 KM... :-?
Pa nije ni cudo do toliko uzimaju, kad obicni ljudi nemaju pojma o tome. Pa ja sam svoj Siemens M55, unlockovao i lockovao kako sam htio, nabacivao razne flasheve, verzije softvera itd. i za to mi je samo trebao kabl (25KM)... Govorili su mi da tako mi moze otici telefon, flashovanjem (jeste jednom; bio beskoristan 3 dana :oops: ), ali ni to nije nerjesiv problem... A da njima das stotinjak KM za obicni unlock sa mreze?! Oh my... :-? :roll:

Pa ja bih ti to uradio, da sam imao kontakta sa Nokiom, sigurno bih znao (i da imam kabl i programe)... :)

ne lupaj gluposti!
zasto ne probas neki drugi telefon flesovati osim siemensa(ili probaj swupati na v11 pa ga onda otkljucati),tesko da ces uspjeti (mozes jos motorole p2k serije) za ostale ti pored nekog malog znanja treba i oprema koja se placa.
Sto se konkretno nokie 6630 tice to je nova platforma tzv. BB5 serija i jedini covjek koji ih moze dekodirati (na planeti) je programer po imenu Dejan Kaljevic,zasto covjek ne bi naplatio svoje znanje,neprespavane noci,ispijene soljice kafe itd.
moras shvatiti da ljudi od toga zive,i nije te niko zajebao ako ti je naplatio 20-ak maraka za dekodiranje nekog aparata,puno je ako ti telefon lezi mjesec-dva u ladici cekajuci da cjena padne na 10 KM.
P.S
i u nokiji nemaju nista pametnije raditi nego da ljudima daju kodove(koje cak mozda i nemaju u bazi,te kodove ima operater koji ogranicava usluge)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Sep 2005, 10:50 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2002, 01:00
Slazem se.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Sep 2005, 19:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Da, ja nisam skontala zashto je bash za ovaj moj tel dekodiranje bilo drugachije jer mi nisu znali objasniti u radnji.... Samo su mi rekli da ne dekodira niko u BL i da su ga nosili u BG. Inache, skinut je sa Tim mreze (Italija)... Koliko sam skontala, sve Nokie 6630 su skinute sa te mreze, bar one koje sam ja vidjela..... Flash, ako mislish da mozesh dekodirati, probaj.... Bash me interesuje hocesh li uspjeti....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Sep 2005, 00:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2002, 01:00
@mRCINa
pa i jesi i nisi u pravu! svaka cast da neko ko zna uzme pare.... ali znas cime se sluze danasnji serviseri? malo njih ima da znaju nesto pravo da urade... skinu nekoliko crackera za telefone koji se najcesce prodaju i eto ti majstora. po*erem se ja na takvog majstora! i takvom mi je zao dati 20km da mi otkljuca telefon!
ja sam nokiu 6230 takodje sam otkljucao pomocu code generatora na netu... koja je procedura za 6630 neznam ali mislim da se moze naci na internetu soft da se to odradi! btw telefon je vec stariji...
a znas zasto ti je to skupo? pa zato sto samo jedan baja to radi u gradu i ovi(nazovi majstori) sto nose kod njega i oni moraju da se ugrade a i sam majstor je digao cijenu! oduzmi saberi i zajebali su te! ;)

postao je umoran

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Sep 2005, 20:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

potrazi,kad nadjes generator narezi ga na CD i donesi meni dajem ti 10000 KM,naravno u roku 7-10 dana
ne pricajte o necemu sto ne poznajete dovoljno i u sta niste upuceni
poz.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Sep 2005, 03:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2002, 01:00
koji generator trazis? za 6230 ili za 6630?

ovaj prvi potrazi na netu... a za ovaj drugi cu ja da se snadjem kad za 2mjeseca uzmem telefon.... ;)

postao je umoran

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Sep 2005, 19:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

tema je 6630,a kod generator za tvoj tel. postoji od kad i telefon,i to niko nije dovodio u pitanje
samo sto ti kod nece uvjek biti od pomoci,kad vise puta uneses pogresan kod jedino rjesenje je servis
puno pozdrava

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]