banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 19:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 33 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Nokia
PostPoslato: 17 Avg 2005, 17:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Ljudi moji, ja sam stvarno ljubitelj Nokie, ali me nervira shto u posljednje vrijeme prave dzinovske telefone i shto mi torba visi od njih, bukvalno..... :roll: :roll: :roll: Ne znam da li treba da predjem na Sony Ericsson ili pak na Samsung iako oni nemaju Symbian.... Shta vi mislite? :wink: :-k
I da.... Koja Nokia vam je najbolja? :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Avg 2005, 18:08 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
I ja sam ljubitelj NOKIE. Dosad nisam imala nijednu drugu marku, samo nokiu i prezadovoljna sam.
U pravu si stim uvezi njihove velicine.

A zasad mi je naj naj naj....ovaj:
Slika
Ali kosta oko 400 evra... :banghead: Ali moracu ga nabaviti. Nema druge.. zagrijala sam se pravo... :D Vidis samo kako izgleda... Da se zaljubis u njega... :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Avg 2005, 18:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
NOKIA for ever....... :lol: :lol:
da prvi bio 3210.
trenutno 7250 imam........i nema dalje...k'o mercedes... ai to imam kad se vec hvalim :lol: :lol: :lol:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Poslednji put menjao The Godfather dana 17 Avg 2005, 19:30, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Avg 2005, 19:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
3210, prvi telefon koji sam imao.

Sto se ovih novijih modela ticu, kao i tebi Lisa, jedina mana im je velicina zato bi moj izbor bio 6230i ako bih kupovao Nokia-u sada.

Leona, mislim da je u BL mozes naci za poprilicno manje od 400 eura, pogotovo ako pogledas u oglasima.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Avg 2005, 22:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Leona, taj telefon je bash bash sladak, ali nazalost (moju, naravno :D ) nema symbian, bash kao ni 6230i. Vanja, vec ti rekoh da sam telefon (svoj ciglasti) uzela zbog symbiana, ali sad mi je vec otegao rame... Nokiu volim zato shto im sporije opadaju cijene, pa znam da cu je moci prodati za solidne pare kad je budem kontala mijenjati.... Odushevljena sam N-serijom, ali moj favorit N90 je dzinovski, pa sam stvarno odustala, a na "mobilnom svetu" u kompletnom testu pishe da ne vrijedi mijenjati 6630 sa N70 jer su razlike minimalne. N90 je stvarno odlichan, ali i kad se sklopi veci je od mog dzinovskog telefona.... Ne znam sad da li je bolje uzeti Samsung velichine i izgleda radi..... :D Sad ce Vanja odmah da se ukljuchi sa argumentima.... :D :D :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Avg 2005, 02:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Citiraj:
Ne znam da li treba da predjem na Sony Ericsson

to ti preporucujem 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Avg 2005, 09:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma nema potrebe da ja dajem neke argumente, vec sam rekao zasto je ovaj put moj izbor bio Samsung prije Nokia-e. Na tebi je da odlucis :)

Elem, vidjeo sam pre neki dan 6680, stvarno izgleda fantasticno - cak i nije toliko ogroman, ali mi se cini da je cijena jos uvijek prepaprena.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Avg 2005, 14:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Iskreno recheno, mala je razlika izmedju mog telefona i 6680, tako da nema potrebe mijenjati ga zbog druge kamere koja meni nece biti potrebna jer mi necemo imati video call josh 2 god najmanje. Chudno mi je shto i na mom telefonu ima video call, a nema 2 kamere....
Btw, Vanja, kako te sluzi taj Samsung? Sad je izashlo puno dobrih telefona, pravo ne znam za koji bih se odluchila, a ovi Samsungovi na preklop ili na "klizni fazon" su mi stvarno preslatki.... Je l ti se to nije rasklimalo? :D :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Avg 2005, 14:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zasad je sve uredu. Nista se nije "rasklimalo" :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Avg 2005, 14:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2003, 12:01
moj prvi telefon je bio 3310
moj drugi telefon je bio 3410
moj trenutni telefon je 3100
moj buduci telefon ce biti n-gage (kupujem ga za 3-4 dana), to ce mi biti samo prelazno rijesenje dok sledece godine ne kupim 3230 (odlican telefon, moze se kupiti u Mobisu...cijena 550 KM), ali moze se pricekati sledeca godina dok ne skupim para i dok ne padne cijena......

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Avg 2005, 17:52 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Apr 2005, 19:33
Moj prvi telefon je bio 8110
moj drugi telefon je bio 5110
moj treći telefon je bio 6150
moj četvrti telefon je bio 3310
moj peti telefon je bio 7110...

Moj sadašnji telefon je Siemens S45i
(budući verovatno S65)...

Kada biste nekom čoveku pre recimo 300 godina rekli da će ljudi da daju pare samo za reči kao takve, pomislio bi da ste ludi...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Avg 2005, 20:17 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
E meni su Nokije bas antipaticne. Preglomazne su, naspram ostalih. :-?
Kad vec spominjemo telefone:
Siemens M35>Siemens C55>Siemens M55>Sony Ericsson K500i.

Ovako (sto se tice grupisanja fileova)... *Non-symbian
Siemens (M55, C65, M65...) ima super prednosti sto ima explorer sa kojim mozes upravljati bez ogranicenja. SE ima isto kao neki explorer sa kojim ne mozes upravljati bez ogranicenja (ne mozes slati igre, ne mozes dodavati u file system foldere...). Nokia (bar one koje sam vidio) imaju lose explorere ("galerija), gdje moze stajati samo par foldera.

Nokia>probably never (ne u skorije vrijeme). 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Avg 2005, 20:20 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
V@nja je napisao:
Leona, mislim da je u BL mozes naci za poprilicno manje od 400 eura, pogotovo ako pogledas u oglasima.

Ma sad ce meni rodjendan. Ne sekiram se ja. :D :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Avg 2005, 21:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Leona, to je vec druga stvar ;)

Kod mene je situacija bila sledeca:

3210 -> Panasonic GD 93 -> 3510 -> 3510i -> Samsung D500E

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Avg 2005, 21:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
V@nja je napisao:
3510 -> 3510i

Koji je fazon uzimati 3510i poslije 3510 koji je ionako glomazan?! :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Avg 2005, 21:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

3510 sam uzeo cim se pojavio na trzistu i onda ga izgubio (nisam ga bas izgubio, ali je predugacka prica :) nakon nekih par mjeseci.
U tom trenutku glomaznost mi nije predstavljala problem, a i 3510i je bio jedan od prvih Nokia sa color ekranom. U svakom slucaju, dobro me sluzio.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Avg 2005, 10:49 
LJudi sramota me ali moze li mi neko objasniti shta znaci ta rec symbian.......isao sam danas na http://www.mobilnisvet.com i prvi put cuo za to i primetio da se cesto spominje pa ako neko moze da mi kaze shta je to.. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Avg 2005, 14:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Operativni sistem za mobilne telefone.

Vrh

Tema posta: za pocetak
PostPoslato: 22 Avg 2005, 14:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
http://www.krstarica.com/lat/magazin/te ... va=04-2002

http://www.symbian.com/

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2005, 06:06