banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 11:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 36 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: W 800
PostPoslato: 08 Jun 2005, 14:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Da li ste vidjeli ovaj predivni telefon? Chak i ja, ljubitelj Nokie sam ga pozeljela odmah! :D Zna li iko kad ce se pojaviti na trzishtu?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jun 2005, 18:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2004, 19:52
ocekuj cijenu oko 400e na pocetku, u prodavnicama za oko mjesec dana i prvo snizenje oko septembra mjeseca. Telefon dolazi sa 512 mb memorije i stereo zvukom :)

prekrasan slazemo se :)

http://drigi.blogabet.com/

Vrh

Tema posta: Re: W 800
PostPoslato: 08 Jun 2005, 21:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2002, 01:00
Lisa_Simpson je napisao:
Da li ste vidjeli ovaj predivni telefon? Chak i ja, ljubitelj Nokie sam ga pozeljela odmah! :D Zna li iko kad ce se pojaviti na trzishtu?

Ma sta ce ti Nokia :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jun 2005, 02:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

drigi je napisao:
ocekuj cijenu oko 400e na pocetku, u prodavnicama za oko mjesec dana i prvo snizenje oko septembra mjeseca. Telefon dolazi sa 512 mb memorije i stereo zvukom :)

prekrasan slazemo se :)

Nazalost nije stereo, opet je mono zvuk... :roll: :roll: :roll: Al kamera mu je 2.0 mpix i mislim da ce, s obzirom na blic, postici veliku popularnost... Nijedan telefon nema toliko memorije jedino ako se ovi iz Nokie ne razeste i za god dana (tad cu opet kupovati telefon) ne naprave 8. svetsko chudo... Kako su krenuli, prave male rachunare sa kamerama... Al meni je ovaj W 800 pravo zenski telefonchic, bash mi se svidja... Zelim ga... :D :D :D (za razliku od moje cigletine... :wink: )

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jun 2005, 07:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2004, 19:52
sta mislite o ovom telefonu ???

slican je w800

http://www.mobilnisvet.com/mobilni-slik ... n/K750/1/1

http://drigi.blogabet.com/

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jun 2005, 10:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Taman sam hteo da napishem za telefon koji je josh pre godinu dana bio pominjan kao Codename:Clara.Po meni je mnogo bolji od W800, pochevshi od izgleda pa na dalje, btw. moj neostvareni san je bio K700, tako da cu morati imati K750 :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jun 2005, 12:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2002, 01:00
Evo SE W800i

http://www.telfon.net/novosti.php?subaction=showfull&id=1114726071

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Avg 2005, 00:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2005, 16:00
Cekam da padne na 300-350 Eura i uzimam ga...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Avg 2005, 01:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
ma ljudi sta vam je, zar niste skontali da je Samsung smece? :fist:
najbolja marka na trzistu je definitivno Motorola ..
pogledajte samo njihove mobitele.. pa to je zivo ludilo
ja trenutno imam V550 i telefon je super odlican .. a tek da vidite nove modele.......

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Avg 2005, 13:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2004, 06:30
dobar telefon shto se tiche karakteristika. Al meni se ne svidja njegov izgled. Ja vishe volim telefone na preklop jer mi dodju nekako elegantniji.

Trenutno imam motorlu v620. Shto se mene tiche odlichan telefon samo shto je memorija nedopustivo mala, shto je mana vecine motorolinih telefona (pogotovo v-serije). E al sad cu da uzmem motorolu v635 koja ima trans flash . Jbg nabacish 128mb i dosta za tel.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Avg 2005, 15:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
AdelonE je napisao:
dobar telefon shto se tiche karakteristika. Al meni se ne svidja njegov izgled. Ja vishe volim telefone na preklop jer mi dodju nekako elegantniji.

Trenutno imam motorlu v620. Shto se mene tiche odlichan telefon samo shto je memorija nedopustivo mala, shto je mana vecine motorolinih telefona (pogotovo v-serije). E al sad cu da uzmem motorolu v635 koja ima trans flash . Jbg nabacish 128mb i dosta za tel.

i ja dijelim tvoje misljenje, telefoni na preklop su mi nekako ljepsi i elgantniji sto ti kazes.
to sto na motoroli imas malo memorije je mana. ali fazon je sto mozes dosta da povecas. fabricki ti dodje nekih 5 mb a mozes dobiti cak i do 12, mada telefon ostaje osakacen. ja imam 8 mb i to je dosta dobro. ja na svojoj v550 imam softwer od v620. ipak pogledaj koliko je star taj telefon. pogledaj i sta motorola sada radi .......... :P :P
joj i ja sam se nalozio na v635 ali mi je puno izdvojit toliko love sada.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2005, 01:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

ma ne mozesh povecati na 12mb nema teorije. Ja sam povecao na 7,5mb i znam da mogu josh neshto povecati brisanjem zakjuchanih audio fajlova al morash paziti da ti fajlovi nisu negde u upotrebi pa mozesh samo zakomplikovati stvari. A to mi se nije dalo kontrolisati zbog nekih 200-300kb. A v620 je izashao krajem 2004 i ja sam ga kupio chim je dosho u bl (negde u januaru ili februaru ove god) a tad je bilo nokia i SE sa dosta vecom memorijom tj sa mem karticom.
A na kraju krajeva i 8mb je malo!
Ps motorole nisu uopshte skupe, ova v635 je nekih 230eur u BG a u klasi je nokia i samsunga koje se ovde krecu od 350eur pa na dalje.
Al zato im i cena pada brze!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2005, 15:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

I ja volim telefone na preklop.... Juche sam taman "odluchila" da moj iduci tel bude Nokia N90 i kad sam vidjela da je i kad sklopi veca od mog sadashnjeg telefona, odustala sam..... Chekam da Nokia izbaci neki tel na preklop, inache prelazim na Samsung..... Ima toliko dobrih telefona sada na trzishtu, ali ono shto me najvishe nervira je njihova velichina.... Nokia previ ogromne telefone, objesi se torba kad telefon stavish u nju..... :roll: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Avg 2005, 00:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

jbg lisa pa kad sad telefoni imaju i kameru i blic i dva displeja i BT i IR i fm prijemnik i bruku memorije i bruku ostalih stvari mora malo biti i vecih gabarita.

A ja bih ti predlozio da u shirokom luku bjezish od samsunga, to su nevidjeni krshevi! Jesu onako ljepushkasti al su kante.
Nokia, SE i u poslednje vreme motorola su zakon, a izmedju ta tri proizvodjacha valjda ce se naci neshto za tebe :) `

Ps n90 jest dobar tel, ali i 850 eurica je mocno :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Sep 2005, 23:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2003, 05:18
K750i je isto sto i W800i, samo sa malo losijim media player-om i drukcijim kucistem. Isto tako dolazi sa manjom karticom (64MB u poredjenju sa 512MB uz W800i). Media player se da srediti, samo firmware upgrade na W800i firmware i sve radi.

A izgled je stvar ukusa. ;) Meni se vise svidja narandzasti. Zato cu ga najvjerovatnije i zbaviti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Sep 2005, 10:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2004, 13:53
DeadOne je napisao:
K750i je isto sto i W800i, samo sa malo losijim media player-om i drukcijim kucistem. Isto tako dolazi sa manjom karticom (64MB u poredjenju sa 512MB uz W800i). Media player se da srediti, samo firmware upgrade na W800i firmware i sve radi.

A izgled je stvar ukusa. ;) Meni se vise svidja narandzasti. Zato cu ga najvjerovatnije i zbaviti.

Sve se nema, a kupuju se telefoni W serije :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Sep 2005, 19:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2003, 05:18
Ne znam gdje sam se zalio da se sve nema, al' ja u svakom slucaju svoje zaradim. ;) Iako ce mi za ovaj trebati malo vise vremena nego sto mi se svidja. :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Sep 2005, 21:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Opet sam sad gledala N90 na gsmarena.com. Boze, josh ga stavili pored mog telefona i vidi se da je veci kad se sklopi.... Kako mi je krivo, bash je odlichan telefon... Medjutim, ja sad ionako nemam para da ga uzmem, trenutna cijena u Srbiji mu je 620 eura........ :x :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Sep 2005, 12:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Nije istina da Nokia pravi samo cigle. To ti je kad hoćeš kompjuter umjesto telefona. Ja ne volim symbian telefone. Sledeća Nokia koju nabavljam je 6270, pravo malo čudo od telefona (klizni, 2mpx, stereo loudspeaker...), a u pitanju je "samo" serija 40 v3. Ne trebaju meni aplikacije na telefonu, za to imam računar!
Evo vam pa pogledajte moju buduću uzdanicu :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Sep 2005, 16:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
DeadOne je napisao:
K750i je isto sto i W800i, samo sa malo losijim media player-om i drukcijim kucistem. Isto tako dolazi sa manjom karticom (64MB u poredjenju sa 512MB uz W800i).

Nije samo to.
W800 ima i mod za avion, odnosno da se telefon ugasi i da onda mozes slusati mp3 i radio.
Takodje uz W800 dolaze kvalitetnije slusalice nego na K750i, a valjda na D750i dolaze najlosije (slusalice).

Samo za one koji nisu znali K750i-D750i-W800i su skoro isti telefoni samo sto je K750i osnovna verzija, D750i je brandiran na T-mobile, a W800i je walkman verzija, odnosno sa poboljsanim mogucnostima za slusanje muzike.

Ja sam D750i vidio nedavno ovdje u BL za kupiti (i drzao ga u ruci :D ) i kosta oko 650KM.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 36 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]