Piro je napisao:
GialloRosso je napisao:
Piro je napisao:
Ne, nego ako spustim rez imam bolje, ako ne i dalje duze traje SOT nego na s21 to sam testirao, ne kazem je da je s21 los telefom, nego je tuga na sta im je flagship spao. Od njih jedino note serija valja, sve ispod je izgleda budzet.
Da ne pricam kako se kvalitet izrade srozao, iza imas plastiku neku, meni je nakon 2 mjeseca telefon izgledao ko da je bio u vijetnamu, onda ona odvratna kocka gdje kamere budu, ninasta ne lici telefon.
Niti je S21 loš niti im je to flagship, već S21 Ultra.
Svedno isto stoji, evo pogledaj poredjenje:
https://www.gsmarena.com/compare.php3?i ... one2=10656Od ekrana, punjenja do performansi, sve je losije, samo kamere kao malo bolje na papiru, realno su skoro iste.
Xiaomi telefoni su samo na papiru jednaki Samsungu. Imao sam Xiomi flagship telefon do prosle godine, sada imam Samsung i neke stvari se ne mogu predstaviti na papiru, kao npr i iPhone koji je na papiru u ranku android telefona srednjeg ranga.
Samsung telefoni imaju bolji ekran, kamera je daleko kvalitetnija, dobijaju brze nove verzije androida (Xiaomi 11 je i dalje na androidu 11 dok je cak i s10 dobio android 12 update) i duze imaju podrsku, sam software ima daleko manje bug-ova.
Dovoljno je samo pogledati Xiaomi 12 pro recenzije online i pogledati kvalitet video snimanja kao dokaz da brojevi na papiru ne predstavljaju realnu situaciju.