banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jun 2025, 16:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4302 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 216  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Avg 2013, 10:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Citiraj:
Po izvještaju o poslovanju za prvih šest mjeseci ove godine, kompanija BH Telecom je poslovala vrlo uspješno i skoro ostvarila sve planske veličine.

Prilagođavanjem poslovne strategije tržišnim uslovima i konstantnim unapređivanjem ponude usluga i odnosa sa korisnicima, BH Telecom, kao vodeći operator u Bosni i Hercegovini, poduzima aktivnosti s ciljem održanja i jačanja pozicije na liberalizovanom bh. telekomunikacijskom tržištu, saopćeno je iz te kompanije.

U prvih šest mjeseci 2013. godine ostvareni su ukupni prihodi u iznosu od 285,5 miliona KM dok su ukupni rashodi iznosili 220,4 miliona KM.

Kompanija je ostvarila dobit iz poslovanja u iznosu od 65,1 milion KM čime je plan dobiti ostvaren sa 90 posto.

Kompanija m:tel je u istom periodu ostvarila prihod u iznosu od 227,7 miliona KM te dobit u iznosu od 48 miliona KM, dok je HT Mostar ostvario prihod od 122,2 miliona KM i dobit u iznosu od 7,6 miliona KM, navodi se u saopćenju.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2013, 10:46 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2013, 01:23
Imate li u posljednje vrijeme problema sa m:tel-om? Sve češće se prekidaju razgovori, teško se uspostavljaju pozivi, brojevi su ''nedostupni'' iako stvarno nisu, kašnjenje poruka, nedolazak dopune preko ''Podijeli dopunu''..? Šta je reći?

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2013, 11:49 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Player1 je napisao:
Imate li u posljednje vrijeme problema sa m:tel-om? Sve češće se prekidaju razgovori, teško se uspostavljaju pozivi, brojevi su ''nedostupni'' iako stvarno nisu, kašnjenje poruka, nedolazak dopune preko ''Podijeli dopunu''..? Šta je reći?

Iste stvari se i meni desavaju zadnjih njesec dana. Apsolutno sve ovo sto si naveo.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2013, 07:30 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Ne mogu nigdje naći na Netu kako da provjerim koji mi je broj na mtel prepaid kartici.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2013, 08:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
veteran 1987 je napisao:
Player1 je napisao:

Iste stvari se i meni desavaju zadnjih njesec dana. Apsolutno sve ovo sto si naveo.

i ja imam iste probleme

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2013, 09:29 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Apr 2010, 16:00
@NenadV
Ako nemaš na računu da pozoveš/cimneš nekoga, probaj da nazoveš call centar 0655990 pa ih pitaj da ti kažu ;)

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2013, 12:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne znam da li sam ovo već pitao, ali ukoliko prenesem prepaid broj iz mtela u BH telekom ili Eronet da li mogu ostati prepaid ili moram potpisati ugovor na neku postpaid tarifu?

Inače sad malo poredim cijene kod svih operatera i mogu reći da nema neke prevelike razlike... isto tako ovi operateri poput haloo i izimobil djeluju privlačno na prvu, ali kad malo detaljnije kreneš gledati svugdje ima neka začkoljica. Plus svi stavili ponudu na neki drugačiji način pa dok skontaš koja je to tarifa ovamo i šta dobijaš pa uporediš...sve u svemu živ sam se pogubio dok sam sve preegledao i na kraju ne znam ni gdje sam poš'o ni gdje sam doš'o :D

da nema neko tabelarno poređenje cijena svih operatera? :D

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2013, 12:48 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Apr 2010, 16:00
Шајин je napisao:
Ne znam da li sam ovo već pitao, ali ukoliko prenesem prepaid broj iz mtela u BH telekom ili Eronet da li mogu ostati prepaid ili moram potpisati ugovor na neku postpaid tarifu?

Možeš.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2013, 17:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nažalost i da ga prenesem ama baš ništa ne bih dobio :x sad sam gledao ponude sve tri velika operatera kad je prepaid u pitanju i ništa bolje nije nego ovo što sad imam. štaviše isto je, pogotovo što mene najviše zanimaju ove tarife šalji i zovi.
Slika

Čekam sad da vidim šta će biti u ponudi od telefona kod blic.neta i da se onda definitivno odlučim šta ću. Pregledao sam cijene, konkurentne su i obračunski period je 10+10.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2013, 17:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
moze li mi neko pomoci sa podesavanjem neta za eronet, za moj telefon nemaju podesavanja i korisnicka sluzba mi ne moze pomoci...
xperia x10 mini pro je u pitanju...
podesavanja su sledeca:
ime - ERONET START
APN - gprs.eronet.ba
proksi - prazno
port - prazno
korisnicko ime - prazno
lozinka - prazno
mmsc - prazno
mms proksi - prazno
mms port - prazno
mcc - 218
mnc - 03
provjera vjerodostojnosti - nista
tip apn-a - default

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2013, 19:18 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2013, 16:03
Ja sam samo stavio apn gprs.eronet.ba i sve radi odlično.

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2013, 11:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

http://etrafika.net/blender/gikologija/ ... ater-u-bih

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2013, 13:42 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Uglavnom su obradili samo postpaid pakete, a ne znam kome danas ti paketi mogu biti isplativi kad svi operateri u prepaidu daju povoljnije uslove.

Ja na primjer za 10 maraka (sa pdv) imam 60 minuta prema mobilnim mrežama, 150 poruka i 150 MB interneta. Ili za 20 maraka 150 minuta, 300 poruka i 300 MB interneta. Dok sam bio na mtel mreži samo 150 poruka bi me izašlo 9 maraka.

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2013, 07:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Чланак ок, мање више све знамо, али на крају реченица да ће бити боље доласком страног оператера, наивно.

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2013, 15:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Haloo najnovija ponuda tj snizenje 0,15km minut ka svim mob. mrezama bez naknade za uspostavu poziva.

Sent from my Xperia Arc S using Tapatalk 2

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2013, 21:24 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Evo i novog igrača kad je mobilna telefonija u pitanju.

http://www.blic.net/latn/?page=125

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2013, 21:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Apr 2010, 08:42
Prebacili su se na mobilnu telefoniju?

Ja sam korisnik BlicTrio extra paketa i kontao sam preci na pretplatu u m:tel-u, dok mi nisu rekli da ce za nas imati posebne pogodnosti, telefone za markicu i slicne gluposti?

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2013, 21:27 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Još preuređuju sajt pola stranica ne otvara kako treba, ali valjda je i mobilna telefonija počela sa radom.

Kako god ne znam koliko je pametno preći kod njih znajući kako se ponašaju prema starim korisnicima koji su potpisali ugovor prije 4-5 godina. :)

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2013, 21:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Apr 2010, 08:42
Lomim izmedju njih i m:tel-a...zvao me lik prekjuce iz m:tel-a i rekao mi za neki Mix25...ni to mi ne zvuci lose, al' ne'am pojma.

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2013, 21:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

eric_cartman je napisao:
Lomim izmedju njih i m:tel-a...zvao me lik prekjuce iz m:tel-a i rekao mi za neki Mix25...ni to mi ne zvuci lose, al' ne'am pojma.
Од сутра креће мобилна телефонија, биће неких стварно занимљивих понуда за телефоне и пакете. Ево већ се може погледати на сајту:
http://webshop.blic.net

Пошто користиш TRIO EXTRA, сада ћеш моћи прећи на QUADRO EXTRA, има и неких повољних телефона, све зависи од тарифне опције која ти треба. Такође моћи ћеш пренијети и бројеве од нпр. својих укућана па да сви телефонирате доста јефтиније, плус бонуси између фиксне и мобилне који ће се аутоматски добити и у зависности од пакета који користиш. а тај пакет ће дефинитивно и цијеном бити конкурентан

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4302 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 216  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]