Ne znam sta je vama cudno sa ovim mapama, a i smesno... Kao da su i google maps radile savrseno kada su ubacene, ovo je vise testna faza da vide gde skripi, jer kako drugacije testirati nego pustanjem u upotrebu na svim kontinentima... Ispeglace se to dosta brzo, samo ova android sekta sada ima nesto da podgrejava svoj ego

Konkretno vezano za iOS6, nema tu neka preterane razlike, a ni potrebom za njom, malo su ulepsali izgled iOS-a i ubacili nekoliko novih opcija... Panoramske slike je odlicno odradjena opcija... Slike ispadaju super, a mozda pokusam neku izraditi da vidim kako ce izgledati uzivo... Ubacili su integraciju sa FB (Tviter bio ranije), ali to meni i nije neka bitna opcija jer nemam FB

Sada je postavljena i Do Not Disturb opcija, koja gasi zvono na telefonu i omogucava samo odabranoj listi korisnika da "zvoni"... Nesto kao sleep mode, mislim nista revolucionarno, a ni preterano upotrebljivo...
Turn by turn navigacija u mapama je meni dobro radila u HR, neke adrese (u Rovinju) nije mogao naci, ali dobro, nisam nista preterano ni ocekivao od prve verzije na balkanskim prostorima
Ovaj Passbook nemam pojma sta je tj nisam se ni puno interesovao, jer mislim da to kod nas i nema neku primenu, napokon su resili da ne moram kod svakog updatea ili insatalacije iznova da pisem sifru vec je telefon sada upamtio i odmah zapocinje proces, to me je stvarno nerviralo jer vam sifra mora sadrzavati veliko pocetno slovo, jos slova i brojeva, pa je ludost pisati to svaki put, ali eto toga vise nema...
Povecana je privatnost, tj. cuvanje podataka u telefonu, pa svakoj aplikaciji moras odobriti da koristi imenik, slike i slicno, nesto od toga je bilo i pre, a sada su dodali jos malo stvari...
Baterija mi deluje OKi, to najvise primetim po onom kada je puno, pa mi 100% stoji dosta duze nego pre, a sada po trajnosti pojma nemam, meni je baterija bila dobra i pre, tako da mi je i sada to isto, sem tog pocetnog momenta, jer je pre dosta brze gubla tih 100%
To je to, onako ukratko o iOS6 na i4s
Edit:
Sto se tice ovih gresaka na novom i5... Skontao sam da se ne treba zaletati, ja sam i4 kupio odmah cim je izasao i bas je imao puno mana, pozutio displej (ubice me E. pre pola godine sam ga maltretirao za to i nisam ga na kraju ni resio) mikrofon mu posle riknuo, dosta cesto je padao sistem i home button je jako lose... Tako je ocigledno i sada, zure zbog prodaje da izbace sto vise modela, pa je kontrola kvaliteta losija, sta ces kada je popularan i milioni ga kupuju, a milijarde ga zele