banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 15 Jun 2026, 14:09 Danas je 15 Jun 2026, 14:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 6456 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 319, 320, 321, 322, 323
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Jun 2026, 16:11 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 09 Okt 2014, 22:29
Daj podijeli s nama, koji to servis nema vremensko ograničenje ?

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2026, 16:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2007, 02:36
BNE eSim
Imas sa vremenskim i par evra skuplji: No expiration.
Edit: Evo ako bude neko registrovao, code za popust od 3€. Tri meni tri tebi
Download the BNESIM app, apply the code: 9AFJGVQ0

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2026, 17:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Samo da provjerim...izabereš plan Evropa za npr. 5GB 8EUR....i dobiješ esim koji ti vrijedi sve dok imaš GB na računu...u čitavoj ?

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2026, 17:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Tačno tako. U listi imas tačno za koje sve zemlje vrijedi, pa valja i pogledati prije kupovine. Ja sam isao u: Italiju, Španiju, Hrvatsku, Sloveniju, Austriju, Njemačku, Francusku, Grčku i svuda je radila ta "Europe" tarifa. Samo je dopunim kada padne lupam uspod 1GB

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2026, 18:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Naravno treba obratiti paznju da se kupi taj bez vremenskog isteka. Neznatno je skuplji a vrijedi. Mnogo mojih prijatelja koristi BNE eSim (ja vec 2 godine), i uvijek koristimo te kodove pri kupovini. Bukvalno dobije 3€ on i ja. Njemu odmah popust 3€ u toj kupovini, a meni kasnije kada budem ja kupovao.
Mislim da bi Mtel trebao biti malo vise svjestan konkurencije. Ili im ogroman broj uzima te njihove 1GB pakete, pa ih boli patka :)

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2026, 08:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
zerocool je napisao:
Da, i bas taj paket sam uzeo prije 3 sedmice kad sam prvo isao u Sloveniju, pa onda prosle sedmice isao u Slovacku i iskoristio paket za oba putovanja.
I da, vrate dio, ja imam sad nekih 8$ na racunu pa kad budem isao na more uzecu od tih para, posto mi nece trebati bas mjesec dana, a ni 12 giga. :D
I sad neko pored toga treba da koristi mtel? Imas 5G mrezu, radi internet na manje vise svakoj mrezi u svakoj drzavi (mali broj koji ne radi, ali svakako ti pise u sklopu paketa koje mreze su podrzane u svakoj zemlji, i to je veliki broj).

Da, dobar je MobiMatter. Može se skrojiti paket gotovo za svaku situaciju. I dobra mi je stvar što se veže na više mreža, nisam ograničen samo na jednu kao kad kupim lokalnu sim karticu. Ranijih godina sam u Grčkoj kupovao njihove sim kartice, i desi se da na mojoj lokaciji u apartmanu bude kriminalno loš signal (a WiFi redovno preopterećen velikim brojem korisnika)...

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2026, 10:17 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Jul 2025, 12:18
Mr.Speed je napisao:
Naravno treba obratiti paznju da se kupi taj bez vremenskog isteka. Neznatno je skuplji a vrijedi. Mnogo mojih prijatelja koristi BNE eSim (ja vec 2 godine), i uvijek koristimo te kodove pri kupovini. Bukvalno dobije 3€ on i ja. Njemu odmah popust 3€ u toj kupovini, a meni kasnije kada budem ja kupovao.
Mislim da bi Mtel trebao biti malo vise svjestan konkurencije. Ili im ogroman broj uzima te njihove 1GB pakete, pa ih boli patka :)

Eronet je nedavno uveo 5GB/30 dana za 15KM. Vazi u cijeloj Evropi, Sjervernoj i J. Americi, Aziji…

Ne znam da li ostali domaći operateri to imaju? BH Telecom ima 5GB ali za 40 KM :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2026, 11:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Gledam da ne koristim telefon kad sam na odmoru. Tako da ovi osnovni paketi su vise nego dovoljni.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2026, 07:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Mr.Speed je napisao:
BNE eSim
Imas sa vremenskim i par evra skuplji: No expiration.
Edit: Evo ako bude neko registrovao, code za popust od 3€. Tri meni tri tebi
Download the BNESIM app, apply the code: 9AFJGVQ0

Instalirao sam ja, hvala na kodu. Evo sad i moj kod za popust od 3 evra ko bude instalirao :Download the BNESIM app, apply the code: 3FJ1HE6P.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2026, 11:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hvala. Ma samo neka iskoriste koji hoce. Bitno je da se dobije popust.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2026, 22:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ovako moram da napisem svoje iskustvo sa mtel-om. Imao sam optički internet od Triona i koristio ga godinama bez problema. Preuzeo ga je mtel i sve je bilo u redu do 26.5. kada je internet počeo da prekida. Prijavio sam kvar i rekli su da imaju rok od 3 radna dana da to poprave. Svaka 2-3 dana su me zvali i pitali da li je rijesen problem interneta i svaki put kad im kažem da nije otvore kao ponovo nalog. To je trajalo do današnjeg dana kad je njihov radnik se prvi put pojavio i promjenio ruter. Nakon promjene rutera internet je totalno nestao,a covjek je ispario. Poslije 3-4 moja poziva da neko dođe i završi posao oni su opet otvorili malog. Nevjerovatno je kako se ljudi u toj firmi ponašaju.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2026, 07:36 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2020, 17:21
Mislim da je taj rok za rješavanje problema, od 25.01. smanjema 48h ali provjeri.
Svakako ih zovi, piši a kad otklone smetnju, piši zahtjev za umanjenje računa za period kada nisi imao interneta tj. kada internet nije dobro radio a oni nisu otklonili smetnju.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2026, 08:48 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 14 Jul 2011, 07:27
Pričalo se nedavno o najboljim opcijama za internet u inostranstvu. Ima li neko iskustva sa ovom SIM karticom za internet u evropi što je reklamiraju i prodaju na super petrol pumpama, jel neko kupovao i koristio? Ja nemam e-sim opciju na telefonu, ovo mi se čini kao Ok opcija, pa da vidim iskustva drugih

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2026, 16:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

bogata_sirotinja je napisao:
Mislim da je taj rok za rješavanje problema, od 25.01. smanjema 48h ali provjeri.
Svakako ih zovi, piši a kad otklone smetnju, piši zahtjev za umanjenje računa za period kada nisi imao interneta tj. kada internet nije dobro radio a oni nisu otklonili smetnju.

Zvao danas 3 puta, naravno niko se nije pojavio.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2026, 18:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

https://www.rak.ba/bs-Latn-BA/complaint-templates
Žali se u CRA. U tvojem slucaju su prešli sve granice i rokove. Nakon žalbe ćeš vidjeti kako se brzo rijesi problem.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2026, 18:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hvala

Vrh

[ 6456 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 319, 320, 321, 322, 323

Sva vremena su u UTC [ DST ]