Rider on the storm je napisao:
Drago mi je da si zadovoljan, to je vrh telefon i hardverski i softverski.
MIUI ponekad gasi pozadinske aplikacije (čisti iz RAM-a aplikacije koje nisi skoro koristio) da bi produžio trajanje baterije, ako budeš imao takve situacije isključi MIUI Optimisation pod Developer options.
To sam odmah odradio.
Kazu da to moze stvarati neke konflikte (kada je ta optimizacija ukljucena) i da je bolje da stoji iskljucena. Evo tacnije sta pise:
Citiraj:
Turn On MIUI Optimization : This option enables a pleothora of MIUI based settings & optimizations as per the guidelines set by the MIUI developers. This setting can sometimes cause a variety of issues on non-MIUI based apps such as Google Apps & Apps from Google Playstore. Its better to disable if you rely on Google Playstore for apps & services.
With the MIUI Optimization Enabled, some users reported the following issues.
- Cannot set third-party launcher like Nova, Apex or Google Now Launcher.
- Wallpaper cannot be set using in-built options via custom launchers.
- Occasional lags, stutters or freezes while scrolling web-pages & long lists.
- Custom apps set as default restore to default MIUI apps on reboot.
- Cannot set accessibility services on reboot.
- Background apps cannot sync data.
- Music players stop playing after sometime.
- UI Animations are not synced properly.
Jos sutra da otkljucam bootloader i to je to za sada, necu nista drugo cackati odredjen period cisto da vidim kako ce se telefon ponasati na fabrickom softveru bar neki odredjen period.

Neobicno mi je i imati ovoliko prostora, mogu koliko hocu igrica i svega instalisati da ne mislim, ubacio sam i memorijsku od 16 Gb na kojoj je muzika i na koju ce slike i jos neke sitnice tj multimedija ici, ali i to mi je previse u ovom momentu.