banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 02:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9948 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 309, 310, 311, 312, 313, 314, 315 ... 498  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Jan 2018, 08:25 
geekbuying regularan sajt za kupovinu?

Ako imate neki drugi pouzdan/povoljniji sajt gdje se moze poruciti redmi note 4 ili 4x (64/4 Gb rama verzija, ) javljajte.

ja sam ovo mislio (telefon u kompletu sa maskom i tempered glass-om tj. kaljenim staklom, bez toga je 170 dolara).

https://www.geekbuying.com/item/Package ... 79512.html

U cemu je razlika izmedju HK stocka i DE stocka? Iz njemacke prije dodje i ako da koliko je to prije?

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2018, 08:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
Bolje naruči go telefon, jer dobićeš onu silikonsku masku od 0,99$ i staklo od 1,99$ :D
Bolje to naruči odvojeno na aliexpress, ima veći izbor, za tih 15$ ima da biraš one najskuplje i najkvalitetnije...
Glavna razlika između HK i DE stocka je i u cijeni... iz njemačke je dobro kad naručuješ na adresu u EU, nema carine... svakako prije stiže iz DE...

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2018, 15:20 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Maj 2016, 23:45
Uvali ti carinu i dodje ti Redmi Note 4 ko i kod nas

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2018, 18:42 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2009, 16:08
Ja ga platih $164 prije Nove godine, isti takav, bez tih dodataka, baš na GeekBuying. Telefon je stvarno odličan, baterija vrhunska, napokon ne moram stalno o tome da mislim. MIUI mi je fino legao, ima dosta opcija i dobro radi. Tu sigurno ima ulogu 4gb RAM-a.

Jedini problem je ovo kaljeno staklo, ni jedno ne valja jer ima zakrivljen ekran. Ovo što sam uzeo da potpuno prekrije ekran (i dugmad), ima samo ljepilo po ivicama i sad je touch dosta loš. Buraz ima isti telefon, prije je imao obično staklo, koje ne prekriva dugmad, pa mu se na ivicama odljepio i nije pokrivao čitav ekran. Naručio sam sada obične naljepnice, Nillkin.

Spoiler:
Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2018, 18:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2010, 11:56
Milan je napisao:
Jeste, i poslušaj Despota. Kupi go telefon i izaberi masku po želji od drugog prodavca (Nillkin npr.) jer ona standardna spolovilu ne valja.

Bajaga i Instruktori - Strah od vozova, 1986.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2018, 19:54 
Narucio vec glass, jeste da je 7 dolara, ali znam da valja. Sutra cu telefon ako ne bude problema.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2018, 20:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Milan je napisao:

Ako imate neki drugi pouzdan/povoljniji sajt gdje se moze poruciti redmi note 4 ili 4x (64/4 Gb rama verzija, ) javljajte.

ja sam ovo mislio (telefon u kompletu sa maskom i tempered glass-om tj. kaljenim staklom, bez toga je 170 dolara).

U cemu je razlika izmedju HK stocka i DE stocka? Iz njemacke prije dodje i ako da koliko je to prije?
Ima Leeco le pro 3 UI edition na istom sajtu za 145USD. Telefon predobar za te pare.

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2018, 20:37 
Pogledacu bas. Dobra stvar kod redmi notea 4 (snapdragon verzija) je sto ima vec dobru custom rom zajednicu, imace bar android 9 sigurno za njega.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2018, 20:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
Daj link za staklo koje si naručio, trebam i ja ženi naručiti a ne da mi se ganjati šta valja :D
Zadnjih par telefon sam i ja naručio sa geekbuying-a. Do sad nije bilo problema...

Sent from my Redmi Note 3 pro

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2018, 22:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Maj 2006, 01:17
BL Boy je napisao:
Milan je napisao:

Ima Leeco le pro 3 UI edition na istom sajtu za 145USD. Telefon predobar za te pare.

Na gearbestu LeEco Le Pro3 Elite (Snapdragon 820 i Sony IMX 298) je 150$.
Uz kupon (leproelite)

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2018, 00:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jan 2009, 02:00
Le Pro 3 AI edition na Aliju 211KM, zlatni.

Послато са m2 уз помоћ Тапатока

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2018, 00:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Drizzt je napisao:
BL Boy je napisao:
Milan je napisao:

Na gearbestu LeEco Le Pro3 Elite (Snapdragon 820 i Sony IMX 298) je 150$.
Uz kupon (leproelite)
Ovaj EI edition je noviji model in dual kameru koja daje bolje slike nocu. I nije Sony 298 vec 258 senzor. Bar tako stoji na device specification sajtu, mada na reklami stoji 298. Uglavnom isti senzor razlika u Snapdragon i MTK procesoru. Kod mene na le 2 pro je jos losiji senzor, pa Sam odusevljen sa slikama tako da ono sto mi smeta su popravili, a to je mala baterija I velicina memorije. Ja na le 2 pro imam MTK Helio X 20 i odlican je, tako da ja tu ne vidim veliku razliku. Radije biram le 3 pro AI edition sa 64GB nego taj Elite ili standardni Le 3 pro sa Snapdragonom od 32GB. Inace take model je u prodaji od aprila 2017. tako da je noviji model mada Leeco ne mijenja puno pa je gotovo identican sa le 2 pro.

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2018, 08:00 
Valjda AI edition?

Ovo?

https://www.geekbuying.com/item/LeTV-Le ... 82809.html

Sta ja znam, odlican je na papiru, ali mediatek procesor...android 6 koji ce vjerovatno i ostati ista verzija (vidim na xda samo stock rom ima)...telefon je odlican za te pare, ali za 2 godine ce valjati ganjati novi, a ovaj ce se malo teze prodavati...otprilike ovo je isto kao i redmi note mediatek verzija...

i hebe me sto ne mogu bijele, zlatne, srebrne telefone (pro 3 elite verzija), da bar ima plava pa hajde, ali ovo... :( :( :(

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2018, 10:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Da to je taj, ali za 145 USD imas 64GB verziju. Citao sam najavu da Leeco planira izbaciti nadogradnju za Nougat Android 7.0 i vjerujem da ce biti jer rade OTA update redovno, tako da nece sigurno ostati na ovom mada meni Mediatek 6.0 I ide super. Nije to samo na papiru imam le 2 pro i znam sta pricam telefon vrijedi svake ulozene marke.

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2018, 11:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BL Boy je napisao:
I nije Sony 298 vec 258 senzor. Bar tako stoji na device specification sajtu, mada na reklami stoji 298. Uglavnom isti senzor razlika u Snapdragon i MTK procesoru. Kod mene na le 2 pro je jos losiji senzor, pa Sam odusevljen sa slikama tako da ono sto mi smeta su popravili, a to je mala baterija I velicina memorije. Ja na le 2 pro imam MTK Helio X 20 i odlican je, tako da ja tu ne vidim veliku razliku. Radije biram le 3 pro AI edition sa 64GB nego taj Elite ili standardni Le 3 pro sa Snapdragonom od 32GB. Inace take model je u prodaji od aprila 2017. tako da je noviji model mada Leeco ne mijenja puno pa je gotovo identican sa le 2 pro.

298 je na Kimovil i devicespecifications. Isti koriste OnePlus 3T i Xiaomi Mi5 i takodje isti procesor. Za AI verziju ne mogu naći informacije o senzoru tako da sigurno nije sony.
Snapdragon 820 je ugradjivan samo u flagship modele i važi za jedan od najboljih snapdragon procesora.

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2018, 11:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Noviji je telefon pa jos nema svih detalja o specifikacijama, ali nasao sam ja na video klipu na yt ima test kamere i pise Sony senzor imx258. U sustini razlika je samo u tom procesoru. Slike su bolje nego na Leeco le 3 pro elite i autofocus radi bolje.
Evo komparacija, cak Mediatek ima i nesto jaci procesor.
https://www.devicespecifications.com/en ... /7e72bcf20

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2018, 11:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ima nešto veću frekvenciju što nije glavni parametar da li je bolji procesor. SD je na 14nm tehnologiji izgradjen, iako su skoro istog kapaciteta baterije SD manje crpi energije..., novija generacija ram-a i za 1000MHz veća frekvencija.
Pogledaj Antutu score, 156 000 naspram 89 000.
https://www.kimovil.com/en/compare/leec ... -3-pro-x27

Realno dobra su oba procesora što se tiče performansi, ali većina ljudi će izabrati malo slabiji SD nego MTK.

Čudi me da još nema podataka za senzor ako je sony-ev jer obično se specifikacije znaju i prije nego što telefon izadje u prodaju sem kad ih namjerno ne ističu.
Evo komparacije kamere Pro 3 Elite i Redmi Note 4x jer Note 4x koristi imx258.
https://www.kimovil.com/en/compare-came ... mi-note-4x

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2018, 14:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Koliko vidim na ovom testu ostrije slike su na Xiaomi koji koristi isti senzor kamere kao Le 3 pro AI edition. To mi je nekako i logicno da su unaprijedili kameru na novom modelu u odnosu na stariji model Le 3 pro elite.
Na testu kamere na youtube videu sam vidio da pise Sony senzor IMX258.
Kakogod oba modela su best buy i jeftiniji u odnosu na konkurenciju za nekih 40-tak dolara sto nije malo. Ovaj fon ima ono sto trazim 64GB i 4000mah bateriju to je jedino sto mi je minus na prethodnom modelu le 2 pro.

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2018, 15:00 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2009, 16:08
Ja ne znam ima li ijedan telefon sa MTK da je dobio novu verziju Androida? I baš se žale za taj model da nema custom romova, da se ne može root jer se ne može otključati bootloader.

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2018, 15:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Uzeo pre par dana Lee S3. Plastikaner, ali za te pare djeluje vise nego ok. Moze posluziti bar godinu i po ako se pazi.

Redmi Note 4 je ipak druga galaksija za njega, tako da se mozda isplati dati 20-30€ vise za svakako ljepsi i robusniji telefon sa boljom baterijom.

Cini mi se da i Redmi malo brze radi.

Btw. S3 je i osjetno laksi od Note, a slicnih/istih su mjera. Mozda je i to nekome bitno.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9948 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 309, 310, 311, 312, 313, 314, 315 ... 498  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]