Sehxor je napisao:
Kako se odljepilo? Moglo je samo ispasti, vjerovatno mogu srediti to nekako jer imaju sigurno raznih dugmica u dijelovima.
Nemam pojma šta mu je bilo, uglavnom dugmić više nije na svom mjestu. Ne znam kojom ih tehnikom "ubacuju", ali nije im nešto uspješna. Je li to nešto puklo ili šta? Kako "ispadne"?
Drizzt je napisao:
Ja ga imam i nakon 7 mjeseci ni naznake da bi se tako nešto moglo desiti. Istina je da ima zazora , malo većeg, pa dugmići ne ostavljaju neki uvjerljiv utisak u odnosu na cijeli telefon.
Baksuz, ali baš su ih loše odradili. Još žena nije baš neki korisnik koji je stalno na telefonu, a nije ni agresivna pri korištenju istog.
Rider on the storm je napisao:
Ili možeš da se obratiš Banggood-u. Oni mogu nabaviti skoro bilo koji dio za kineske telefone direktno od nabavljača/fabrike. Meni su nekoliko puta našli ono što mi je trebalo. Prije par dana nešto slično kao tebi, FPC se oštetio (narandžasti fleksibilni kablić koji je povezan na matičnu ploču i na kojem se nalaze kontakti koji registruju pritisak dugmića) i Power button ne funkcioniše na Cubot-u S222, pa privremeno koristim proximity sensor za Wake up funkciju. Ali dobro je da sam našao na Banggood-u, ovih dana će mi poslati i da se konačno riješim improvizacije, pa zato savjetujem da njih pitaš/pitate za svaki dio koji vam može zatrebati za kineske telefone.
Hvala na savjetu, vidjeću šta kažu.
Nešto ne vjerujem da će se to lako srediti.