banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Jul 2025, 01:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 6238 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 298, 299, 300, 301, 302, 303, 304 ... 312  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Jul 2024, 11:46 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2020, 17:21
Do 04.09. na svim pretplata tarifama, osim Start/Start 300, daju 100GB dodatnog bonusa koji se mogu koristiti prvih 12 mjeseci UO.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2024, 12:08 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2022, 01:48
Treba vidjeti šta to zapravo znači. Odnosno, dobija li se odjednom ili ide mjesec po mjesec. Plus šta ima prioritet u potrošnji – "normalni" gigabajti koje dobiješ u sklopu paketa mjesečno ili tih 100 GB.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2024, 12:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Sta je sad najbolja opcija sa min 20GB interneta?

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2024, 14:02 
Veteran
Veteran

@Allegro
Dobije se 100GB jednokratno koji se mogu koristiti u narednih 12 mjeseci. Trebalo bi da se prvo troše regularni GB iz tarife.

@skypostman
Najpovoljniji je Novotel ako ti se da ganjati jer njega možeš dobiti samo u FBiH. Najbliže u Tešnju, ali samo ako si trenutno korisnik bilo koje druge mreže osim m:tel-a, pa da prebaciš broj.
Imaju pretplatu za u prosjeku oko 15-16KM sa 30GB neta, a imaju paket na dopuni sa 20GB neta (trenutno daju 60GB) za 10KM.
Dalje imaš mtel tarifu od 25KM sa 25GB neta + ovih 100GB što daju u prvih 12 mjeseci.
I eto, imaš haloo pretplatu Surfaj S od 25KM (sa popustom može i za 22.50KM) sa 20GB neta.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2024, 14:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Dec 2015, 15:40
A zašto ne mtela?

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2024, 15:15 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 11 Okt 2020, 16:15
Novotel je mtel-ova mreža namijenjena za tržište Federacije i pokušavaju spriječiti svoje korisnike da prelaze na Novotel.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2024, 15:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Dec 2015, 15:40
Ja sam pretpostavio da je mtelova, sa ciljem otimanja korisnika bhtelekomu i hteronetu.
Na koji način te mogu spriječiti da pređeš? Mogu ti otežati, ali nikako spriječiti. Na kraju, preneseš broj u drugu mrežu pa onda novotel

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2024, 15:19 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 11 Okt 2020, 16:15
Otežavaju*

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2024, 18:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
Zvanično nije mtelova mreža, već su samo zakupili njihovu infrastrukturu.
E sad je druga priča da li mtel stvarno stoji iza njih ili je neki uslov za saradnju bio da ne smiju prodavati usluge na teritoriji RS i prenositi brojeve sa mtela.
Svakako tu ima posla za RAK, kad bi oni radili svoj posao.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2024, 21:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Mar 2012, 10:48
RAK? Jaooooooo!
Ti postoje samo da m:tel sve što lakše pokupuje

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2024, 21:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Ne daje RAK zeleno svjetlo mtelu za kupovinu svega, već Konkurencijski savjet BiH.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2024, 21:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne govorim za kupovinu nego za to što ne daju prenos broja sa mtela na Novotel.
Tu ne smije biti nikakvo ograničenje.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2024, 21:55 
Veteran
Veteran

RAK ne može reagovati dok god Novotel ne odbije zahtjev za prenos broja pismeno.
Problem je što kod franšiznih partnera Novotel-a i radnika terenske prodaje, korisnik m:tel-a ne može ni ući u proceduru prenosa broja pa tako ne može dobiti ni pismenu odbijenicu.
Na online zahtjeve ne odgovaraju a korisnik nema dokaz da je poslao zahtjev.

Ja sam se malo dopisivao sa Novotel-om i RAK-om, i Novotel naravno, nikad nije pismeno ništa konkretno rekao za prenos broja sa m:tel-a, dok su mi iz RAK-a savjetovali da pošaljem pismeni zahtjev za prenos broja i to poštom jer Novotel na isti mora odgovoriti (pozitivno ili negativno).
Nisam se upuštao u to jer sam svakako korisnik Novotel-a ali eto malo sam čačkao mečku...

M:tel stoji iza Novotel-a i tu nema priče.
To što je formalni vlasnik Novotel-a neki tamo bizmismen, to je administrativna obaveza...

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2024, 22:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

bogata_sirotinja je napisao:
M:tel stoji iza Novotel-a i tu nema priče.
To što je formalni vlasnik Novotel-a neki tamo bizmismen, to je administrativna obaveza...

Nije to nikakva obaveza. Mtel da je htio mogao je direktno da stoji iza Novotela, kao Eronet iza Haloo. Tako da možemo samo nagađati kolika je veza mtela s Novotelom.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2024, 07:02 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Ja sam se malo dopisivao sa Novotel-om i RAK-om, i Novotel naravno, nikad nije pismeno ništa konkretno rekao za prenos broja sa m:tel-a, dok su mi iz RAK-a savjetovali da pošaljem pismeni zahtjev za prenos broja i to poštom jer Novotel na isti mora odgovoriti (pozitivno ili negativno).
Nisam se upuštao u to jer sam svakako korisnik Novotel-a ali eto malo sam čačkao mečku...

Odbijaju bilo kakav prenos broja ili samo s pretplate?

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2024, 14:16 
Veteran
Veteran

@Allegro Franšizni partneri Novotel-a kao i radnici terenske prodaje ne primaju uopšte zahtjeve za prenos broja od korisnika koji je na m:tel mreži a dolazi iz RS.
Korisnici m:tel-a iz RS, zahtjev za prenos broja (dopuna ili pretplata) mogu realizovati samo u poslovnicama Novotel-a. To im je interno pravilo na nivou kompanije. Tako kažu svi radnici Novotel-a kao i radnica iz teleprodaje Novotel-a.
Pismeno, to nikada nisu rekli...

Jedini način da korisnik m:tel-a iz RS predje u Novotel je da prvo predje kod nekog drugog operatera pa onda kod frašiznog partnera npr. u Tešnju, koji je najbliži, podnese zahtjev za prenos broja ILI da poštom pošalje popunjen zahtjev i sve ostale dokumente na adresu poslovnice u SA. Na taj zahtjev moraju odgovoriti... (barem tako kaže RAK).

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2024, 15:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Znaci cekamo da BH Telekom ili Eronet napravi "Novotel" za nas iz RS, da i nas sunce ogrije. Gledam ovu ponudu na dopune 10KM(30giga, 75minuta), meni nista drugo me treba. Znas kad razmisljam da uzmem njihov esim samo za internet, a u mtel se vratim na dopunu, nes ti mene zajebat mamicu vam vasu.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2024, 16:16 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Feb 2021, 12:02
Pa Eronet već ima Haloo. A i BH Telecom je imao prije 10ak godina mrežu Happy ali je propala.
Sjećam se da su i Slovenci pokušali sa onom izimobil mrežom, čini mi se preko BH Telecomove infrastrukture.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2024, 16:24 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

@Allegro Franšizni partneri Novotel-a kao i radnici terenske prodaje ne primaju uopšte zahtjeve za prenos broja od korisnika koji je na m:tel mreži a dolazi iz RS.
Korisnici m:tel-a iz RS, zahtjev za prenos broja (dopuna ili pretplata) mogu realizovati samo u poslovnicama Novotel-a. To im je interno pravilo na nivou kompanije. Tako kažu svi radnici Novotel-a kao i radnica iz teleprodaje Novotel-a.
Pismeno, to nikada nisu rekli...

Jedini način da korisnik m:tel-a iz RS predje u Novotel je da prvo predje kod nekog drugog operatera pa onda kod frašiznog partnera npr. u Tešnju, koji je najbliži, podnese zahtjev za prenos broja ILI da poštom pošalje popunjen zahtjev i sve ostale dokumente na adresu poslovnice u SA. Na taj zahtjev moraju odgovoriti... (barem tako kaže RAK).

Moguće da se nešto promijenilo, ali znam da, nekoliko mjeseci nakon što su počeli s radom, popunio sam obrazac za prenos broja, jednog m:telovog što sam imao na dopunu, poslao poštom i za nekoliko dana mi došla njihova kartica i neki poklon paket (neke sitnice, nebitno). Poslano iz RS-a.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2024, 16:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

U početku je moglo, a sada mislim da ignorišu zahtjeve.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 6238 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 298, 299, 300, 301, 302, 303, 304 ... 312  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]