Macro je napisao:
Ajde razumijem eventualnu isplativost zbog obracunskog perioda, ukoliko ti razgovori traju manje od minuta. vec reci da je Bh telekom bolji pa jos i jeftiniji, e to je vec komedija.
Nemam ja tebi sta dokazivati Macro ti sam sebe demantujes kazes isplativiji su ,aposlije da nisu jeftiniji.Nije li isto isplativiji i jeftiniji:)
Ti kao uvjek pricas tacno 60 sekundi.Daj molim te.Mani me se te price.
Mobilni nije za duge razgovore zato sto je skupo,ako ces razglabati s nekim uzmi fiksni pa nazovi.
Ne bih nesto puno da diskutujem o ovoj temi posto sam vec sve o istom rekao na temi Eronet uvodi GPRS.Pogledaj pa ako imas sta dodati rado cu ti replicirati.Mislim da i corav vidi ko je povoljniji.Ne vidi samo onaj ko nece ili iz nekih razloga ne zeli da vidi.
Evo ipak nesto cu ti i sad odgovoriti.
Mobis uvjek bio bolji po uslugama mozda na post paid jeste,ali koliko ljudi koristi post paid molim te.Na pre paid skoro sve znacajnije je prvi uveo BH Mobile,a to je GPRS,Ko je zvao(eronet prvi uveo,pa 061),EDGE,i slicno na kraju krajeva prvi su u bih poceli pruzati usluge mobilne pa to i ne treba da cudi.Treba da cudi cjenovna politika mobisa koja je u najmanju ruku cudna.Pogledaj BH Telecom u fiksnoj sad uvodi slanje i primanje sms-a/Kad ce to kod nas?Za jedno 2 god. ili kad se privatizuje.U fiksnoj telefoniji je tek pravi monopol.I mislim da tu treba uvesti konkurenciju pod hitno.Pogledaj u Hrvatskoj sad i VIP podnjeo zahtjev za fiksnog operatera. Nemoj ko adelone reci nije isto mobis i telekom srpske.Sve je to ista firma.Ko je prvi uveo ADSL?Nemoj govoriti o necemu sto ne znas ili nisi prethodno provjerio.Mozda je tebi mobis prvi u svemu zato sto posjecujes samo njihov sajt.Neznam.
Jeftiniji pogledaj cijene roaminga i u koliko zemalja na pre paid ima mobis a u koliko BH Telecom.Uporedi jos integralna sekunda pa malo je reci da su povoljniji.Plus sto su medjunarodne cijene razgovora iste i za pre paid i za post paid.