banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 22:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9948 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 290, 291, 292, 293, 294, 295, 296 ... 498  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Jul 2017, 10:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 20 Nov 2016, 15:44
Vort_knotch je napisao:
Ima li neko iskustva sa HTC U11, da li vrijedi dati preko 1000KM za taj telefon i kako se uopšte htc ponaša nakon korištenja određeno vrijeme, da li počinje štopati?

Ja sam imao dvije godine HTC M7 i imam samo riječi hvale za njega. Od kvaliteta izrade do fluidnosti i optimizacije softvera. Možda je subjektivan osjećaj, ali mi je Sense najpribližniji stock-u. Stvar "štopanja" je do korisnika, šta stavljaš u telefon... Meni je radio dan pred prodaju kao i prvog dana. Jeste da su se u HTC-u nakon M7 izgubili u vremenu i prostoru i umjesto sjajne priče podbacili, mislim da je novi model odličan uređaj. Što se tiče cijene, to su ti flagship uređaji, svi se tu negdje kreću, pa ako već tražiš u tom rangu, finese su u pitanju. Sve je to tu negdje. Znam samo da je S8 baš osjetljiv (dvojici kolega već napukao displej), vizuelno bez mane, top uređaj, ali ako si tip osobe koji ne čuva pretjerano tel i baca ga gdje stigne, ni ne pomišljaj na njega. Iz tog ugla mislim da je U11 bolja kupovina.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2017, 19:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 01 Apr 2012, 12:15
Vort_knotch je napisao:
Ima li neko iskustva sa HTC U11, da li vrijedi dati preko 1000KM za taj telefon i kako se uopšte htc ponaša nakon korištenja određeno vrijeme, da li počinje štopati?

ako neces da stopa nakon 2 godine uzmes ovako nesto

oneplus 5 8gb rama
Slika
Slika

imao sam nexus 6p - 2 godine telefon i danas radi bez stopanja
samo stock android :)

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2017, 20:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Okt 2015, 08:26
Veliki ljubitelj i postivalac htc telefona. Nikad nijedan nije izdao a dosta sam koristio jos kd quteka. Posle nexusa najfluidniji android.. Jedina mana je kamera ali posle 9ke su i to rjesili. U11 ima najbolju kameru na trzistu. Odlicna izrada. I vrijedi te pare jer je bas telefoncina.

Послато са HTC One M9 уз помоћ Тапатока

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2017, 21:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2010, 11:56
Neki_to_vole_vruce je napisao:
U11 ima najbolju kameru na trzistu.
Zapravo Google Pixel ima najbolju kameru na tržištu, ali sve je to u pet deka.

Bajaga i Instruktori - Strah od vozova, 1986.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2017, 23:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Apr 2011, 20:33
Rider on the storm je napisao:

Profesionalno se bavim fotografijom i kamera je prva (usudio bih se reći i jedina) stvar koju gledam na telefonima. Ne znam kako vi odlučujete koja kamera je bolja i šta znači najbolja, ali moje neko mišljenje je da ajfon (znači od 6 pa na dalje) ima najbolje i najljepše boje i najbolji metering. Podešavanja nema skoro pa nikakva, ali dovoljno dobro radi i sam.
Samsung je preoštren i digitalan, boje su tipične za jeftine senzore kompakt aparata. Dosta podešavanja ali u suštini uvijek dođe na isto. Jako brzo radi.
LG uvijek podbaci nekako. Loše boje, ima manual podešavanja ali nema podešavanja kontrasta npr. Slika izgleda kao sa telefona niže klase. White balance uvijek vuče na plavo. Video smiješan, neupotrebljiv.
Huawei - vrhunska kamera, jako oštra stakla, ona crno-bijela kamera je prava stvar ko voli (većinu nije briga) ali i dalje troma aplikacija, na idućoj generaciji će imati dobre boje vjerovatno.
Moja cura ima Asus zenfone 2 i prijatno me iznenadio kamerom. Boje su i dalje smeće, ali je lowlight impresivan.
Oni portrait mode-ovi su smiješni, neću ih komentarisati.

Ovo su moja iskustva samo za telefone koje sam lično probao i poredio, napisano brzinski. Oko mi je naučeno na boje koje izbacuju canon aparati, ako se neko razumije u aparate, ta informacija će mu značiti vjerovatno.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2017, 01:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 12:33
Ti imas problem kao i ovi audiofili:) oko ti primjecuje neke detalje, obicnom oku neprimjetne... To se zove profesionalna deformacija... Sto se mene tice, kamere su svuda dobre, naravno zavise od klase uredjaja... A ako hoces vec da slikas kako treba onda, brate, kupi aparat za to. Meni je dovoljna i kamera od 5Mpx i ne mora biti nesto. Za Viber i WA dovoljna

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2017, 07:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

GTK_Marko je napisao:

Ne znam kako vi odlučujete koja kamera je bolja i šta znači najbolja, ali moje neko mišljenje je da ajfon (znači od 6 pa na dalje) ima najbolje i najljepše boje i najbolji metering.
Pa jeste tačno da iPhone tradicionalno ima najbolje kamere (ne računajući prvih par modela), ali ujedinjeno je mišljenje da je Google Pixel trenutno najbolji, ako te zanima zašto tačno, pogledaj neku recenziju i sample photos.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2017, 08:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Okt 2015, 08:26
Iphone koliko kosta i nema neku kameru da se razumijemo!! Moze se kupiti dobar android i aparat uz njega.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2017, 08:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 06 Jul 2009, 21:45
Vort_knotch je napisao:

Ni jedan tel ne vrijedi 1000 KM

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2017, 08:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2010, 18:28
Iphone koliko kosta i nema neku kameru da se razumijemo!! Moze se kupiti dobar android i aparat uz njega.

Не би ја баш рекао....

http://www.mediamarkt.de/de/product/_apple-iphone-7-32-gb-schwarz-2176578.html

http://www.mediamarkt.de/de/product/_htc-u-11-64-gb-brilliant-black-dual-sim-2274740.html

http://www.mediamarkt.de/de/product/_samsung-galaxy-s8-64-gb-midnight-black-2246306.html

За 20 или ајде 90 евра се слабо каква камера може пазарити......мислим не би да те тролујем, ал вазда се прегони са том причом, а чињеница је да су сви фалгшипи скупи до зла Бога....

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2017, 08:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

markonato je napisao:
Ni jedan tel ne vrijedi 1000 KM
Apsolutno se slažem, to je bacanje para.
Danas su svi telefoni prilično napredni i prošlogodišnji polovan dobro očuvan model se može uzeti za duplo manje para, a radi 98% stvari isto.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2017, 12:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Kad bi ovi "strucnjaci" za kamere 5 postavljenih fotografija uparili koja pripada kojem flagship telefonu ja bih dao da me jebe cijeli fudbalski stadion.
Al' eto .. nek' se filozofira o bilo cemu.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2017, 12:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Tako je, zato sam i napisao da je to sve u pet deka. :D
Današnji flegšipi odlično slikaju, a ovi "fotofili" i fotografi neka ganjaju te neke nijanse.
Ali ideja ti je dobra, našao sam na par sajtova anketu gdje su postavljene slike, ali nije navedeno koji telefon je uslikao koju sliku, a ljudi su glasali koje slike su najbolje.
Rezultati su bili potpuno šareni i to je objektivni pokazatelj da tu nema neke velike razlike.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2017, 12:32 
za 90 i kusur posto ljudi nema potrebe za necim kvalitetnijim, to sve ide na instagram, fb i slicno...

Citiraj:
Ali ideja ti je dobra, našao sam na par sajtova anketu gdje su postavljene slike, ali nije navedeno koji telefon je uslikao koju sliku, a ljudi su glasali koje slike su najbolje.

I ja sam gledao nesto slicno, interesantno je da je lumia 640 XL bila rame uz rame sa iphoneom i android flagshipovima.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2017, 13:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Jbga ljudi ja sam to ovako vidio:

V@nja je napisao:
bla bla bla... ja bih dao da me jebe cijeli fudbalski stadion.

bla bla bla...
Ali ideja ti je dobra...bla bla bla

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2017, 13:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2017, 13:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pa o instagramu i mrezama se radi. Mozda je do mene, ali u moru shit slika se samo po tacnim bojama mozes izdvojiti. Pogledajte one blogere itd, mahom svi na ajfonu i vsco i mahom im slike odskacu od ostalih. Jednostano je tako.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2017, 13:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
blaf77 je napisao:
Jbga ljudi ja sam to ovako vidio:

V@nja je napisao:
bla bla bla... ja bih dao da me jebe cijeli fudbalski stadion.

bla bla bla...
Ali ideja ti je dobra...bla bla bla

Mucko djubre
:lol: :lol: :lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2017, 14:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
GTK_Marko je napisao:

Profesionalno se bavim fotografijom i kamera je prva (usudio bih se reći i jedina) stvar koju gledam na telefonima. Ne znam kako vi odlučujete koja kamera je bolja i šta znači najbolja, ali moje neko mišljenje je da ajfon (znači od 6 pa na dalje) ima najbolje i najljepše boje i najbolji metering. Podešavanja nema skoro pa nikakva, ali dovoljno dobro radi i sam.
Samsung je preoštren i digitalan, boje su tipične za jeftine senzore kompakt aparata. Dosta podešavanja ali u suštini uvijek dođe na isto. Jako brzo radi.
LG uvijek podbaci nekako. Loše boje, ima manual podešavanja ali nema podešavanja kontrasta npr. Slika izgleda kao sa telefona niže klase. White balance uvijek vuče na plavo. Video smiješan, neupotrebljiv.
Huawei - vrhunska kamera, jako oštra stakla, ona crno-bijela kamera je prava stvar ko voli (većinu nije briga) ali i dalje troma aplikacija, na idućoj generaciji će imati dobre boje vjerovatno.
Moja cura ima Asus zenfone 2 i prijatno me iznenadio kamerom. Boje su i dalje smeće, ali je lowlight impresivan.
Oni portrait mode-ovi su smiješni, neću ih komentarisati.

Ovo su moja iskustva samo za telefone koje sam lično probao i poredio, napisano brzinski. Oko mi je naučeno na boje koje izbacuju canon aparati, ako se neko razumije u aparate, ta informacija će mu značiti vjerovatno.

Koje LG telefone si koristio?

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2017, 19:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

G4 i 5. Pricamo o flagship telefonima

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9948 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 290, 291, 292, 293, 294, 295, 296 ... 498  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]