dzabaleban je napisao:
Pređite na pretplatu.
Isključite nepotrebne usluge.
Eronet pretplata je pljačka.
Cijene su kao M:tel prepaid.
M:tel u Srbiji je jeftiniji nego kod nas. OK, M:ts. Ako ne i duplo na postpaidu nego kod nas. Ali opet je kod nas M:tel najbolje rješenje.
kako kome ocigledno da nisi ni pogledao novu eronet ponudu, jer da si pogledao vjerujem da ne bi imao takav zakljucak.evo poredjena radi
U
L tarifi imamo 60 min. razgovora unutar m:tel mreže, 30 min. razgovora prema fiksnim mrežama u BiH, 10 min. razgovora prema mobilnim mrežama u BiH;100 besplatnih SMS poruka
U
eronet 20 mozemo izabrati za 8km 500min unutar eronet ili prema fiksnim za 12KM 200min.prema svim mob mrezama ili kombinovati sa za 10KM 200SMS-MMS.
mtel postpaid je los zato sto ne ukljucuje GPRS u pretplatu sto je glupost, tako da sta je kome bolje to je vec individualna percepcija. Mislim da na postpaidu tek treba ocekivati promjenu ponude u vidu tarifnih opcija i bice zanimljivo vidjeti kako ce BHT i mtel odgovoriti na ovu vrlo dobru ponudu eroneta.I dalje najjeftiniju minimalnu pretplatu ima bht od 15KM, dok trenutno eronet je najpovoljniji s cijenom, tako da ne stoji tvoja ocijena da je mtel postpaid tu br.1,po meni je mtel L,XL,XXL dosta kruta pretplata i nije flexi pa si dosta ogranicen tj.ne mozes sam definisati sta bi da ta pretplata ukljucuje sto je samim tim -
Sto se tice telefona dosad jako siromasna ponuda na mtel i dobro su se sjetili da dobace jos koji model.