Hertzog je napisao:
Ne bih ni gledao druge tablete ni Appleove ni druge brendove, obican iPad mi je prevelik, a ostale brendove ne bih jer mi dosta aplikacija sa telefona pase za iPad, pa kada kupujem aplikacije odmah ih dobijem za dva uredjaja, ovako bih imao veci trosak jer bi za aplikacije drugih brendova morao trositi pare, tako da me jeftiniji uredjaj generalno izadje skuplje jer istu stvar moram dva puta platiti
Vjeruj da desetka nije prevelika.
Ja sam razmisljao da uzmem mini, medjutim, nakon sto pogledaš u retinu, prilično primijetiš piksele.
Uz to, Apple je bio rasprodan, što se tiče minija.
Tako da uzeh veći, the new iPad (odnosno, trica) i nimalo se ne pokajah!
goxon je napisao:
igrao sam se veceras sa ipadom 4 i stvarno je extra, al je kucanje na njemu patnja. kao na pisacoj masini. moras nabadati slova kaziprstom
Paaa, i ne baš...
Riješiš problem ovako:
A sto se tice realne upotrebljivosti tableta - meni je sluzio za fax, dosta sam citao (ponajvise skenirane PDFove) i ucio sa njega, a da nije toga, investicija se ne bi isplatila. Osim toga, dobar za surf i za gledanje videa, mada to vec i laptop sam radi...
Ja licno volim i vijesti citati na njemu.
Ali opet, prije kupovine, skontajte za sta vam treba, prije nego odvalite pare na nesto sto telefon i laptop vec i sami dobro rade.