Euroth je napisao:
anoniman je napisao:
Ma, ne bi, dobar je on...
Banovao bi i mene

, a pobrisao bi tvoje postove na ovoj temi jer pišeš protiv BH mobile
Euroth je napisao:
Ali, zaista... Ja sam bio u ovom "BL-officeu" u Vidoviću i neke stvari su me baš iznervirale... Očigledno je da još uvjek ne smatraju RS ozbiljnim tržištem, a ni ostale operatere konkurencijom (jer su ipak najstariji operater i sa najviše korisnika, koliko se sjećam...)
U čemu je problem?
Prvo, imaju neko smješno malo radno vrijeme
Drugo, i tokom radog vremena nisu tu. Otvore kasnije, zatvore ranije i još pauzu (nenajavljenu) tokom najveće gužve...
Ovo je ipak za temu o sva tri operatera. Kopiraj ovaj post tamo, pa ću napisati svoje mišljenje.
Ali moram napisati da su likovi iz BH mobile jako neljubazni, cijene telefona su im "naduvane", a mogli bi razmisliti i o korigovanju cijena razgovora...
Euroth je napisao:
u Eronetu je prije dvije godine, kad sam uzimao sebi tel., u ponudi bila Nokia 6288... Mislim da je bila 199KM... 2 godine kasnije, isti telefon se i dalje prodaje za 199KM (očito jer su imali previše zaliha) iako sada ni u prodavnici ne vrijedi toliko (Telefon je izašao septembra 2006., nije bio ništa posebno, i više se ne proizvodi). Isto imamo u mtelu, za 6300 i neku E seriju...
Ako sam još nešto zaboravio...
Pozdrav!
Meni je smiješno to što ponuda telefona Eroneta što stoji na njihovom sajtu nije prava ponuda.
Trebaš otići u njihovu poslovnicu u BL i oni ti daju listić sa spiskom tlefona koji su u ponudi.