banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 12:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 117 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Jun 2009, 19:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Maj 2009, 14:31
ja sam 3 sony ericsona k850i uzeo i jedak k810. . .svaki ima neku manu . .:S jednog sam se rijesio :D prodao, odjednom ne radi zvucnik, pa sam morao update software da proradi :S, ovi sad sto koristimo isto odjednom polude . . sami udju u poruke :S onda sami prekidaju kad se vrsi razgovor . . svasta nest. . . ma inace ove kuce tipa mtel, eronet, bh telecom, itd ja mislim uzimaju one "refurbished" mobitele, znaci koji su koristeni pa sad sredjeni do maksimuma kao novi pa ih ovako prodaju :S

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2009, 00:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
ja sam kupio fon u BH Telecomu i evo vec druga godina radi bez problema, inace cujem da kod mtela se vise ljudi zale, ali mislim da su telefoni original i da je to jednostavno losa sreca ili mozda da se desila losa serija telefona sa greskom koja ih je zapala mada sumnjam u to. Jednostavno sva tri operatera Nokije dobavljaju iz Mobis electronic dakle telefoni su nijihovi, a oni su ovlasteni distributeri tako da ne bi smjeli prodavati svasta.

Poslednji put menjao BL Boy dana 24 Jun 2009, 11:09, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2009, 05:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
m:tel je samo posrednik, tako da nije do njih sto telefon ne radi jer kad on dodje na reklamaciju onda ide kod ovlastenog zastupnika. pisali smo vec o ovome.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2009, 18:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Meni u septembru istice ugovor,nadam se da ce do tada biti boljih telefona u ponudi

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2009, 18:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
rendzer je napisao:
m:tel je samo posrednik, tako da nije do njih sto telefon ne radi jer kad on dodje na reklamaciju onda ide kod ovlastenog zastupnika. pisali smo vec o ovome.

I mojoj devojci se pokvario telefon (kopljen u m:tel-u) i kada ga je odnela kod njih na servis oni joj drzali telefon 20 dana i na kraju rekli kako je voda usla u njega i da to ne spada u garanciju, a 100% ni blizu vode nije bio a kamo li da je usla u njega. Na kraju odnela u servis platila 20KM, a u m:tel-u joj rekli kako joj se ukida garancija zbog toga. Nek crkne stoka kapitalisticka

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2009, 00:36 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
Kratko vrijeme sam koristio 3600 slide i prvi dan mi je otpao poklopcic za usb, tj. nije se mogao fino zatvoriti. Sledeci dan sam otisao kod njih i dali su mi novi, taj ne bio uredu.

Ne vjerujem da oni mogu tu nesto da brljaju, isti takav telefon je i uostalim prodavnicama pa kakve srece budes.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2009, 21:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 06 Jul 2009, 21:45
Zna li neko ponuda mobilnih telefona za POSLOVNE korisnike, je li i u stvarnosti ista kao ona na sajtu? Ima li više ili manje modela u STVARNOJ ponudi?

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2009, 22:17 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
Euroth je napisao:
U BH mobile sam išao par puta, mislio na ugovor uzeti 6220c i/ili G810, na kraju sam ih poslao u 3pm, jer 1) nikad ne rade, 2) ljubazost osoblja... Skoro na nivou Mtela... :-? 3)treba biti pretplatnik 3 mjeseca da bi se eventualno mogao sklopiti ugovor za telefon preko 100km, 4)Strašno skupi telefoni, skuplji nego u prodavnici, ali rate su rate... 5)... Ocjena: 1, što se poslovanja tiče, a za kvalitet telefona ne znam...

Da je BL Boy moderator banovao bi te sa ovog podforuma zato sto pises protiv BHtelekoma.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A mozda i mene zbog ovog sto cu napisati :lol: :
Slazem se sa ovom jedinicom koju si im dao.Em su neljubazni(cak i vise od shupaka iz mtela),em im telefoni kostaju previse(pogotovo kad se porede sa druga dva operatera)a jos kada pogledas koliko imkostaju telefoni za prepaid :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !

Poslednji put menjao anoniman dana 06 Jul 2009, 22:18, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2009, 22:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ha, igrom slucaja sam za drugara nespo provjeravao bas za telefone u ponudi za VPN.

ja nasao cjenovnik: http://www.mtel.ba/mtel/portal/Document ... iTotal.pdf

i poslije zvao call centar i tamo mi kaze jedna mladja djevojka kako taj cjenovnik nije azuran i da su cijene korigovane (na dole).

i isto mi rece kako nema nekih telefona trenutno, kao rasprodati i nabroja: E71, N81, N95, N96
i rece da ubuduce zovem call centar jer se tamo mogu dobiti najtacnije i azurne informacije, tipa ima li na stanju i cijena. najjace recenica je da "ovdje uvijek ima nesto novo pa ne mogu sve na sajt da postave".

ma iz federacije uzimaju telefone preko expresa samo tako i muljaju da ne placaju racune, tuze ih mtel ali gubi sporove.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2009, 06:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
rendzer je napisao:
ma iz federacije uzimaju telefone preko expresa samo tako i muljaju da ne placaju racune, tuze ih mtel ali gubi sporove.

Ovo mi ništa nije jasno, pojasni šta si htio reći.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2009, 08:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

naruce telefon, fedex isporuci, plate marku ili koliko vec kosta. ne placaju nikako racune. tuzba na sudu u federaciju i onda dodje vjestak, valjda grafolog, koji ustanovi da tuzeni nije potpisao ugovor i nikom nista. tako sam cuo da se desava. a i primjetno je da nema više nikako one reklame mtel expres za dostavu telefona.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2009, 13:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
rendzer je napisao:
ha, igrom slucaja sam za drugara nespo provjeravao bas za telefone u ponudi za VPN.

Ovo je cjenovnik za TOTAL GROUP. Mislim da TOTAL GROUP nije isto sto i VPN.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2009, 13:41 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 07 Jul 2009, 00:36
Ja sam kupila takodje kod njih telefon,nakon godinu dana se pokvario i rekli su i meni da je softver otisao zbog vlage... Telefon nije bio u dodiru s vodom! :-?

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2009, 13:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Snowblind je napisao:
Ja sam kupila takodje kod njih telefon,nakon godinu dana se pokvario i rekli su i meni da je softver otisao zbog vlage... Telefon nije bio u dodiru s vodom! :-?

Mozda ti nije dobra izolacija u kuci. :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2009, 13:52 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 07 Jul 2009, 00:36
Besparica je napisao:
Snowblind je napisao:

Mozda ti nije dobra izolacija u kuci. :D :D :D

Mozda je to :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2009, 20:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Dec 2008, 16:34
Euroth je napisao:
Snowblind je napisao:
softver otisao zbog vlage...
???

Kraljevi!!!
Softver otišao zbog vlage? :lol:

I ti im povjerovala... :lol:

Ona ti je rekla bilo šta samo da te skine s dnevnog reda!
Samo, to im je novi fazon. Čujem da su jedno vrijeme govorili rečenicu: "telefon je pao" :wink:

Trebala si ići sa nekim poznanikom koji ima oko 2 m i bar 110 kg :lol:
I trebala si reći da ćeš se žaliti, da ćeš se javiti tržišnoj inspekciji itd.

Ako je tel. pokriven garancijom oni ga moraju poslati na servis i trebaju ti dati drugi dok je tvoj na popravci!

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2009, 21:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Euroth je napisao:
anoniman je napisao:
Da je BL Boy moderator banovao bi te sa ovog podforuma zato sto pises protiv BHtelekoma.

A mozda i mene zbog ovog sto cu napisati :lol: :
Slazem se sa ovom jedinicom koju si im dao.Em su neljubazni(cak i vise od shupaka iz mtela),em im telefoni kostaju previse(pogotovo kad se porede sa druga dva operatera)a jos kada pogledas koliko imkostaju telefoni za prepaid :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !

Ma, ne bi, dobar je on...

:lol:

Banovao bi i mene :) , a pobrisao bi tvoje postove na ovoj temi jer pišeš protiv BH mobile :lol:

Euroth je napisao:
Ali, zaista... Ja sam bio u ovom "BL-officeu" u Vidoviću i neke stvari su me baš iznervirale... Očigledno je da još uvjek ne smatraju RS ozbiljnim tržištem, a ni ostale operatere konkurencijom (jer su ipak najstariji operater i sa najviše korisnika, koliko se sjećam...)
U čemu je problem?
Prvo, imaju neko smješno malo radno vrijeme
Drugo, i tokom radog vremena nisu tu. Otvore kasnije, zatvore ranije i još pauzu (nenajavljenu) tokom najveće gužve...

Ovo je ipak za temu o sva tri operatera. Kopiraj ovaj post tamo, pa ću napisati svoje mišljenje.
Ali moram napisati da su likovi iz BH mobile jako neljubazni, cijene telefona su im "naduvane", a mogli bi razmisliti i o korigovanju cijena razgovora...

Euroth je napisao:
u Eronetu je prije dvije godine, kad sam uzimao sebi tel., u ponudi bila Nokia 6288... Mislim da je bila 199KM... 2 godine kasnije, isti telefon se i dalje prodaje za 199KM (očito jer su imali previše zaliha) iako sada ni u prodavnici ne vrijedi toliko (Telefon je izašao septembra 2006., nije bio ništa posebno, i više se ne proizvodi). Isto imamo u mtelu, za 6300 i neku E seriju...
Ako sam još nešto zaboravio... :P
Pozdrav!

Meni je smiješno to što ponuda telefona Eroneta što stoji na njihovom sajtu nije prava ponuda.
Trebaš otići u njihovu poslovnicu u BL i oni ti daju listić sa spiskom tlefona koji su u ponudi.
:lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2009, 21:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ljudi nema mtel nista sa reklamacijom telefona osim sto daje zamjenski. telefon koji se reklamira se salji dobavljaci i kako on kaže tako je, ne utiče na to mtel. nije mi jasno ko je to rekao vlaga i tako to?? napismeno? dajte ozbiljnije, volim ja kritikovati, ali argumentovano.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2009, 21:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

rendzer je napisao:
ljudi nema mtel nista sa reklamacijom telefona osim sto daje zamjenski. telefon koji se reklamira se salji dobavljaci i kako on kaže tako je, ne utiče na to mtel. nije mi jasno ko je to rekao vlaga i tako to?? napismeno? dajte ozbiljnije, volim ja kritikovati, ali argumentovano.

Pazi, napisao sam da su joj garant to rekli da je skinu sa dnevnog reda a ona povjerovala :lol:
A napisao sam i kako bi joj uvažili žalbu :wink:

Samo da dodam da m:tel proda jako puno telefona pa se može desiti da ima onih sa greškom (manji procenat)!
Ali, ako ljudi masovno prijavljuju kvarove onda je to nešto drugo...

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2009, 21:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Besparica je napisao:
rendzer je napisao:

Ovo je cjenovnik za TOTAL GROUP. Mislim da TOTAL GROUP nije isto sto i VPN.

Total group jeste VPN

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 117 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]