Ljudi, moze li mi iko pomoci?

Odlucio sam da kupim tablet i imam maksimalno 300 KM na raspolaganju. Sluzice mi za surfanje i citanje, a najbitnije od svega i za gledanje filmova, youtube-a, itd (telefon je premalen za to, a ne zelim vise da lamam kicmu gledajuci filmove na PCu

). Muzika me ne interesuje, slikanje me ne interesuje. Obisao sam sve po gradu i neki mi govore da je Tesla bolja marka, zato sto dolazi sa golim androidom i nema dodatnih gluposti koji mi laguju uredjaj. Neki ipak kazu da je Samsung bolji, iako mu je procesor dosta slabiji od teslinog procesora. Vec posjedujem Samsung smartphone i uzasno mi laguje, a i nervira me interfejs kao i sve njihove dodatne aplikacije koje se ne mogu ukloniti. Najjace sto sam uspio da nadjem (na sajtu) ispod 300 maraka je sljedeci tablet:
http://comtradeshop.ba/tableti/23246-te ... 38735.htmlZanima me sta vi mislite, da li vrijedi uopste uzimati Tesla tablet, posto svi govore da je kinesko sranje, ali sa druge strane mnogi ljudi govore da je ipak jako dobar bez obzira sto je znj marka. Ipak i Samsung i Tesla tableti imaju garanciju na 2 godine, pa nek samo proba da crkne

Ako znate neki povoljniji slobodno me preusmjerite i recite gdje ga mogu kupiti