banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 16:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9943 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168 ... 498  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Maj 2014, 20:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Ja kao oni Apple zombiji
HTC i .
Ni ne gledam druge proizvode, samo cekam kad ovi nesto novo izbace
:oops:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2014, 20:57 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Meni se oni (HTC One i derivati) sviđaju hardverski, dok mi onaj njihov Sense ide na onu stvar... više preferiram čisti Android.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2014, 20:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Dimenzija 5.5" je meni bio spic (tj note 2)...medjutim..tricu su uspjeli upakovati skoro u iste dimenzije ali ekran 5.7" ...tako da sam pristao to uzeti...ne znam...po meni je ovo neki maximum,sto se tice nosenja u dzepovima....za surfanje internetom(za sta koristim najvise telefon) ....postoje samo 2 stvari....kvalitet i velicina ekrana(naravno dobar hardver koji ce yo sve izgurati) ...kad sam ja uzeo note 3,bio je preskup ...nazovimo to bacanje para....ali sad na cijeni cc800km ,po meni je najbolja opcija za uzeti (ko ima mogucnosti i potrebu za jacim telrfonom)

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2014, 21:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Meni se oni (HTC One i derivati) sviđaju hardverski, dok mi onaj njihov Sense ide na onu stvar... više preferiram čisti Android.

Masi ljudi Sense smeta
Ja sam se vrlo lako privikao
(doduse ovo je 4. HTC zaredom koji koristim pa i nije bilo toliko tesko, makar ovaj novi bio poprilicno razlicit od prethodnika)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2014, 21:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
Lako je sense rijesiti i ja sam preferirao AOSP cisti Android ili Cyanogenmod, dok nisam probao MIUI... sad kad predjem na obicni android nekako mi je bezveze... :)

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2014, 21:15 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ja još ne vidjeh custom ROM koji radi na nivou stock ROM-a... fino je igrati se, ali se uvijek na kraju vratim na stock ROM. Ne znam, ali meni se sviđa kombinacija stock Androida i sitnih detalja na Moto X... zasad ne razmišljam o nečemu drugom.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2014, 21:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja volim Sense i taj sav bling bling momenat koji ima
Doduse, ja stvarno nisam racionalan prilikom izbora telefona

Meni je bitno da je on meni fizicki lijep, ovako, s vana
Da l' je on 5 ili 10% brzi ili sporiji od konkurencije, sve dok radi dovoljno pristojno da ja mogu obaviti svoje potrebe, me bas ne zanima (odnosno skuplji/jeftiniji)
Jbg
:oops: :D

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2014, 21:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pa što se tiče fizike, teško mu se može šta zamjeriti...

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2014, 22:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

<Enter_name> je napisao:
Ja još ne vidjeh custom ROM koji radi na nivou stock ROM-a... fino je igrati se, ali se uvijek na kraju vratim na stock ROM. Ne znam, ali meni se sviđa kombinacija stock Androida i sitnih detalja na Moto X... zasad ne razmišljam o nečemu drugom.

Cyanogen radi bolje od stocka na bilo kojem Samsung uredjaju sa TouchWiz, a ovaj MIUI mi je isto brz kao i stock, a uz to je neki mix izmedju Androida i iOS :)

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2014, 08:23 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 06 Feb 2010, 13:02
Imao sam Lumia 920, telefon je bolji od sve i jednog androida...al nazalost ovo je bosna, golf dvojka i nokia triestrojka.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2014, 08:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Ma da, u EU, Americi i Australiji inace ima ogroman market share, samo kod nas tanko stoji, mos mislit.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2014, 08:34 
Montaza je napisao:
Imao sam Lumia 920, telefon je bolji od sve i jednog androida...al nazalost ovo je bosna, golf dvojka i nokia triestrojka.

Vjerovatno nisi probao pravi android telefon... ;)

Dobar je wp, ali daleko iza androida po mogucnostima...

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2014, 09:18 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 06 Feb 2010, 13:02
ma imao sam nexus 4 to je cistokrvni android telefon. WP je napredovao opasno u zadnje vrijeme.....a i telefoni su sve bolji i bolji, nokia se vraca lagano...

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2014, 09:23 
Onako, ja nisam bio zadovoljan sa wp, bas mi nije sjeo nikako poslije androida, strasno ogranicen sistem...pisao sam vec o tome...

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2014, 12:55 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 23 Okt 2007, 00:46
Milan je napisao:
Onako, ja nisam bio zadovoljan sa wp, bas mi nije sjeo nikako poslije androida, strasno ogranicen sistem...pisao sam vec o tome...

+1 Nekoliko puta sam pokušavao da sa androida pređem na WP, čisto da vidim šta su to unaprijedili, ali svaki put sam se vraćao na android jer je WP totalno ograničen... Nešto kao iOS :)

WP je dobar samo za obične korisnike, kojima je dovoljno da uslikaju koju sliku, obave pokoji poziv i da pošalju koju poruku :evil3:

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2014, 14:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 06 Jul 2009, 21:45
Tuvok je napisao:
WP je dobar samo za obične korisnike, kojima je dovoljno da uslikaju koju sliku, obave pokoji poziv i da pošalju koju poruku :evil3:

Ma ja. Bas je divno na androidu kada ti dodje email i ti da odgovoris telefon zabaguje. Mani me te priče o koristenju wp kao nokie 3310.
Jos malo počećete pisati kako se na wp ni sms ne može poslati, nego samo za pozive služi.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2014, 16:25 
Pripravnik
Pripravnik

markonato je napisao:
Tuvok je napisao:

Ma ja. Bas je divno na androidu kada ti dodje email i ti da odgovoris telefon zabaguje. Mani me te priče o koristenju wp kao nokie 3310.
Jos malo počećete pisati kako se na wp ni sms ne može poslati, nego samo za pozive služi.

Ne znam ja koji si ti android koristio... Ja sam probao masu telefona i skoro sve sisteme na pametnim telefonima jer volim da testiram nove tehnologije, i android je meni najbolji...
To da telefon zabaguje može da se desi samo ako ti je data particija puna i ako imaš malo memorije/puno aplikacija aktivnih u memoriji, ali već od 512MB nisam nikad imao problema sa tim... Samo se tada malo uspori dok sistem izbaci aplikacije iz memorije koje se ne koriste ali to je samo bilo na 512MB rama i manje...

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2014, 17:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ama ljudi Symbian je najbolji, kakvi androidi, iosevi i wpeovi... :P

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2014, 18:42 
Pripravnik
Pripravnik

Sehxor je napisao:
Ama ljudi Symbian je najbolji, kakvi androidi, iosevi i wpeovi... :P

:evil3: :evil3: :evil3:
:argue: :dark1: :occasion5:

+1 :D

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2014, 18:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Ma najbolji je onaj telefon od viteza Koje.... :roll:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9943 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168 ... 498  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]