banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 24 Jul 2025, 19:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9942 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139 ... 498  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Dec 2013, 19:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Maj 2007, 16:54
Jeste :D

Ali ne radi na svakom , zavisi od mreze do mreze ...

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2013, 10:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 11 Mar 2010, 12:25
Sehxor je napisao:
blaf77 je napisao:
Zna li neko pouzdano posto se moze dekodirati Samsung S4, i da li to odrade u servisu ili salju negdje dalje pa se ceka?

Jel moguce da je ovako jednostavno:

http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2282683

?

Ja sam na ovaj nacin otkljucao vec dva Galaxy S3 iz USA oba, jedan sa AT&T a drugi sa T-MOBILE. Poslije toga cak update-ovao softver, naravno fabricki, idalje ostali otkljucani :). Ali nisam znao da moze i S4.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2014, 17:24 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 22 Apr 2013, 20:01
U dilemi sam izmedju Huawei P6 i Nexus-a 4. Vidim da su po karakteristikama skoro isti, sad nisam ulazio u detalje koji čipset, arhitektura, grafika itd. P6 sam držao u ruci i ima taj odredjeni premium osjećaj i baš ostavi utisak debljina, a Nexus 4 nisam imao prilike da vidim. Ako neko može dati koji koristan komentar i možda neka druga alternativa do 500KM.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2014, 17:51 
Nemas puno alternativa do 500 km....mozda htc one x ili lg optimus 4x.... p6 mislim da ima memory card slot i zamjenjivu bateriju...nexus nema...

Btw, da i ovdje stavim, nakon novog update-a:

Slika

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2014, 20:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
samo da kazem da HUSTEL iz Sarajeva stvarno je OK firma ( hvala V@nja )..sa ljudima sam se za cas dogovorio za NEXUS 5...spustili koju km..i super..to je to...telefon dosao odmah iduci dan ( nikad otvaran,full kutija,pisana garancija 12 mjeseci - znam da malo sta vrijedi,al bolje da ima nego nema)...od sada..kod njih uzimam tel kad zatreba

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2014, 02:28 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2009, 16:08
NCC-1701 je napisao:
U dilemi sam izmedju Huawei P6 i Nexus-a 4. Vidim da su po karakteristikama skoro isti, sad nisam ulazio u detalje koji čipset, arhitektura, grafika itd. P6 sam držao u ruci i ima taj odredjeni premium osjećaj i baš ostavi utisak debljina, a Nexus 4 nisam imao prilike da vidim. Ako neko može dati koji koristan komentar i možda neka druga alternativa do 500KM.

Nexus 4 definitivno. Ipak Google stoji iza njega. Duže ćeš imati najnovji Android, a i bolja je podrška za custom romove, i telefon je proizveo LG koji je ipak iznad Huaweia po kvalitetu. Nisam držao P6 ali Nexus 4 mi se čini prilično kvalitetan, i neobično je što ima sa obe strane staklo, fino izgleda. Istina da nema slot za karticu ali smatram da je 16gb dosta. A baterija se može zamjeniti, nije možda lako, ali bitno je da može.

@ wizzy_bl

790km košta Nexus 5? Neka su ti ga spustili na 750 opet je pljačka! Koja je to mafija, nov u SAD je 490km.

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2014, 03:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
Pa ajd ti onda u ameriku pa tamo kupi nexus, kad uracunas u osnovnu cijenu od 490km carinu i PDV i postarinu iz amerike izace te skuplje nego da kupis od hostela, a jos nemas lokalnu garanciju nego saljes u usa, a i to je pitanje... Cijena im je dobra, ili masovno uvoze ili svercaju... uglavnom nije bitno.

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2014, 09:51 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Ne vidim što je pljačka, u EU se regularno prodaje za oko 400 € u prodavnicama...

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2014, 13:18 
Veteran
Veteran

Sehxor je napisao:
Pa ajd ti onda u ameriku pa tamo kupi nexus, kad uracunas u osnovnu cijenu od 490km carinu i PDV i postarinu iz amerike izace te skuplje nego da kupis od hostela, a jos nemas lokalnu garanciju nego saljes u usa, a i to je pitanje... Cijena im je dobra, ili masovno uvoze ili svercaju... uglavnom nije bitno.

Ja uzmem, kupio za 400, dok je ovdje bio 600 i opet ću kada bude pred kraj pa spuste cijenu kao što je sada bilo. A garancija svugdje važi, ovo je LG, obratiš se ovlaštenom LG servisu. A ja se da izvineš popišam na tu garanciju što ti hustel ili bilo ko od tih radnjica da, jer je ne daju onoliko koliko je zvanično proizođač daje, plus raznik caka ima, ne važi za ovo, ne važi za ono.

@<Enter_name>
Smisao Nexusa je da dobiješ dobar telefon za manje pare, i tako i jeste u SAD i gdje se još može nabaviti preko Google Play, a kupovinom u prodavnicama nema ništa od toga.

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2014, 13:30 
Vazi moga garancija ako nije na imei, meni "jarani" iz sa poslali kodiran telefon... ne bi me cudilo ni da je ovaj nexus sa neke druge mreze, samo mu stavili eu stock firmware i salji u prodaju...

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2014, 14:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

@mara...znam ja koliko je u americi..al ajd ti meni nadji jeftinije u BIH?Uglavnom..spustili su na 770km.. i to je to...nije neka cijena...al koliko sam gledao po prodavnicama..u bgd i zg...to je to..manje vise..stigao mi iduci dan..sto mi je takodje bilo bitno

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk 4

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2014, 14:40 
Veteran
Veteran

tensSa je napisao:
Vazi moga garancija ako nije na imei, meni "jarani" iz sa poslali kodiran telefon... ne bi me cudilo ni da je ovaj nexus sa neke druge mreze, samo mu stavili eu stock firmware i salji u prodaju...

Važi garancija, drugo je što nemaš dobre jarane. Ja sam direktno na Google Play kupio u Bosni a shipping je bio tamo, i onda mi je donešen ovdje, tako da nema skidanja sa mreže.

@ wizzy_bl

Znam i ja to, ali govorim o tome kako kod nas nema ništa kao u svijetu, ni to što bi trebalo da bude jeftino, nije. Ganjaj ako imaš koga u SAD.

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2014, 15:02 
Ne, ne vazi ako je telefon skinut sa tudje mreze, a dobijes samo garanciju od radnje koja prodaje...imei garancija vazi...

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2014, 17:45 
Veteran
Veteran

Kažem ti da važi u mom slučaju, a naravno da ne važi kada se skine sa mreže.

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2014, 18:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jbg..volio bih da imam neku opciji za kupovinu u USA...ali nazalost nemam...tako da sam osudjen na ovr cijene

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk 4

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2014, 18:35 
Wizzy, jesi ti dobio imei garanciju?

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2014, 17:44 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 20 Jul 2012, 14:37
Sta uzeti do 400KM, i najvaznije, gdje uzeti u BL?

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2014, 18:05 
Za sta ti treba telefon?

Sta ti je bitno kod njega?

Edit, bogami nema vise ni allview p5 quad na mtelu (piku), sto se pokupilo pokupilo se, a realno najbolji telefon cijena/kvalitet...sreca uzeh na vrijeme jednog...

Btw djevojka je kupila juce motorolu moto G u njemackoj, cackam je prekosutra...mislim na motorolu... :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2014, 18:12 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 20 Jul 2012, 14:37
Pa za svakodnevnu upotrebu. (pozivi, poruke, FB, youtube...)
Pored toga, volio bih da ima iole kvalitetan displej i kameru. (ako je uopste moguce za taj cjenovni rang)

Gledao sam na stranici mtela neke modele kao sto su Xperia L, Galaxy Core, Lumia 620...

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2014, 21:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 12:33
Moto G najbolji za te pare sada

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9942 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139 ... 498  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]