banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 14:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9942 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135 ... 498  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Dec 2013, 19:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
To znam i ja :P al uz normalno korištenje nema sile bogove...

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2013, 19:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
Moze li bar jedan dan, pod uslovom da u 90% slucajeva radi wifi cisto zbog notifikacija?
Jbs takav telefon kad ga moras puniti svaki dan po tri puta.... ove telefone sto ja koristim, punim svakih 10 dana, izgubim punjac kad se treba puniti pa ga trazim po kuci...

Edit: Zadnji smart telefon koji sam koristio je bio HTC Deseire HD2 davno i mogao je izdrzati 2-3 dana, ne kontam onda sto ovi danas ne mogu?

Poslednji put menjao Piro dana 06 Dec 2013, 19:23, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2013, 19:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Nagura se nekako ali teško... :-?

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2013, 20:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Nemoj Xperiu E, a za ostalo kako hoces. G510 je ok skroz, i bolji od xperije E.
A za bateriju, dok sam imao xperijicu mini pro st15i, mogla je izgurati dan. Sa LG L7 teesko, a sa One X nemoguce.

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2013, 20:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne odgovara mi g510, prevelik je ekran, od ovih malih telefona jedino sto mi odgovara je Xperia E zbog gerilla glass, jer obicno nosim telefon u dzepu (zato mi je potreban malen tel), da ne izgrebem ekran od kljuceva :)

Edit: obicno kad imam android telefon instaliram neki custom rom da je ogoljen do kraja i instaliram 3-4 aplikacije, tako ga koristim :)
Ako imate jos neke predloge u vezi telefona sa malim ekranima... :) Ne zelim ovo pretvoriti u Tenssa sagu... :P

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2013, 20:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nes` se ti leba najesti od tog gErilla glass-a. Vjeruj mi, ako se iko nagledao sjebanih ekrana, to sam ja. Xperia Z, Xperia Z1, sta god je u dzepu bez folije strada zacas. A tek sto je huawei osjetljiv...

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2013, 20:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Samo nek nije plastika, ne smetaju mi ogrebotine vec kad se skroz izgrebe da se osjete rupe i ne vidi ekran dobro onda mi smeta :D

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2013, 21:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 10 Jun 2008, 13:01
Sehxor je napisao:
Treba mi malen telefon, da lako stoji u dzepu, sms i da mogu email provjeriti, imao sam velike telefone i sve ili sam izgubio ili polupao, vec godinu dana nosim one sa kioska od 20km, ali sad mi treba vecinom mail... jednostavno ne volim smart velike telefone vise, nisam tip korisnika da stalno drndam po telefonu Tako da DPI, MHZ, RAM, MPX.... i ostali nazivi me jednostavno ne intresuju, eto jedino mozda da baterija moze izdrzati bar 2 dana. Po cjeli dan sam na racunaru, jos mi samo treba jedan moblini racunar da kad izadjem da budem pravi pacenik... :D

I ja sam u potrazi za ovako necim stim da bi bilo obavezno da ima onaj indikator za prop.poziv i neprocitanu poruku,taman nadjem samsung Young ali nema te lampice pa on otpada.
A Sehxor ja koristim y300 otprilike tako kao sto si ti opisao i bude izmedju 2-3 dana.

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2013, 21:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mislim da je tensa spomenuo da ima neka aplikacija da pretvori home tipke u indikatore, pogledaj gore.

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2013, 22:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Nes` se ti leba najesti od tog gErilla glass-a. Vjeruj mi, ako se iko nagledao sjebanih ekrana, to sam ja. Xperia Z, Xperia Z1, sta god je u dzepu bez folije strada zacas.

Meni pre neki dan ispade One, premijerno
Pri vrhu se malo ogrebao
Doslo mi cekicem da ga stucam, a onda i sebi ruku da polomim sto nisam neku zastitu kupio (mada su mi one "maske" nesto najogavnije sto postoji u kosmosu) :?
Kupio na kraju one lafo "torbice" kozne, ako nista ne grebe se u dzepu
Sad samo moliti Boga da mi opet ne ispadne (a hoce, sto posto)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2013, 23:02 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Telefon se pazi dok prvi put ne ispadne... poslije toga... :D

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2013, 23:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Vanja, meni su te silikonske ok na vecini telefona, ali ova koju cekam za svoj one x mi je stvarno odvratna. I sam telefon mi je ruzan, jos sa njom, pujs. Ali stvarno pomazu. Ispao mi je LG u silikonskoj iz dzepa na plocice, coskom udario, i niiiiista mu nije bilo. Bez nje bi se raspao.
Sto je telefon stariji to je manje osjetljiv na padove :)
Ja imam osjecaj da bi se moj nekadasnji K750 raspao u 100 komada da je ispao kad sam ga tek uzeo i dao 560KM za njega, a sad kad ga burazov klinac baci nista mu.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2013, 00:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja sam davno imao lose iskustvo sa k850, kupio ga zbog kamere koja je bila odlicna tad, sa xeon blicom itd... jedan dan mi ispadne sa pola metra i pukne display, koliko sam se iznervirao nogama sam ga izgazio i dva mjeseca me peta bolila :D

To su te frustracije koje se dese u sekundi.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2013, 09:01 
Citiraj:
taman nadjem samsung Young ali nema te lampice pa on otpada.

ButtonLED, samo ne znam radi li na samsung youngu... :)

Ima i noLED, ali on pali ekran... :D

Pise da radi uglavnom na svim uredjajima, kod mene radi bez problema...

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2013, 10:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Meni je Nexus 4 ispao nakon 4 dana. Sa 60cm na beton i rasuo se digitizer. Gorila pička materina, Desireu ekseri ništa nisu mogli.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2013, 10:38 
Ja kakvog sam desire-a kupio to je boze sacuvaj, ne znam sta je lik radio sa njim, ali ono nikada u zivotu nisam vidjeo, onako izudaran telefon. Naravno radio je i bio sasvim ispravan (jedan od rtijetkih polovnjaka koje sam uzeo, a da su bili sasvim ispravni)...

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2013, 10:44 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2013, 16:03
Nekada sam telefonom otvarao pivo (nokia 3310), a sad uz sve zastite moras paziti da se ne izgrebe i ne razbije pri najmanjem cukanju.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2013, 12:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
tensSa je napisao:
Ja kakvog sam desire-a kupio to je boze sacuvaj, ne znam sta je lik radio sa njim, ali ono nikada u zivotu nisam vidjeo, onako izudaran telefon. Naravno radio je i bio sasvim ispravan (jedan od rtijetkih polovnjaka koje sam uzeo, a da su bili sasvim ispravni)...

Ta priča...

P.S.
Nije taj isti Desire...moj je još uvijek kod mene. Ali svi su takvi...razbijeni ali rade. Dok rade. Čim prva sitnica krene treperiti, slupaj ga čekićem, zdravije je za živce.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2013, 14:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Vanja, meni su te silikonske ok na vecini telefona

Dakle, ja nijedne, a da mi se dopada vidio nisam :oops:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2013, 15:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
+1
...juče tražila za svoj tel...užas
one gole ko...prezervativi u boji..a one ukrašene :confused2: ..jbt zečije uši i repić :confused3:
da je bila tigrasta pa da razmislim :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9942 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135 ... 498  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]