banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 17:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9942 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131 ... 498  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Nov 2013, 13:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
tensSa je napisao:
Ako ga uopste prihvatim, i najmanji znak da je nesto neregularno ne uzeo ga. Btw zvali su me ovi iz dostave u BL, rekli da ce doci u toku dana...

Sta ako u kutiji bude dlaka necija? Upala prilikom pakovanja :D

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2013, 14:44 
Telefon dosao, bio mi u ruci par minuta i otisao...zakljucan na neku lijevu mrezu... :D :D

Edit: Sreca momak mi dopustio da probam telefon, tj. da ga otvorim i sve ostalo...

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2013, 14:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Opa, tensa style :D

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2013, 14:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Zovi ovoga što ti je Lolly preporučila...Nešo se zove,on će te sigurno uputiti na pravi način,gdje,šta,kako..Bio mi je dugo prvi komšija ovdje,i ne pamtim da ga je neko kritikovao,naprotiv,stalno su se vraćali nazad...Nadam se da se nije iskvario :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2013, 14:53 
Zovem odmah sutra ako bude radio, krivo mi sto mi ga nije prije preporucila, nema nista bolje nego dobra preporuka...

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2013, 14:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
Radi i sutra do 13h. A danas do 17h.

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2013, 14:54 
Odlicno, zderem i odo odmah sada...nadam se da cu ga uhvatiti... :)

Lolly... <3

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2013, 14:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
ako je to onaj Nenad kod Picete imaš preporuke i od mene.

PS. ja sa "Sarajlijama" više biznis ne radim. Dvaput su me izvarali na piku i pravili se ludi.

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2013, 14:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
Sretno tebi. S obzirom da si pola grada angazovao, nadam se da se tvojoj potrazi sa uspjesnim zavrsetkom blizi kraj.
A sretno i Nesi s tobom :lol:
Salim se :wink:

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2013, 16:12 
Dodjoh kuci, sto se Nenada tice momak je prva liga, usluzan i sve to, provjerio mi i kaze trenutno ima na stanju samo bijeli optimus 4X pa smo se dogovorili da sacekam do utorka jer bi moglo doci crnih, uglavnom kod njega cu najvjerovatnije uzeti, djeluje onako na prvu pouzdano.

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2013, 17:31 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Sep 2012, 23:07
I ja planiram da kod njega uzmem note 3,ako ne budem sredio nesto preko mtela.Bas cu sutra otici da vidim,kakav je covjek/momak :).A tensa,hoces reci da su ti poslali telefon zakljucan na neku mrezu,a ti si trazio nov?Ne mogu vjerovati...

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2013, 18:42 
Da, upravo to, zakljucan na neku (vjerovatno njemacku posto je to bio prvi jezik) drugu mrezu...

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2013, 18:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Kakvi su to mamlazi :?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2013, 18:44 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Apr 2010, 16:00
Koja je cijena 4x u radnji u BL? :)

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2013, 19:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
tensSa je napisao:
Da, upravo to, zakljucan na neku (vjerovatno njemacku posto je to bio prvi jezik) drugu mrezu...

Pa cekaj kako mogu uopste prodati telefon koji je zakljucan na drugu mrezu, zar to ne znaci da su ti prodali neispravan proizvod?

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2013, 19:09 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Sep 2012, 23:07
Sve se danas moze kod nas...Meni su uvalili iphone 3gs pod nov,a ni blizu...Smijesno

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2013, 19:23 
Da sumiramo, univerzalno nikad vise, generalno sve te radnje po Sarajevu nikad vise...

Citiraj:
Pa cekaj kako mogu uopste prodati telefon koji je zakljucan na drugu mrezu, zar to ne znaci da su ti prodali neispravan proizvod?

Pa tehnicki da (niej cak ni bio standardni LG logo vec neka animacija, vjerovatno od tog nekog provajdera), to bi se moglo reci da je neispravan proizvod. Vjerovatno su za male pare uzeli od nekih svaba i ovdje prepravljaju firmware i prodaju pod novo.

Da se razumijemo, mogao sam ja njega uzeti i otkljucati u roku do 10 minuta bez ikakvih problema da radi savrseno na nasoj mrezi, ali necu da uzimam takav telefon.

A sto se tice samog telefona, tih par minuta sto sam ga drzao u rukama, znaci prestravio sam se koliko te telefon fluidan i kako sve otvara sa lakocom, nisam nikada prije radio na nekom telefonu a da je bio toliko "smooth", cak ni S3...

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2013, 19:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2009, 16:44
Kako prepoznati Samsung S2 kopiju?

Na piku sam nasao povoljno ovaj telefon a nemam puno iskustva sa samsungom pa se bojim da ne nasjednem...

http://www.pik.ba/artikal/9764212/samsu ... s-ii-plus/

.. i da li ovaj model valja posto sam primjetio da ih ima vise (i9xxx)

Tt2i5

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2013, 19:53 
Imei check mozda...

Ja licno ne bih to nikada kupovao, em je skupo, em rizik da je replika...

Posto je samsung plastika lako se fizicki kopira, a sta unutra ima to ne znas...

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2013, 19:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2009, 16:44
Pa i nije skupo kad uzmes da se polovni prodaju po 350 KM, a taj telefon mi je potreban zbog posla. Sad sam gledao profil, 171 transakcija, skoro sve telefoni i svi pozitivni dojmovi.

Tt2i5

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9942 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131 ... 498  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]