banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 00:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9942 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128 ... 498  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Nov 2013, 14:08 
Ne znaci mi to nesto pretjerano, ne vjerujem da cu biti na stock romu duze od 7 dana. :-) CyanogenMod zakon. :-)

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2013, 02:08 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2009, 16:08
U tome je i stvar, nikakav drugi na Nexusu nije potreban.

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2013, 07:48 
Da, to je "najcisci" stock i to je ono sto mi se svidja, ali ipak previse mi je "pljunuti" 530 i vise KM na telefon u ovome trenutku, mogao bih, ali previse je.

Rece mi kolega moderator jedan, a i citao sam maloprije o "univerzalnom" na internetu da cesto znaju zajebati kupca, tj. da telefone prodaje neki arogantni supak koji cesto zaboravi poslati mobilni, ono narucis ga i ocekujes sutra (ja svoj danas ocekujem), a ono ispala, zatim su ljudi opet zvali i bilo je kao "izvinjavamo se, sutra ce doci" i naravno ne dodje ni sutra. Zatim se znalo desavati da prodaju koristene mobilne, tj. mobilni je u kutiji i ostalo, ali na njemu slike i snimci stoje, dakle koristen telefon. Trece, znali su dolaziti bez garancije, a u tom slucaju cu kulturno odbiti da primim telefon, a ako ovaj iz dostave takodje odbije da otvori posiljku necu primiti, ne padaju mi pare sa neba.

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2013, 09:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
ajoj tensa uzmi telefon, nemoj da ponovo moramo ovo prolaziti :D

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2013, 09:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
ono narucis ga i ocekujes sutra (ja svoj danas ocekujem)

Nesto ne znam da ce ti stici danas s obzirom da je neradni dan
Zivi bili pa vidjeli
:oops:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2013, 09:37 
Rekao mi je lik da ce doci danas, ne znam jel' ovima iz federacije neradni dan...

Citiraj:
ajoj tensa uzmi telefon, nemoj da ponovo moramo ovo prolaziti :D

Mislio si da ces se tek tako lako izvuci... :lol:

Ako ne dodje danas zvacu ga i ponoviti narudzbu, ako ne dodje sutra odjebati ga...

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2013, 09:47 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Apr 2012, 19:02
U Federaciji je danas radni dan.
Zna li neko šta bi sa Xperiom SP što je trebala biti u m:tel-ovoj ponudi? Vidim da je nema više na njihovom sajtu.

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2013, 12:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jul 2013, 14:00
Rade li navigon i iGo na offline rezimu,i imaju li srpski jezik i glasovne komande?

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2013, 13:12 
iGo radi offline, mozes jezike i glas ubaciti zasebno, nalaze se u folderu iGo/content/lang odnosno iGo/content/voice.

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2013, 16:16 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 21 Nov 2013, 16:13
Recite mi šta mislite o prodavnici mobilnih telefona u Banjoj Luci Ok Mobile, rekli su mi da oni imaju najpovoljnije cijene i najsigurniji servis u Republici Srpskoj, najbolje opremljen i da se svi kvarovi jako brzo otklanjaju, svi telefoni budu u redu i nema problema sa garancijom, gdje kod nekih radnji se šalje telefon u drugi servis na popravku i sl. Ok Mobile ima svoj?

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2013, 16:20 
gdje je taj ok mobile?

Ono kod pijace?

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2013, 16:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
tensSa kao da usvajas bebu :D

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2013, 16:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Stigla moja Lumia620, kako iskljuciti vibraciju kad god kliknem back dugme? [SMILING FACE WITH SMILING EYES]

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2013, 16:58 
Nije drama jos gotova, zovnuh lika prije pola sata i on rece da su poslali, zatim me drugi lik zove nakon 10 minuta i kaze da ce poslati i da ce doci sutra najkasnije do 2-3, vidjecemo sta ce biti.

Da se ponovim:

Citiraj:
Ako ne dodje danas zvacu ga i ponoviti narudzbu, ako ne dodje sutra odjebati ga...

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2013, 17:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Ovaj covjek je neunistiv.

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2013, 17:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
tenSa nadam se da ce doci sa ogrebotinom na po ekrana :D

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2013, 17:21 
Pusti ti zezanciju, citao sam da su ljudi dobijali otpakovane telefone (bez celofana) u kojima je bila prasina ispod ekrana. Ako i moj bude takav nema sanse da ga preuzmem...

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2013, 17:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Nije drama jos gotova, zovnuh lika prije pola sata i on rece da su poslali, zatim me drugi lik zove nakon 10 minuta i kaze da ce poslati i da ce doci sutra najkasnije do 2-3, vidjecemo sta ce biti.

Lijepo ti ja rece da su barabe
:D

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2013, 17:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Šta očekivati od takve radnje kao što su oni? Čim vidiš cijenu, sve ti je jasno... a ako dođe potreba za servisiranjem u garantnom roku, tu tek nastupa veselje... valjda neće doći do toga.
Ja sam zadnih 10-ak telefona kupio u Sloveniji, ista prodavnica, uvijek su dolazili u originalnom pakovanju i nikada nije bilo problema...

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2013, 17:30 
Citiraj:
Šta očekivati od takve radnje kao što su oni? Čim vidiš cijenu, sve ti je jasno...

Imas iskustva sa njima? Par prijatelja je narucivalo i imaju sve preporuke, to je takodje razlog zasto sam i ja.

Citiraj:

Lijepo ti ja rece da su barabe
:D

Tvojim stopama cu, ako ne dodje sutra nek se je*u, nisu jedina radnja mobilnih... :D :D :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9942 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128 ... 498  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]