tensSa je napisao:
Da, najvjerovatnije uzimam n4, ali da imam 300 km na raspolaganju prije bih uzeo rumuna nego neke telefone sa recimo jednim jezgrom.

Jesi procitao onaj clanak sto je ova djevojka napisala?
http://android.appstorm.net/general/opi ... f-android/Mozes potvrditi to sto tu pise?
Mogu donekle. S obzirom da mi je ovo prvi Android telefon, ne mogu ga porediti sa drugim. Ali telefon definitivno leti, stvarno je brz. I uglavnom ne trebaju zamjenske aplikacije. Ja jedino što imam zamjensko je napredniji digitron, ovaj što dođe nema za računanje procenta, što mi je baš bezveze. I koristim Firefox umjesto Chrome, jer inače ne volim Chrome, a ako je tebi dobar nema potrebe za bilo kojim drugim pregledačem. Ovo za dajler što piše je vjerovatno zastarjelo, jer ja mogu otkucati odmah ime, tj. postoji T9. Ove launchere nisam ni probao niti imam neku potrebu za njima.
Ne mogu ti opisati koliko sam zadovoljan telefonom, baš nisam očekivao da će biti tako dobar. A i prvi put sam uzeo LG koji nisam smatrao nekom markom, ali definitivno sam promjenio mišljenje.
Vidim da si i bateriju spominjao. To ti je definitivno problem kod svakog Androida. Sve zavisi koliko ga koristiš. Meni uglavnom bude 2 dana normalne upotrebe, 3 kada ga manje koristim. A igrice na primjer puno vuku, jednom sam dva puta punio u istom danu. Ali to je po meni normalno, jer ipak kada igraš igru troši bateriju ekran, procesor, grafička, ponekada i wireless kada je potreban za igru.