MuskoBre je napisao:
Tensa se organizovao oko novog telefona,ne smijem ni zamisliti kako onda kupujes auto ili nesto krupnije,
sastavio si jedno 100 postova u zadnjih 10 dana 
Bas to isto rekoh dtkbl-u na pp...
Ma hocu da ga kupim i da ne mislim najmajne narednih godinu dana na telefon, ovako se ciganisem svakih par mjeseci, uvjek nesto fali, ili ne mogu igrati normalno igrice, ili mi baguje otvaranje stranica ili nesto trece...
Citiraj:
A sto se tice LG, uzasno spor, los touch, jedini mob na kojem mi se gubio signal.
Koji model?
Nemoj misliti da te nesto napadam, pitam zato jer hocu i ja da uzmem LG nexus 4 (ili optimus 4x), a citao sam da ima jedan od najboljih toucheva na trzistu, da je bukvalno savrsen pa mi zapalo to tvoje za oko da LG ne valja...

Evo ako znas engleski procitaj sta je djevojka napisala o nexusu 4 (posebno obrati paznju na dio o touch-u), a prije njega je imala samsung galaxy S3 pa je malo i usporedila...ne znam je li neka marketinska fora, ali ok...saznacu nadam se...
http://android.appstorm.net/general/opi ... f-android/Citiraj:
At one point, I thought I was wearing my biased rose-colored glasses and exaggerating. I asked my friends, all of whom were quite happy with the speed of their HTCs, Samsungs and Sonys, to check the Nexus 4. I told them to use the device for a minute or two, then get back to me. And the verdict was unanimous: it’s smoother than anything they had used.
Ali ako si koristila neke slabije modele onda ne treba cuditi, koliko para toliko muzike, ne mozes ocekivati da L4 ili L7 ima isti touch kao npr S4...