banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jul 2025, 00:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9942 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119 ... 498  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Nov 2013, 12:49 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 11 Nov 2013, 13:49
Pa to, lično se naći i pogledati i još tražiti par dana..... ko će ga ovako ganjati ako pošalje preko pošte a nešto se sjebe

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2013, 12:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jul 2013, 14:00
I sta ste odlucili,ja citam ove postove i cekam ko zapeta puska :) ?

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2013, 12:56 
Početnik
Početnik

Edit i dodatak:
A vidim sad da je slanje poštom za druge gradove, u BL je lakše jer može i lično. Ako bi vam dao još tih par dana onda je ovo skroz okej kupovina. A moram reći da su kineski prizvođači zakon, toliko jeftinih a dobrih modela imaju da mi se gade ovi veliki proizvođači i njihova cjenovna politika

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2013, 12:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
nisam ja ni mislio da nam šalje poštom, već kad smo već u BL možemo na miru isprobati

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2013, 13:02 
Početnik
Početnik

Pa da, znam sad ali sam malo požurio. U tom slučaju imate moje odobravanje :D

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2013, 13:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ok koliko nas ima zasada?

Cijena je trenutna ovakva

Citiraj:
1 kom 280 KM, 2 kom 270 KM 3kom 260 KM

Kontam da ako bude još može ići niže :D

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2013, 13:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
Vjerovatno vam se onda i isplati uzeti od lika taj ZTE po 260 jer ga mozete isprobati, ako narucujete sa neta po 200 postoji rizik da vam carinu naplate 30% znaci jos 60, taj lik vjerovatno ima neku semu da ne placa carinu, a i ne morate cekati :P

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2013, 13:27 
i am in....

Sent from my Evo 3D GSM using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2013, 13:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja sam za, eventualno bi ovih dana sacekao da vidim sta dolazi na mtel, al ne vjerujem da se moze ista bolje uzeti za manje pare.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2013, 14:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jul 2013, 14:00
Ja sam za naravno :)

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2013, 19:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2004, 22:13
Pošto ja malo imam dodira sa Prestigio telefonima, koji se vodi kao Kiparska marka, ali je kinez naravno ispod, iskustva su razna. Ja npr. imam PAP4300 koji je plivao u pivu, pekao se ispod sača, pao sa krova kuće, zakucavan u mermerni pod i ništa. Dok ljudi vrate telefon bez packice, ali je ubiven Bog u njemu, nekako. Jednostavno, postoji doza baksuzluka u svemu i samo se nemojte voditi onom logikom, neće valjda. Hoće! A sa Kinezima i garancijom, ja sam se toliko para ispušio, da je to čudo neviđeno, ali kako prodajem neke specifične stvari, a i skupe, moram zbog potencijalnih kupaca, da bi me lakše našli, držati i kineske uređaje, a to boli. Samo jednom sam dobio repariran uređaj iz Kine, a poslao sam ih 10 najmanje. Kinezi su skup sport...

Sent from my PAP4300 DUO using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2013, 19:28 
Ok, prestigio, lenovo i ZTE nisu bas kinezi kao "kinezi", kvalitetniji su oni dosta od onih no name mobilnih i tableta iz kine koji kostaju 100-150 km...

Ja sam se jos prije nego cu uzeti zte skate raspitivao o njemu, ne vjerujem da bi ga austrijska i engleska orange mreza uzimala da je krs, moj je bio sa madjarske orange mreze (ti brendirani su imali ime orange monte karlo, ali u sutini je bio isti harver), a i telenor je cini mi se imao ga...

Ako se moze odnijeti ovima i beogradu da oni dalje vide sta ce onda nemam problema, ali ako budem ja morao slati za kinu kad se nesto desi to je vec gadno...onda mi bolje uzeti polovan nexus 4 ili note sa garancijom...

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2013, 19:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2004, 22:13
Kažem, možda telefon sam po sebi i nije problem, nego je najveći problem, ako se uzima od Kineza. Jer ako ostvaruješ garanciju tako što ćeš pisati email Kinezu, a on ti kaže: "You have to buy eBay", onda je to ozbiljan problem.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2013, 19:37 
Da, to znam i sam, isto kao i da nemam garanciju...

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2013, 11:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

e jbg sad sam u dilemi :D
Nije čak ni problem same te garancije već toga što ako nam rikne bilo kakav dio, gdje to naći. Nema druge nego opet poručivati i sl.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2013, 11:41 
Po zelji, nemoj da mislis da te tjeram. :D

Ja planiram zvati ove u BG i pitati da li se tu moze poslati ako se nesto desi...ako bude potvrdan odgovor uzecu ga, ako ne tesko onda...bolje mi doplatiti 200 km i uzeti nexus 4 za koji znam da ga mogu uvijek odnjeti na reklamacije ako se nesto desi...

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2013, 12:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

da, zato sam ja i rekao da cu sacekati jer sam cuo da dolazi opet nesto na Mtel. Nebitno koji telefon i koliko para, uglavnom druga je priča kad imaš servis i garanciju dvije godine.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2013, 12:25 
Da, vidjecu sto se toga tice, na kraju krajeva ako budem u stisci sa novcem uzecu rumuna, njega mogu naci za 300 km i miran sam...necu da mislim hoce li se ili nece pokvariti...

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2013, 12:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A koja je prica sad sa servisima telefona sa Mtela?

Nisam u toku, al vidim da ima ovaj Roaming servis u BL preko kojih su nabavljali telefone.

I šta je sa Huaweiom, jel oni imaju samo neki ofis u BL, ništa servis, prodaja...

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2013, 12:53 
Iskreno ne znam, ja sam cuo dosta losega o serviserima u mtelu, par ljudi mi je govorilo da su teski cigani...mislim odnesu aparat na popravku, bude tamo po mjesec dana i jos ga ni ne poprave...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9942 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119 ... 498  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]