banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 26 Jul 2025, 01:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9942 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116 ... 498  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Nov 2013, 00:03 
imam evo 3d, ali mi opet malen ekran i laguje pomalo.... p6 nema ispod 600 km, optimus g je stvarno predobar po specifikacijama... bolje bi mi bilo da odmah uzmem tel. sa dve gige rama...

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2013, 00:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
malo li je giga :D

Ako ti se ne žuri sačekaj da vidiš šta će biti na mtelu.

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2013, 00:37 
Ma nije toliko zurba za sada, vjerovatno cu sacekati... :) Ako vec dajem tolike pare neka ima telefon bar 2 gige, imam i na ovome sada gigu...

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2013, 14:26 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Apr 2010, 16:00
m:smart izgleda da može primiti karticu druge mreže u SIM 2 slot. Može li neko ovo da potvrdi? :)

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2013, 14:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Tensa,mozes li naci realnu situaciju utilizacije preko 1gb rama,sad i u sledecih barem 2 godine?

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2013, 15:17 
Neka rama, nece propasti...

Kad vec mogu uzeti telefon sa 2 gige rama i da ima ostale odlicne karakteristike, sto da ne?

A ako ne uzmem nexusa 4 onda ce mi biti dosta ovaj rumun...

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2013, 15:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ima li tih nexusa uopšte na mseru više?

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2013, 15:32 
Ne vjerujem da ima tu, ali mislio sam svakako ovako da ga preko radnje narucim, mozda iz iralno kad provjerim kakvi su uslovi i ostalo...

Btw ovaj optimus je bolji jer ima realan 4.7 inca ekran, dok kod nexusa softverske tipke oduzimaju bar pola inca, inc...

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2013, 16:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2010, 22:09
Razmisljam o kupovini S4,da ili ne? :D

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2013, 17:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Da ;) ...pogledaj i ovaj novi lg g2...cijenovno su tu negdje

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk 4

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2013, 17:55 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2009, 16:08
tensSa je napisao:
Ne vjerujem da ima tu, ali mislio sam svakako ovako da ga preko radnje narucim, mozda iz iralno kad provjerim kakvi su uslovi i ostalo...

Btw ovaj optimus je bolji jer ima realan 4.7 inca ekran, dok kod nexusa softverske tipke oduzimaju bar pola inca, inc...

E jebiga druže, čuj pola inča, inč, očigledno slabo kontaš mjere ili ne znaš procjeniti. 1 inč je 2,54cm, gdje će toliko zauzet? Sada sam mjerio i zauzima 7mm. Ta softverska dugmad zavisno od aplikacije mogu nestati. A drugo, još jednom ću ti preporučiti Nexus 4 jer ćeš najduže imati najnoviji Android, a i najbrže ćeš ga dobiti. Evo na primjer S4 tek dobija 4.3, dok sam ja već dva mjeseca na njemu, toliko imam telefon, a ko zna od kada je dostupan 4.3, i vrlo brzo očekujem 4.4, a korisnici S4 će se načekati bar 6 mjeseci. I to nije slučaj samo sa Samsungom nego svim ostalim, a pogotovo Huawei ili ovaj sada Allview, ko zna kada će oni dobiti update i hoće li. A da ne pričamo da Android leti na Nexus 4, ipak je logično da će Google svoj sistem najbolje optimizovati za svoj telefon.

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2013, 19:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja sam takodje fan nexus serije...medjuitm...cinjenica jeste ds trenutno samsung pravi najbolje telefone...na moju zalost...vise ne toliko jeftine..tako da...kad bih birao izmedju update androida i ekrana u s4...istog momenta bih uzeo ekran s4..malo je zeznuto poredtiti nexus i galaxy s modele...jer nexus uvijek izadje na pola perioda ..izmedju jednog i drugog galaxy s modela..tako da je nexus 4 izmedju galaxy s3/s4 ...

Do 500/600km ...moja preporuka nexus 4...ako imas tih 800km... s4 ili mozda g2...ako imas viska novca...uzmes note 3. ..tu neces pogrijesiti ;)

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2013, 19:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Meni sve i jedan taj Samsung (izuzev Note) nekako za djevojcice
:? :lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2013, 19:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kako moj kolega rece...kod nasih seljaka...samung je kao VW ...svi ga vole..i zbog drzanja cijene ljudi ga kupuju :)

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2013, 22:15 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2009, 16:08
Ako ćemo porediti S4 i Nexus, onda je logično porediti Nexus 5, koji ima full hd ekran, i trebao bi da je po kvalitetu isti.

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2013, 22:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kao sto rekoh..tesko porediti nexus i galaxy s seriju..jer izlaze april / novembar ...a za 6 mjeseci se sve izmiksa na vrhu ;)

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2013, 22:31 
mara- je napisao:
tensSa je napisao:

E jebiga druže, čuj pola inča, inč, očigledno slabo kontaš mjere ili ne znaš procjeniti. 1 inč je 2,54cm, gdje će toliko zauzet? Sada sam mjerio i zauzima 7mm. Ta softverska dugmad zavisno od aplikacije mogu nestati. A drugo, još jednom ću ti preporučiti Nexus 4 jer ćeš najduže imati najnoviji Android, a i najbrže ćeš ga dobiti. Evo na primjer S4 tek dobija 4.3, dok sam ja već dva mjeseca na njemu, toliko imam telefon, a ko zna od kada je dostupan 4.3, i vrlo brzo očekujem 4.4, a korisnici S4 će se načekati bar 6 mjeseci. I to nije slučaj samo sa Samsungom nego svim ostalim, a pogotovo Huawei ili ovaj sada Allview, ko zna kada će oni dobiti update i hoće li. A da ne pričamo da Android leti na Nexus 4, ipak je logično da će Google svoj sistem najbolje optimizovati za svoj telefon.

Zahvaljujem na odgovoru, definitivno cu onda uzeti nexus 4 cim se rijesim ovog svog zla, planiram ili uzeti polovan sa garancijom ili cu cak naruciti nov, vidjecu...

Ovo za nestajanje tih softverskih dugmica znam, to je uglavnom kod mx playera ili naravno kada se igraju igrice, imam i sam opciju "extended desktop" na tabletu koji takodje ima softverske tipke...

Sto se samsunga tice prave oni ok telefone, ali na papiru i u praksi je nexus 4 bolji od s3, a i po testovima na youtubeu se da vidjeti sta je i kako je. Kod nas je samsung postao kao nekada nokia, statusni simbol, ono da ga izvadis u kafani i kazes kako ga imas, a to sto si ga platio 300 km skuplje od boljeg telefona nema veze...

Meni sam update nije toliko bitan (zivio cyanogenmod) koliko mi je bitno da se na telefonu radi bez ikakvog laga i stopanja, da ima dobru rezoluciju, da mogu otvarati sta i kako hocu i pokretati najnovije igrice i najbitnije nexus 4 podrzava sixaxis kontroler pa mogu igrati igrice sa sonijevim bluetooth gamepadom... :D :D

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2013, 22:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
cim se rijesim ovog svog zla

Ja sam ti ga predao u ruke u stanju "kao nov" :D
edit: Može li se taj nexus 4 poručiti ikako direktno? Kontam kad je izašao 5 da mu padne cijena ko iPhonu

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2013, 22:48 
Citiraj:
Ja sam ti ga predao u ruke u stanju "kao nov" :D

Tvoj je jos uvijek kao nov i sluzi perfektno cijelo vrijeme od kako sam ga uzeo, eno ga kod djevojke u Hamburgu, jedan od najboljih telefona koje sam ikada imao... :)

Ovaj kod mene je drugi, dobio ga u zamjenu...usb na komp ne radi, patnja ziva, restartovao se redovno nekoliko dana, ali sam to uspio rijesiti...sad baterija malo zahebava, ma rekao sebi nikada vise telefon bez garancije, a ako je polovan hocu da izgleda kao nov, bez ikakve packe na sebi, zaista ne znam sta ti ljudi rade sa telefonima pa ih ovako ostete, uzas...

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2013, 23:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

neko cuva, neko ne cuva, neko je posten prodavac, neko nije :D

Javi utiske ako uzmes nexus 4.

Ps. Ispada da je jeftiniji u federaciji, eno ga na piku 500 nov, kod nas za to para polovno...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9942 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116 ... 498  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]