Dexia Mons je napisao:
Ajd prvo pojasni šta je to providno u saradnji mtel-a i Addika? To me živo zanima. I kakve Dodik ima veze sa 200 KM.
Niko nije ljigavo, otvoreno pozivao? A šta je tu ljigavo? Što dobijaš gotovinu? Čime Elta i Blic pozivaju korisnike? Manjim cijenama. To nisu pare? Je li Blic imao slogan Pređi i uštedi? Dakle, PREĐI! Zna se na koga se misli. Nije li to borba za korisnike. Ne daje ti više megabajt i sekundi već dobiješ novac. I sad ti morališeš kao da nude ne znam šta. Za tebe i ostale paranoike: odeš u mtel i uzmeš ugovor i uslove akcije. Unutra sve ima: šta, koliko, kako. E onda dođeš ovde i kažeš da ne valja to i to. Ovako ispadaš budala jer sve što si rekao nije tačno. To se zove nepromišljenost.
Ljigavo jeste! Da li vidiš i kod jedne velike svjetske kompanije da rade tako nešto? Da li Apple daje novi iPhone ako doneseš Samsung telefon??? Sramota je ovo, gdje nije sramota, odvratno je. Prvo što praviš razliku između novih korisnika i favorizuješ one koje želiš da prevučeš od konkurencije u odnosu na svoje višegodišnje korisnike, i u odnosu na sve ostale potencijalne korisnike koji nisu ni na jednom ugovoru. Daj 200 KM slobodno, daj i 1000 KM, ne zanima me, ali ne ovako, ne da si kao klošar na pijaci koji sa jednog štanda prevlačiš mušterije tako što im daš kilogram paradajza gratis.
Sve to može mnogo kulturnije da se radi, a opet da se postigne željeni efekat.
A tim više je glupost ovo što pišeš ako zaista radiš u mtelu. Naravno da je mtel u Dodikovim ručerdama, a očigledno je da je i Addiko na ovaj ili onaj način povezan sa njim, čim može mali Suvara SNSDovac da radi muzički festival koji je klasično pranje SNSD para, a Addiko uskače kao sponzor... Da ne govorimo dalje gdje je mtel uselio, i čiji tajkun je izgradio tu zgradu, i kako je SNSDova vlast pustila da se gradi ta zgrada upravo na toj lokaciji... A takođe i lično znam još gomilu šema sa mtelom preko jednog ugašenog dnevnog lista i zajedničkih šefova iz pomenute stranke.
Glupa je rasprava, jasno je to i budali na grani, jasno je i tebi da mtel nikada zapravo nije potpuno izašao iz Dodikovih ruku, i samo sam rekao da mi je očekivano da baš Addiko bude ta banka, jer su u šemama sa SNSDom baš kao što jeste i mtel.
I odjavljujem se iz rasprave, zadnje što mi treba je da se prepirem sa mtel zaposlenima oko bilo čega.