Joj što pjenite bespotrebno... Kome se ne sviđa, ne mora koristiti telefon. U tržištu postoje usluzivac i korisnik, ako mu se ne sviđa ponuda ide kod drugog ili ni ne ide u tržište uopšte i ćao.
Meni se ta ponuda gore čini skroz ok.
Takođe, i MTS-ova ponuda za SGS3 je dobra. U USA nije još ni stigao...
Inače, kako sam trenutno u Srbiji na određeno vrijeme, skontao sam i ovdje tržište. Na prvu je bilo bez veze, dok nisam skontao Telenorovu ponudu - 300 min, 300 SMS, 50MB (potom 64 kbps flat), 7 dana - 200 din!
Ja ono... :O
(odmah se prebacio sa Vipa)
Danny ^_^ je napisao:
Čisto usporedbe radi:
U Švedskoj nova tarifa 6.99 eura = 3 GB interneta (nakon toga ograničen si na 100 kb/s), neograničene poruke, neograničeni pozivi u mreži, 100 minuta poziva za druge mreže + iPhone 4 16 GB (na početku dodatno sam nešto doplatio za njega)
U USA su planovi za mob užasni! Znaci, od prepaida ni price (postoji, ali ako uzmeš, plaćaš $1 dnevno samo za korištenje moba + redovne troškove). Plus što se plaća dolazni SMS i pozivi!
Za postpaid... Min $40+ na nekoj sucky mreži. Ja sam uspio skovati family plan, posto je to najpovoljnije, da nadjes 5 ljudi, pa opet plaćam $50+ mjesečno za unlimited calls/SMS unutar AT&T mreže, 700 zajedničkih minuta ka drugim i 200MB interneta. Taj sam net je $15, mada su ga sad ukinuli, pa ima 300MB - $20 i 3GB - $30 (to se naravno dodaje na osnovnu cijenu, a obavezan je data plan za sve smartphone-ove).