Sondri je napisao:
BlackHand je napisao:
Kažeš da je taj telefon vredio 700km (čega se baš i ne sećam)
Pregledaj malo sajtove, bio je i skuplji!!! Istina je da svak proizvođač proizvodi različite klase telefona, ali npr. SE K510i se danas može naći i za 200. Danas prijatelj uzeo preko oglasa K610i, star tri mjeseca, koji je za četiri klase bolji od prethodno navedenog za 200KM. Ne vidim logiku kupovine tog K510i prije nego polovan, ali dobro očuvan, K610i ili npr. Nokiu 7610, čak i 6600 je sigurno kvalitetnija od tog SE-a. Treba li napominjati da SE K510, njega samo uzimam koa primjer jer se dosta prodavao(prijatelj prodaje preko oglasa pa znam), uopšte nema mogućnost proširenja memorije preko memory kartica, a ima samo 20-ak Mb slobodne memorije pored softwarea, a ima MP3??? Ne kontam telefone koji imaju MP3, a memorije za 2-3 pjesme??? Najgori primjer Motorola V3 kojoj je kao jedan od aduta naglašavan MP3 player, a ima ukupno 7Mb memorije?!?!?!
Stari, ne vidim potrebu za debatovanjem. K510i je noviji od K610i. Ukusi su različiti, i meni je lično lepši i bolji K610i, ali je poenta da je K510 noviji telefon, a ista klasa. I ključna stvar.. jeftiniji je oko 50e
A to za V3 nema veze s vezom, jer se tačno zna da je taj telefon najavljivan, predstavljan, reklamiran, a kasnije i masovno kupovan samo zbog svog izgleda i ničeg više. A naravno da će se mp3 naglasiti kao opcija, jer telefon jednostavno podržava mp3, što do tada nije bilo preterano rasprostranjeno.
Jedan od najvećih bumova u mobilnoj telefoniji bio je E700 koji je po izlasku koštao cca 1200KM. Hvaljen na sve strane kao revolucionaran telefon, visokog kvaliteta, što se kasnije pokazalo kao jebena laž. Telefon jeste bio simpatičan, šminka, nosio sam ga oko god dana, ali po otkazivanju njegovog flet kabla mogao si štimati sat, jer se znalo ko smrt da će na svakih 4-5 meseci flet kabl otkazati. I tu je najavljivan i predstavljan mp3 koji je faktički bio beskoristan usled kapaciteta memorije, ali Bože moj..telefon je u svoje vreme bio najbolje što Samsung može ponuditi.
A što se tiče starosti: Published — 31 March 2004