@dexia ...cujem da bi moglo ulbiti korekcije cijene u OPEN paketima ,veoma uskoro..jel to istina (jako bitna informacija da li uzeti mtel ili eltu u novom stanu)
Nova akcija je u suštini keš u ruke. Pređeš sa elte npr. i dobiješ 100-200KM na addiko računu, zavisno od paketa. Simple as fuck.
despot777 je napisao:
Kad su u pitanju ti famozni servisi, ako u mtel-u ne znaju koji je to servis i šta je to "kliknuto", kako znaju kome će proslijediti taj novac...znam za nekoliko slučajeva koji su imali isti problem... neki od njih su to brzo riješili jer su imali poznanstvo u mtel-u pa su im to isključili...
A ova gospođa što je bila u romingu za vrijeme poroda na Paprikovcu treba da se obrati tržišnoj inspekciji sa kompletnom dokumentacijom problema, te da traži nazad te 3 KM sa zateznom kamatom i nadoknadu svih troškova nastalih tokom žalbenog postupka...Prijavu može obaviti i putem internet stranice tržišne inspekcije...
Apsolutno si u pravu. Sad da nazoveš kontakt servis i pitaš koje usluge imaš aktivirane, ne bi ti znali reći, baš su zajebane te aplikacije i nema baš svako pristup, pogotovo neke mogućnosti intervencija. Ne kažem da je to OK, naprotiv. ALI, isto tako da pitaš prosječnog korisnika koje usluge ima aktivirane i šta plaća - ne bi ti znao reći. Imaju ti jebeni pozivi iz inostranstva na vaš račun i to je APSOLUTNO vaša stvar, sjebana stvar. Pare za roming se ne vraćaju. TAČKA. Drug dobio 300+KM za 5sec interneta u njemačkoj, i to slučajno. Koga briga? To 99,9% ljudi neće shvatiti, ni ovi što rade u mtelu to ne znaju objasniti ali je tako. Zato i postoje tarife sa neograničenim romingom i postoje ljudi koji su presretni jer imaju tu opciju.
vlakanje je napisao:
JohntraVolta je napisao:
JohntraVolta je napisao:
Ja ih pitao na mejl da li i kad planiraju radove na unaprijeđenju infrastrukture na mom području, navedem im lokalitet, oni me pitaju za broj ugovora, ja im pošaljem i ponovim pitanje, i napišu mi "Želimo Vas obavijestiti da je Vaš predmet procesuiran u nadležnu organizacionu cjelinu. Odgovor po predmetu ćete dobiti na poštansku adresu u Zakonom predviđenom roku."
vidim da sam citiran ali post nije moj, iako je slican problem u pitanju. evo danas je tacno3 mjeseca od dana slanja mejla i nesto vise od 2 mjeseca kako mi je stigao odgovor preko goluba pismonose! nista se nije desilo!
e sad, ostaje mi opcija da razjebem ruter pa da onda moraju doci... druge mi nema!
Vjerovatno nikad nećete dobiti odgovor. A ako namjerno sjebeš ruter, vjerovatno ćeš morati i da ga platiš, nije se jednom desilo

JohntraVolta je napisao:
Optima solo (dо 10/0,768 Mbps, kako je navedeno na sajtu), valjda možeš zaključiti po cijeni. Sve i da raskinem ugovor sa ovim tvojim levatinama, ionako nemam drugog izbora trenutno.
Poslužiću se tvojim vokabularom da me bolje razumiješ... Moraš biti levatina da plaćaš internet 35KM i ne dobijaš deklarisanu brzinu. Takođe, samo levatina ne prijavljuje smetnju jedinom operateru kod kojeg su i prijave smetnje i izlazak na teren besplatni. I opet, samo levat se može hvaliti sa tim
Ne da mi se ispravljati ove quote-ove jbg.