Dexia Mons je napisao:
Sondri je napisao:
Prvo: Listing ne registruje aktivaciju nekog servisa već dolazne i odlazne pozive sa mtel mreže. Ti možeš aktvirati 10 servisa na netu.
Drugo: "Iznajmljuje servis koji šteti korisnicima"? Šteti samo ako si glup i ako biraš broj ili šalješ sms koji ti je nepoznat ili te navuče kako ćeš dobiti nagradu ako pošalješ broj na npr 1444. Dakle, malo pismenosti za korištenje mobilnog telefona moraš imati jer je 21.vijek. Sad bi mtel trebao da procjenjuje da li je nekom štetan servis za sex i da li on to radi što voli ili što ne zna da će ga masno platiti.
Treće: podaci za korištenje roamingu dolaze od mreže u kojoj je ona boravila. To što je bila na Paprikovcu ne znači ništa jer naplata stiže desetak i više dana kasnije od datuma boravka.
Četvrto: daj ohladi s tom pričom o botovima jer vidim da ne znaš čemu oni služe.
Peto: "vjerovatno je i tu kolju"...lupaš gluposti. Račun za roaming ne ispostavlja mtel već mreža u kojoj je obavljala razgovore.
Šesto: tebi fali osnovno znanje o korištenju mobilnog telefona. U šta si ti sprdio 18 godina? Nije ni čudo što si isfrustriran
1. Zanči neko ode na intrnet, aktivira tu neku uslugu uslugu (vidim mnogo spominješ sex, znači upoznat si sa servisima), a naplata ide preko mtela i to nije na štetu korisnika

Onaj ko želi sex na mobilnom(koliko debilno zvuči

al štaš ide uz tvoj lik, ne mogu zaobići) ode na net, klikne negdje i eto mu čestitke od mtela, sve uredno... ja garantujem da gospođa koja me pitala da nazovem call centar da pitam šta joj to znači na računu, nije to koristila, jer je žena od 60+ godina, telefon nema internet!!! Operater/retard je tu zastao, naravno nije imao odgovor...
2. Ako na listingu nema aktivacije servisa, gdje je dokaz da je fantomska usluga aktivirana? Samo sam tražio dokaz za tih 15KM na računu (5*3KM)... Znači svakome se to može prikačiti, jer nema dokaza... isto to ti je retardirani kolega sa šaltera izjavio... negdje je kliknula, ne znamo mi ništa...
3. Opet pokušaj bota da da izvrne moju priču, jel vas mossad obučava? Djevojka je dobila račun za roaming, poziv registrovan na listingu na dan kad je bila u rađaoni... Nakon 7 MJESECI odgovor, ŽALBA ODBIJENA!
4. Ti si Bot, lik za plesku...
5. Ovo nema potrebe komentarisati...
6. Čuj osnovno znanje o korištenju telefona
7. mtel je super, ti si super... molim te da zaobiđeš dalje komentarisanje na ovu temu, sve si mi objasnio, a i ostalima ovde... Hvala na informacijama...