banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 14:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 6246 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112 ... 313  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Avg 2017, 14:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 22 Jan 2017, 09:40
Sondri je napisao:
Klasičan odgovor i spinovanje mtel bota :lol: Ista situacija je kad im se obratiš za bilo šta, osim kad trebaš nešto platiti... Lagano pročitaš gore sve... Post na koji si se ti nadovezao je bio vezan za 3KM roaminga... Opet napominjem, žena je milioner, stalno putuje po svijetu, ne obraća pažnju na roaming (vjerovatno je i tu kolju svaki mjesec), al joj je bilo čudno taj mjesec, koji je provela na paprikovcu, da je dobila 3KM roaminga, zato je i pokrenula cijelu proceduru... Uslugu Vip24 sam kasnije pomenuo, dakle prvo roaming, pa onda vip24... Nije teško pročitati... I sad kao sa call centrom, nastaje muk... :lol: ili neko treće objašnjenje, kao ovo gore, mtel iznajmljue servis... Znači iznajmljuje servis, koji šteti njegovim korisnicima... Na listingu ne postoji mjesec, dan, sat ili minut kad je pomenuti servis aktiviran!!! Mene samo zanima, da li je tebe i tebi sličnima imalo sramota braniti ustanovu poput mtela, bez obzira koliko te plaćaju? Ja nemam nikakvih problema s mtelom, nit sam zadovoljan, nit mi se desila tako neka glupost... jednostavno, broj koristim 18 godina, kako je tako je... Ali vidim veliki broj ljudi, ne nezadovoljnih, nego frustriranih mtelom, pogotovo njihovom bahatošći prema korisnicima... zar nije cilj pomoći korisniku i preko njega doći do novih korisnika, a ne dovesti ga do sloma živaca?

Prvo: Listing ne registruje aktivaciju nekog servisa već dolazne i odlazne pozive sa mtel mreže. Ti možeš aktvirati 10 servisa na netu.
Drugo: "Iznajmljuje servis koji šteti korisnicima"? Šteti samo ako si glup i ako biraš broj ili šalješ sms koji ti je nepoznat ili te navuče kako ćeš dobiti nagradu ako pošalješ broj na npr 1444. Dakle, malo pismenosti za korištenje mobilnog telefona moraš imati jer je 21.vijek. Sad bi mtel trebao da procjenjuje da li je nekom štetan servis za sex i da li on to radi što voli ili što ne zna da će ga masno platiti.
Treće: podaci za korištenje roamingu dolaze od mreže u kojoj je ona boravila. To što je bila na Paprikovcu ne znači ništa jer naplata stiže desetak i više dana kasnije od datuma boravka.
Četvrto: daj ohladi s tom pričom o botovima jer vidim da ne znaš čemu oni služe.
Peto: "vjerovatno je i tu kolju"...lupaš gluposti. Račun za roaming ne ispostavlja mtel već mreža u kojoj je obavljala razgovore.
Šesto: tebi fali osnovno znanje o korištenju mobilnog telefona. U šta si ti sprdio 18 godina? Nije ni čudo što si isfrustriran

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2017, 23:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Nov 2010, 22:12
pa da tako nesto otprilike ... nije isto valjda da neko dodje i kupi tel i neko dodje i pila za maskicu ili futrolu ... ako je mtel spao da se bavi maskicama i futrolicama pored pika i million svercera onda jebi ga ...
uostalom to nije tema posta bila vec neljubaznost osoblja ...

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2017, 05:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
@dexia ...cujem da bi moglo ulbiti korekcije cijene u OPEN paketima ,veoma uskoro..jel to istina (jako bitna informacija da li uzeti mtel ili eltu u novom stanu)

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2017, 07:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Dexia Mons je napisao:
Sondri je napisao:
Prvo: Listing ne registruje aktivaciju nekog servisa već dolazne i odlazne pozive sa mtel mreže. Ti možeš aktvirati 10 servisa na netu.
Drugo: "Iznajmljuje servis koji šteti korisnicima"? Šteti samo ako si glup i ako biraš broj ili šalješ sms koji ti je nepoznat ili te navuče kako ćeš dobiti nagradu ako pošalješ broj na npr 1444. Dakle, malo pismenosti za korištenje mobilnog telefona moraš imati jer je 21.vijek. Sad bi mtel trebao da procjenjuje da li je nekom štetan servis za sex i da li on to radi što voli ili što ne zna da će ga masno platiti.
Treće: podaci za korištenje roamingu dolaze od mreže u kojoj je ona boravila. To što je bila na Paprikovcu ne znači ništa jer naplata stiže desetak i više dana kasnije od datuma boravka.
Četvrto: daj ohladi s tom pričom o botovima jer vidim da ne znaš čemu oni služe.
Peto: "vjerovatno je i tu kolju"...lupaš gluposti. Račun za roaming ne ispostavlja mtel već mreža u kojoj je obavljala razgovore.
Šesto: tebi fali osnovno znanje o korištenju mobilnog telefona. U šta si ti sprdio 18 godina? Nije ni čudo što si isfrustriran

1. Zanči neko ode na intrnet, aktivira tu neku uslugu uslugu (vidim mnogo spominješ sex, znači upoznat si sa servisima), a naplata ide preko mtela i to nije na štetu korisnika :lol: Onaj ko želi sex na mobilnom(koliko debilno zvuči :lol: al štaš ide uz tvoj lik, ne mogu zaobići) ode na net, klikne negdje i eto mu čestitke od mtela, sve uredno... ja garantujem da gospođa koja me pitala da nazovem call centar da pitam šta joj to znači na računu, nije to koristila, jer je žena od 60+ godina, telefon nema internet!!! Operater/retard je tu zastao, naravno nije imao odgovor...

2. Ako na listingu nema aktivacije servisa, gdje je dokaz da je fantomska usluga aktivirana? Samo sam tražio dokaz za tih 15KM na računu (5*3KM)... Znači svakome se to može prikačiti, jer nema dokaza... isto to ti je retardirani kolega sa šaltera izjavio... negdje je kliknula, ne znamo mi ništa...

3. Opet pokušaj bota da da izvrne moju priču, jel vas mossad obučava? Djevojka je dobila račun za roaming, poziv registrovan na listingu na dan kad je bila u rađaoni... Nakon 7 MJESECI odgovor, ŽALBA ODBIJENA!

4. Ti si Bot, lik za plesku...

5. Ovo nema potrebe komentarisati...

6. Čuj osnovno znanje o korištenju telefona :lol:

7. mtel je super, ti si super... molim te da zaobiđeš dalje komentarisanje na ovu temu, sve si mi objasnio, a i ostalima ovde... Hvala na informacijama...

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2017, 07:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
Kad su u pitanju ti famozni servisi, ako u mtel-u ne znaju koji je to servis i šta je to "kliknuto", kako znaju kome će proslijediti taj novac...znam za nekoliko slučajeva koji su imali isti problem... neki od njih su to brzo riješili jer su imali poznanstvo u mtel-u pa su im to isključili...
A ova gospođa što je bila u romingu za vrijeme poroda na Paprikovcu treba da se obrati tržišnoj inspekciji sa kompletnom dokumentacijom problema, te da traži nazad te 3 KM sa zateznom kamatom i nadoknadu svih troškova nastalih tokom žalbenog postupka...Prijavu može obaviti i putem internet stranice tržišne inspekcije...

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2017, 07:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Mislim da Sondri ovdje priča o 2 žene. Jedna je porod i roming, a druga je sa 60+ godine i čudnim servisima. Čisto da se razjasni...

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2017, 07:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Да није национални роминг?

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2017, 07:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
U cjenovniku nema "nacionalnog rominga" a ako ga nema u cjenovniku ili ga ne naplaćuju ili ga nije moguće ni koristiti...osim ako...pričamo o mtel-u...
http://www.mtel.ba/cjenovnik/cjenovnik.pdf

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2017, 08:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

U njegovoj priči imaju dvije žene, jedna je milionerka koja putuje i nema internet a druga ima 60 godina i na Paprikovcu je, porađa se. Prva je dobila 3KM pa je time duboko pogođena a druga je dobila roaming poziv u sred Banja Luke. Prva mu je žena od druga a drugu je slučajno upoznao na grupnoj terapiji liječenja od slabog mtel servisa. Usput je negdje čuo riječ bot pa kad je upotrijebi izgleda skroz zajebano iako nema pojma šta je to. A i Mossad je tu zbog dodatne drame. On se tu našao kao zaštitnik, džentlmen ili Zoro, stao na stranu nejakih korisnika, pravednik, borac protiv monopola i sex servisa.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2017, 09:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Stvarno za plesku lik :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2017, 09:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Eto, samo bi neko nasilje. A ja rođeni pacifista.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2017, 11:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
ne znam gdje bih postavio pitanje, pa cu ovdje, a nek' moderator slobodno pomjeri
dakle, dobih obavjestenje da od 1.10. po nalogu RAK-a za zvanje brojeva npr. unutar BL se mora ispred broja ukucati pozivni kod - interesuje me kojoj je budali to palo na pamet???? da zovem nekoga ko zivi isto u BL moram prvo ukucati 051? cemu to?

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2017, 15:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2010, 10:22
JohntraVolta je napisao:
Ja ih pitao na mejl da li i kad planiraju radove na unaprijeđenju infrastrukture na mom području, navedem im lokalitet, oni me pitaju za broj ugovora, ja im pošaljem i ponovim pitanje, i napišu mi "Želimo Vas obavijestiti da je Vaš predmet procesuiran u nadležnu organizacionu cjelinu. Odgovor po predmetu ćete dobiti na poštansku adresu u Zakonom predviđenom roku."
Nazovem call centar, oni naravno nemaju pojma, pitam ih na fb stranici, kažu da nazovem call centar.

Golub pismonoša donio odgovor nakon mjesec dana, imao sam šta da i pročitam, ukratko glasi - nemaju pojma. :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2017, 15:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
JohntraVolta je napisao:
JohntraVolta je napisao:
Ja ih pitao na mejl da li i kad planiraju radove na unaprijeđenju infrastrukture na mom području, navedem im lokalitet, oni me pitaju za broj ugovora, ja im pošaljem i ponovim pitanje, i napišu mi "Želimo Vas obavijestiti da je Vaš predmet procesuiran u nadležnu organizacionu cjelinu. Odgovor po predmetu ćete dobiti na poštansku adresu u Zakonom predviđenom roku."

vidim da sam citiran ali post nije moj, iako je slican problem u pitanju. evo danas je tacno3 mjeseca od dana slanja mejla i nesto vise od 2 mjeseca kako mi je stigao odgovor preko goluba pismonose! nista se nije desilo!
e sad, ostaje mi opcija da razjebem ruter pa da onda moraju doci... druge mi nema!

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2017, 15:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Citirao sam svoj post u kojem sam ranije odgovorio tebi pa sam izbrisao quote, zbog toga ti je stiglo obavještenje.

Slika

Uostalom šta ima i da unapređuju, ovo je milina, ne znam šta ću sa ovolikim protokom. A samo 35 KM, gdje ćeš bolje, ma lud je ko se žali uopšte.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2017, 15:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Hajde de, nije da je 51% Bosne i Hercegovine brže od tebe... :D

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2017, 16:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Samo toliko, mene čudi da nije još više. :D

Kad neko u kući pusti nešto u 720p na YT, nemoguće je raditi bilo šta drugo na netu, tačno znam kad se to desi, ne moram ni provjeravati do čega je. :lol: Buraz može igrati CS:GO samo kad isključi wifi na ruteru. :D

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2017, 16:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Koji je to paket? Kolika je deklarisana brzina?

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2017, 16:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Optima solo (dо 10/0,768 Mbps, kako je navedeno na sajtu), valjda možeš zaključiti po cijeni. Sve i da raskinem ugovor sa ovim tvojim levatinama, ionako nemam drugog izbora trenutno.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2017, 17:37 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 31 Jan 2013, 18:13
BSE je napisao:
ne znam gdje bih postavio pitanje, pa cu ovdje, a nek' moderator slobodno pomjeri
dakle, dobih obavjestenje da od 1.10. po nalogu RAK-a za zvanje brojeva npr. unutar BL se mora ispred broja ukucati pozivni kod - interesuje me kojoj je budali to palo na pamet???? da zovem nekoga ko zivi isto u BL moram prvo ukucati 051? cemu to?
a ti kao pametan pa ti nije jasno??? ajd opet promisli malo

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 6246 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112 ... 313  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]