banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jun 2025, 19:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Maj 2011, 10:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Vader je napisao:
Opa, znači ipak može, super. Ako zatreba :)
A kako oni to "naprave" novi SIM sa istim brojem? Daju ti da zadržiš stari SIM, ako novi bude nešto zezao?

Imaju neku vrstu programatora na svakom prodajnom mjestu, koji dodjeljuje broj po potrebi novim karticama.

Bojim se da je to i teoretski nemoguce :D . Kad ti daju novi SIM, stari se automatski deaktivira, mislim da ga cak i precvikaju na licu mjesta. Da ostane aktivan, i da ga metnes u drugi telefon, na sta bi to onda licilo? :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2011, 10:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Znači oni onda na licu mjesta i prekopiraju sav sadržaj sa starog SIM-a na novi, ako će već stari odmah uništiti.

Da li se veća memorija na novom SIM-u odnosi na veći broj kontakata ili na dodatna polja u kontaktima, znači ne da se upiše samo ime i broj nego da ima i dodatna polja kao kad se kontakt upisuje u memoriju telefona (dodatni telefonski brojevi, mail adrese...)? Pretpostavljam da je ipak ovo prvo u pitanju.

Ja za svoju SIM karticu znam samo PIN broj i to je sve, ne znam PUK brojeve. Ovo izdavanje nove kartice sa starim brojem je dobra stvar, ali ne bi pomoglo meni pošto nemam taj papir :(, davno je to bilo kad sam ga dobio, ko zna gdje se nalazi.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2011, 10:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Nista oni ne prekopiraju, to je do tebe, da uradis backup prije zamjene. Ti dobijes karticu na kojoj nema ama bas nista, osim eventualno memorisanog broja call centra, i sms centra.

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 21:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Nov 2010, 22:12
ako ste mislili da je 12 KM skupo onda sta bi rekli da dodatni sim za koji traze 40 KM :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]