zLo_krme je napisao:
hm i ja hoću 5800... ako kupiš, obavezno napiši review...
Tu je ona več nekoliko dana. Sa karticom od 8GB za otprilike 410KM.
Za sada samo riječi hvale. Do sada su tu bila dva UIQ3 telefona (SE P990i i SE M600i) sa kojim sam muku mučio da bi ih priključio na internet preko rutera. Nokia 5800 to radi fenomenalno. Svaki put kad se hoću konektovati na internet pita da li hoću preko mobilnog provajdera ili wi-fi. Nalazi sve dostupne mreže i bez ikakvih dodatnih podešavanja se kači na njih (hvala komšiji čija je mreža nezaštićena).
Još nisam uspio da nađem slobodnog vremena da naučim sve o potpisivanju programa, tako da je besplatni download za sada bio ograničen samo na igre i muziku.
Nekoliko fotografija i kratkih video klipova nije dovoljno da bi dao konačnu ocjenu kvalitete, ali ono što se vidi na njenom ekranu je super.
Ma kupi slobodno nećeš se prevariti.
Žena moja je htjela LG KM900 Arena koji je skoro identične cijene kao i Nokia 5800.
Karakteristike su mu bolje, al nekako sam je ubjedio da ne može imati veš mašinu i telefon iste firme
I da, Arena ima nekakav senzor rastojanja?!?!?! Šta li mu je to i kako to radi???
Hvala.
Trenutno imam lg shine i nipošto ne daj ženi da kupi lg... Užasan telefon. Užasan!!!!!
Kod nas je bez kartice 205€ (govorim o Italiji), a kartica od 16gb je 25€, pa ću kupiti posebno karticu. Znači sa 16gb će me izaći 230€ što nije neka cifra.... Pod uslovom da prekinem kupovati sunčane naočale i haljine za ljeto