banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 07:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 34 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 31 Mar 2008, 17:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Damaskin je napisao:
Мени се тренутно не свиђа ни један од модела које сте набројали:
коштају за мој укус ужасно пуно пара, а не нуде ништа специјално боље од јефтинијих модела
у које можеш лагано ставити картицу од гигабајт - два и бити миран
(ајд ми сад реците да вам истински треба више у мобилном телефону :-? )
Сви телефони данас имају и мп3 плејер и радио и видео клипове и камере и блаблабла...
Није ми јасно да неко може дати 1000км само да би имао GPS, па људи живимо у Бања луци не у Њујорку па да се изгубите,
уосталом, нисам ни сигуран да су уопште урађене мапе за РС и БиХ.
Треба свима вама што фурате те телефоне од 1000км звати Бошка Чека да вам уради провјеру поријекла имовине :D :D :D

Видио сам неки дан ту чувену Нокиу и W960, фотографије нису ништа боље од к800
(а да не причам о разлици к800 са "набријаним" драјверима), а величином су праве "цигле".

Како вас бре није стид да поредите телефон од 100км са телефоном од 1000 км
који притом не нуди некакве револуционарне погодности и унапређења :D :D :D

Tema glasi "Najbolji 3G telefon", a ne best buy, tako da je savrseno normalno da se spominju trenutni high end modeli vodecih proizvodjaca.

Da se razumijemo, GPS je je veliko unapredjenje, ako se uspije upakovati u jedno telefonsko kuciste. Prvenstveno s tehnicke strane, a sa upotrebne..To ste vecina forumasa zivi na podrucju BiH, ne bi trebalo da umanji znacaj pominjanja ove stavke, posebno kad se ne radi o best buy diskusiji. Btw, zacudio bi se kako dobre mape bivse Yu je uradio Garmin. Jako, jako dobro.
Wlan je veliko unapredjenje, i postace mainstream za srednju i visu klasu telefona sledece godine. Ako Wlan na telefonu nije revolucionarno unapredjenje (diskutabilno je koliko je moguce danas ocekivati nesto stvarno revolucionarno na telefonu), onda ne znam sta jeste.

Sto se tice kamera, vec sam napisao da za amatersku phone upotrebu je neka granica od 3,2 Mpx. Sve preko toga je neupotrebljivo, puno efikasniji bi bio opticki zoom, ili kvalitetniji blic. SE je u W960 stavio 3,2 Mpx, ali zato ima Wlan, i 8GB internu memoriju.

Btw, ne sjecam se da je neko spominjao neki telefon od 100 km.

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2008, 12:42 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 04 Dec 2007, 18:25
aleksw je napisao:
OK,hvala na savjetima ,ali mene interesuje i da li je neko imao iskustva sa nekim UMTS samsungom. :D

Ja iskreno nisam koristio nijedan Umts samsung ali pretpostavljam da nema neke velike razlike(osim naravno podrske za Umts) u odnosu na "obicne" modele (koristio sam d500,d600,d900)
Inace,bas lijepo da neko spomene samsung jer oni imaju nekoliko zaista lijepih i kvalitetnih Umts modela,prije svih mislim na u700 a pored toga tu je i cijela z serija cija je glavna osobina Umts (mada tu i tamo ima modela drugih serija,npr j200,koji takodje imaju Umts) a ne treba zaboraviti ni prepoznatljiv samsungov dizajn

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2008, 18:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Ako hoces extra fon za malo para sa mnostvom funkcija i tim 3G/HSDPA uzmi Nokia 6120 fin,malen i ima tu drugu kamericu naprijed,a symbian je.

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2008, 11:37 
Početnik
Početnik

BL Boy je napisao:
Ako hoces extra fon za malo para sa mnostvom funkcija i tim 3G/HSDPA uzmi Nokia 6120 fin,malen i ima tu drugu kamericu naprijed,a symbian je.

Tu se svakako slazem, a mislim da je najvaznije spomenuti da je taj symbian verzije 9.2 koja je trenutno najaktuelnija

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2008, 16:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Da to je isti operativni sistem kao i n95 samo sto ovaj je fp1 ali u sustini isto extra brzo radi, ja sam prezadovoljan.Toplo preporucujem,maltene bez mane.

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2008, 17:06 
Početnik
Početnik

BL Boy je napisao:
Da to je isti operativni sistem kao i n95 samo sto ovaj je fp1 ali u sustini isto extra brzo radi, ja sam prezadovoljan.Toplo preporucujem,maltene bez mane.

A sta im znaci to FP1? Jel to neka prednost u softveru u odnosu na telefone ciji OS nema FP1?

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2008, 21:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ne to je kao neka podvrzija to ti znaci Feature Pack

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2008, 16:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
zllaja je napisao:
BL Boy je napisao:

Tu se svakako slazem, a mislim da je najvaznije spomenuti da je taj symbian verzije 9.2 koja je trenutno najaktuelnija

pored navedenog...
+brzina
-ostaju tragovi prstiju
+moze se instalirati quake1, port sa kompa :D

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2008, 17:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
I zrači k'o Chernobil..

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2008, 18:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ta prica o zracenju je izvikana, mislim zraci svaki a 6120 je u dozvoljenim granicama. Nisam primjetio da ima bas toliko zracenje jer npr.kad pricam kraj tv ne dolazi do smetnji na tv. dok kod nekih starih nokia je to bas izrazeno.
Kakogod moja iskustva s njim su i vise nego pozitivna po meni daleko boji od starijeg brata n73 koji je spor i osim kamere nema nista puno bolje,cak po karakter. je losiji da ne vrsim dalju komparaciju.
To za tragove prstiju jeste da ostaju ali se lako istom tom rukom i brisu :D (ako te to brine uzmi silver i stvar rijesena na oko se ne vide otisci)
a dobro je to sto fon nije podlozan ogrebotinama,evo kod mene je jos kao nov.
Sto se igrica tice sad za sad n gage nije podrzan za njega tj. ocekuje se uskoro ali i bez tog podrzava fenomenalne igrice poput brothers in the arms,fifa07,global race koja je multiplejer putem bt-a,mada ovo nije fon za igrice vise onako poslovni odnosno ima za svakog po nesto.Reprodukcija muzike odlicna,....
mislim da bolji telefon za manje love nokia odavno nije izbacila,stvarno SE i drugi tel. sa obicnim softverom su za Nokiu obicne igracke(imao sam dosta tel.)

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2008, 21:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
BlackHand je napisao:
I zrači k'o Chernobil..

:D :D :D

(јеси озбиљан ил' зезаш?)

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2008, 21:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Mrtav ozbiljan..

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2008, 22:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Citiraj:
Nokia 6120 (Type RM-243)
CERTIFICATION INFORMATION (SAR)

THIS MOBILE DEVICE MEETS GUIDELINES FOR EXPOSURE TO RADIO WAVES.

Your mobile device is a radio transmitter and receiver. It is designed not to exceed the limits for exposure to radio waves recommended by international guidelines. These guidelines were developed by the independent scientific organization ICNIRP and include safety margins designed to assure the protection of all persons, regardless of age and health.

The exposure guidelines for mobile devices employ a unit of measurement known as the Specific Absorption Rate or SAR. The SAR limit stated in the ICNIRP guidelines is 2.0 watts/kilogram (W/kg) averaged over ten grams of tissue. Tests for SAR are conducted using standard operating positions with the device transmitting at its highest certified power level in all tested frequency bands. The actual SAR level of an operating device can be below the maximum value because the device is designed to use only the power required to reach the network. That amount changes depending on a number of factors such as how close you are to a network base station. The highest SAR value under the ICNIRP guidelines for use of the device at the ear is 1.18 W/kg.

Use of device accessories and enhancements may result in different SAR values. SAR values may vary depending on national reporting and testing requirements and the network band. Additional SAR information may be provided under product information at http://www.nokia.com.

Citiraj:
Nokia 6120 (Type RM-310)
CERTIFICATION INFORMATION (SAR)

THIS MOBILE DEVICE MEETS GUIDELINES FOR EXPOSURE TO RADIO WAVES.

Your mobile device is a radio transmitter and receiver. It is designed not to exceed the limits for exposure to radio waves recommended by international guidelines. These guidelines were developed by the independent scientific organization ICNIRP and include safety margins designed to assure the protection of all persons, regardless of age and health.

The exposure guidelines for mobile devices employ a unit of measurement known as the Specific Absorption Rate or SAR. The SAR limit stated in the ICNIRP guidelines is 2.0 watts/kilogram (W/kg) averaged over ten grams of tissue. Tests for SAR are conducted using standard operating positions with the device transmitting at its highest certified power level in all tested frequency bands. The actual SAR level of an operating device can be below the maximum value because the device is designed to use only the power required to reach the network. That amount changes depending on a number of factors such as how close you are to a network base station. The highest SAR value under the ICNIRP guidelines for use of the device at the ear is 1.19 W/kg.

Use of device accessories and enhancements may result in different SAR values. SAR values may vary depending on national reporting and testing requirements and the network band. Additional SAR information may be provided under product information at http://www.nokia.com.

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2008, 11:16 
Početnik
Početnik

BL Boy je napisao:
Ne to je kao neka podvrzija to ti znaci Feature Pack

Hvala,skonto sam,mislis kao SP1, SP2, SP3 ko windows XP na PC

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 34 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]