Damaskin je napisao:
Мени се тренутно не свиђа ни један од модела које сте набројали:
коштају за мој укус ужасно пуно пара, а не нуде ништа специјално боље од јефтинијих модела
у које можеш лагано ставити картицу од гигабајт - два и бити миран
(ајд ми сад реците да вам истински треба више у мобилном телефону

)
Сви телефони данас имају и мп3 плејер и радио и видео клипове и камере и блаблабла...
Није ми јасно да неко може дати 1000км само да би имао GPS, па људи живимо у Бања луци не у Њујорку па да се изгубите,
уосталом, нисам ни сигуран да су уопште урађене мапе за РС и БиХ.
Треба свима вама што фурате те телефоне од 1000км звати Бошка Чека да вам уради провјеру поријекла имовине
Видио сам неки дан ту чувену Нокиу и W960, фотографије нису ништа боље од к800
(а да не причам о разлици к800 са "набријаним" драјверима), а величином су праве "цигле".
Како вас бре није стид да поредите телефон од 100км са телефоном од 1000 км
који притом не нуди некакве револуционарне погодности и унапређења

Tema glasi "Najbolji 3G telefon", a ne best buy, tako da je savrseno normalno da se spominju trenutni high end modeli vodecih proizvodjaca.
Da se razumijemo, GPS je je veliko unapredjenje, ako se uspije upakovati u jedno telefonsko kuciste. Prvenstveno s tehnicke strane, a sa upotrebne..To ste vecina forumasa zivi na podrucju BiH, ne bi trebalo da umanji znacaj pominjanja ove stavke, posebno kad se ne radi o best buy diskusiji. Btw, zacudio bi se kako dobre mape bivse Yu je uradio Garmin. Jako, jako dobro.
Wlan je veliko unapredjenje, i postace mainstream za srednju i visu klasu telefona sledece godine. Ako Wlan na telefonu nije revolucionarno unapredjenje (diskutabilno je koliko je moguce danas ocekivati nesto stvarno revolucionarno na telefonu), onda ne znam sta jeste.
Sto se tice kamera, vec sam napisao da za amatersku phone upotrebu je neka granica od 3,2 Mpx. Sve preko toga je neupotrebljivo, puno efikasniji bi bio opticki zoom, ili kvalitetniji blic. SE je u W960 stavio 3,2 Mpx, ali zato ima Wlan, i 8GB internu memoriju.
Btw, ne sjecam se da je neko spominjao neki telefon od 100 km.