banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 04:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 17 Jan 2007, 08:22 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
HugoLina je napisao:
Macr0 je napisao:
Ne kontam oko cega se ti bunis, dobila si sve sto je i navedeno: 10 KM + 100 SMS poruka. Citaj kako pise, a ne onako kako ti zamisljas da bi trebalo pisati i neces biti razocarana.

Jel ti ne umes da citas ili samo ne razumes sta znaci to sto si procitao? ako treba pojasnicu ti, samo kazi.

Citiraj:
Svi NOVI MOBI’S korisnici (i prepaid i postpaid), odnosno oni koji to postanu u promotivnom periodu od 19.12.2006. do 31.01.2007. dobiće bonus od 10 KM i 100 besplatnih SMS poruka. Ovaj bonus moći će da koriste do kraja februara 2007. godine.

Jel razumes ti sta znaci rec bonus? Jel znas koliko se ranije dobijalo na racunu uz MOBI'S FUN prepaid broj?

Bez uvrede, ali ti si meni smjesna sa tim bonusom. Pa dobila si bonus od 10 KM (za koji je tacno da se uvijek i dobija). A nigdje ne pise da ces dobiti bonus od 20 KM (10+10) vec samo 10 plus poruke. Ti samo to interpretiras na svoj nacin. I dalje pise tacno onako kakvo stanje i dobijes i to niko ne moze osporiti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jan 2007, 11:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2006, 23:59
Kolega, ja ne znam jel ti podrzavas firmu za koju radis ili bi se samo raspravljao samnom, ali okani me se sa takvim komentarima jer nisi u pravu , cak ni kada to interpretiras na svoj nacin.

Vec godinama se dobija 10 km na racunu kada se kupi broj, i to nije nikakav bonus, to daju svi operateri, jer naravno ne mozes coveku prodati broj bez para na racunu.
Znaci tih 10 km sto pise, da bi to bilo onih 10 km kojih se uvek dobijalo uz broj, onda bi ova akcija trebala da glasi: "Svaki novi korisnik dobija 10 km na racunu + bonus od 100 besplatnih SMS poruka"

Kapiras, mili? Jel treba da nacrtam? 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jan 2007, 11:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
ma sta se ljutis, mobi`s ti je takav
njima cesto iskacu takve greske jer nemaju lektora da kontrolise sta pisu, pa onda kad reklamiras bude "nismo mi tako mislili"

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jan 2007, 12:06 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Ne da mi se ici dalje u raspravu, jer ne znam kako da ti objasnim da su 2 i 2 = 4. Tako da je to moja zavrsna rijec :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]