banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 14:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 60 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Nokia ili Sony Ericsson
Sony Ericsson 46%  46%  [ 32 ]
Nokia 54%  54%  [ 37 ]
Ukupno glasova : 69
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 21 Jan 2007, 13:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
imam k750 platio ga 300 km (dobio popust za novu godinu za 2 komada)
odlican telefon, baterija mi drzi tri dana normalnog koristenja, dva dana ako ga bas non stop silujem :)
slike su dobre, komotno se mogu izradjivati, mp3 reprodukcija je sjajna, mnogo bolja nego na vecini mp3 plejera znj klase koji se mogu uzeti kod nas, radio takodje super stvarcica, kad putujete busom ili puno pjesacite 8)
igrice ko igrice, solidne za ubijati vrijeme....
tako da kad sve saberem dobio sam nekoliko korisnih tehnickih stvarcica za solidne pare.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jan 2007, 14:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Ma realno Nokija :lol: nikada nije imala dobar dizajn. Meni je uvek vukla na ciglu. Sem n serije. A sto se tice SE, posjedujem k700 vec god+, platio 100km od nekog narkomana i jos uvek dobro sluzi. Eto pa zbog dizajna, koliko god imala bolje funkicije,kvalitet, uvek bi uzeo nesto drugo umesto nje, NokiJe

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jan 2007, 12:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
Tommy Vercetti je napisao:
BSE je napisao:
ne znam cemu ce ti foto aparat i/ili kamera ali nikad kvalitet nece biti isti
za mp3 pjesme je opet bolji izbor mp3/mp4 player jer je bolja reprodukcija zvuka a i ne trosis bateriju na telefonu
fm se ne isplati jer su nam radio stanice ocaj
ako ti je stalo do portabilnog igranja PSP je bolji izbor ili neki GB jer su igre bolje nego na telefonu, a i lakse je igrati nego muciti telefonske tastere
sve u svemu kad pogledas ulozeno-dobijeno bacio si pare :)

digitalaca, neki solidan - 400 KM
mp3/mp4 player - 100 KM
psp - 500 KM

a gdje je tu jos telefon? :drinking:

sve je to super, ali kazem sve te funkcije vecini ljudi nisu ni potrebne, od navedenih funkcija najcesce se koristi samo jedna (uglavnom kamera)
znaci bacio si pare
jeftinije me izadje neki telefon + mp3 player i jos mi ostane love da mogu da trosim na razne zajebancije
druga je stvar sto ljudi kupe telefon radi prestiza, pa onda lazu sami sebe kako su super prosli, kako imaju super kameru (ciji se snimak ne moze porediti ni sa jednim fotoaparatom), imaju igrice (a iste ne igraju ni na svojoj masini), imaju net access (koji ne koriste jer je preskup, a ionako kod kuce imaju ili adsl ili wireless), mp3 + fm (diablo je za sad jedini kojeg sam vidio da to zapravo koristi (za reprodukciju zvuka no comment), ostali radije koriste mp3 playere, a fm niko),....jesam li nesto zaboravio ? mislim da nisam
e onda nakon 3 mjeseca kad izadje novi model, pocnu traziti mane starom modelu kao npr. nema stereo bluetooth slusalicu, zavuklo se zrno prasine,.... i onda opet bace pare na drugi jos skuplji telefon i prica krece ispocetka

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2007, 20:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
pa to je druga prica, ako ti je potrebna samo JEDNA funkcija, onda nemas potrebe uzimati telefon, i davati vece pare, a drugo je kad neko nema ni digitalac ni mp3, a treba mu oboje, pa u telefonu moze da to objedini.

Uglavnom, nit sam neki freak sto se tice telefona, do sad sam 2 kupio, dobio 3 polovna, radije pare dam na nesto drugo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Feb 2007, 01:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
stipu-ga je napisao:
Uvjek sam imao nokie i ovih dana sam kupio SE k800i i odusevljen sam. Kamera 3.2mp, znaci ne treba ti digitalni fotoaparat jer slike su savrsene. Isto tako ne treba ti ni mp3 jer stane muzike hrpa i zvuk je odlican, i fm hvata odlicno, lijep, jednostavan meni, igrica mozes skinuti sa neta odlicnih i svasta nesto, znaci savrsen telefon. I kad zbrojis to sve, tj da ti ne treba ni fotoaparat ni mp3 i da imas savrsen telefon mislim i da je omjer ulozeno-dobijeno odlican

kamera 3.2mp je bezveze... A ja uopšte ne koristim kameru na mobu... Kad sam kupovala svoj telefon, uzela sam ga jer ima mp3 player koji mi stvarno koristi i baterija dugo traje... Al sad ću uzeti nešto tipa Ipod i neki jeftini telefončić...
Dakle plus za NokiJu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Feb 2007, 21:50 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Dec 2006, 21:34
NOKIA!!! imam nokiu n90 i bolja mi je od svih telefona koji sam imao i od sony ericssona

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Feb 2007, 01:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Logično da je NOKIA bolja, ali nije svakom samo problem izabrati jedan od ta dva! Ako sagledamo neke druge činjenice za cijenu NOKIE N serije možeš uzeti dobar SE i još otići na more!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Feb 2007, 01:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Ja bih sebi uzeo SE P990i kad bih imao love.Stvarno je mocan.U svakom slucaju dajem prednost SE jer mislim da su Nokie precijenjene. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Feb 2007, 15:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Sondri je napisao:
Logično da je NOKIA bolja, ali nije svakom samo problem izabrati jedan od ta dva! Ako sagledamo neke druge činjenice za cijenu NOKIE N serije možeš uzeti dobar SE i još otići na more!!!

Ko ima besplatno more, neće se uopšte razmišljati... :lol:
Ne, ozb, u pravu si... Al ja svoj telefon imam skoro 2.5 godine i još je zdrav i čitav... Tek sad je baterija počela štekat i traje 3 dana... A mp3 slušam baš često...
Kamera na telefonu je nepotrebna, ma koliko da je unaprijedili... Aparat je aparat, a ako mi treba neka hitno slika, ajd uslikaću je i s ovim sranjem od kamere....
Al jedino mi je prije bio problem što kad slušam mp3 ne čujem kad mi zvoni telefon... Sad me baš briga, već mi je i dosadilo zvonjenje, pa ću si uzeti pravi mp3 player, a ne ovu ptičicu na telefonu... :lol:
Bolje Ipod nego N80... 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Feb 2007, 16:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
sony ericsson :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Feb 2007, 16:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Maj 2006, 01:17
Nokiu
A za uloženo dobijeno SE vodi 2 koraka.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Feb 2007, 18:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
EiLeen je napisao:
Sondri je napisao:

Ko ima besplatno more, neće se uopšte razmišljati... :lol:

Nije to bila poenta mog posta, mada mislim da si i sama shvatila! Ako pored telefona možeš zadovoljiti i sve ostale materijalne potrebe, logično je da imaš love za bacanje i da ćeš kupiti najskuplji, što je u dosta slučajeva i najbolji, telefon koji se nudi na tržištu!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Apr 2007, 16:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
ja sma skoro uzela sebi sonyericsson k510i i prezadovoljna sam.
Za malo para, odlican telefon, super opcije, pristupacan meni, lagan. Gledala sam one NOKIA-e na preklop i slajder ali, meni je bezveze njihov meni i ne svidjaju mi se.
Za sve ostale napredne opcije, imam dosta dobar digitalac, extra dvd digicam, dakle telefoncic je za razgovaranje, sms, pokaja zezalice i meni dovoljno. Svo to zadovoljstvo dodje 240 KM. Za telefon pristojno. :wink: sve preko nije vrijedno 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Apr 2007, 21:58 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 25 Avg 2003, 10:10
nokia

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Apr 2007, 23:53 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 18 Jan 2006, 15:25
Nokie su precjenjene... Sad trenutno imam Sony Ericsson k610i nema dzojstik, brz, lagan, savršen... Znači bolji mi je SE. :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Apr 2007, 12:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jan 2007, 12:40
definitivno NOKIA!!! :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Apr 2007, 16:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2004, 19:33
Brat mi se bavi prodajom tel. i promjenio sam veliki broj tel. (nije da se hvalim :o ), imao sam i SE K800,N70,N73,SE P900... znači upoznat sam i sa SE i Nokiom.

Prvo i osnovno pravilo je da se Simbian telefoni ne porede sa običnim (odnosno Cellular telefonima) to su dva različita svijeta koja se ne mogu porediti.Sa Simbian tel. (uglavnom Nokie-6600,7610, N-seria, kao i SE P900,P910,P990) se moze mnogo toga raditi,za njih postoji mnoštvo programa različite namjene,dok obični tel. najviše što podržavaju jesu Java aplikacije i igre.Opet s druge strane obični tel. (trenutno u prvom redu SE K800) su jednostavni za svakodnevnu upotrebu i dosta su brzi od Simbiana.

Citiraj:
kamera 3.2mp je bezveze...

Ne moze se reći za kameru od 3.2mp da je bezveze.Kamera je vrhunska pogotovo kod K800 i N73 i moze se slobodno porediti sa nekim digitalcima niske i srednje klase.Druga je stvar ako neko ne koristi kam.

Po mom ličnom mišljenju ove dvije kompanije se ne mogu porediti,sve zavisi od toga kome se šta sviđa,kome šta treba,ko šta voli i kakve su mu financiske mogućnosti.Toliko od mene :) :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Apr 2007, 22:19 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2007, 00:24
Nema sta da se prica
Nokia i kraj
Jer je carska!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Apr 2007, 22:47 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 15 Jan 2007, 23:46
Moj glas za "nokiJa"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Apr 2007, 00:53 
HuntEr je napisao:
Nokie su precjenjene... Sad trenutno imam Sony Ericsson k610i nema dzojstik, brz, lagan, savršen... Znači bolji mi je SE. :)

qrac od telefona..nema joystiv, ali ima joyped...moj stari ga ima....nema sanse da se poredi sa bilo kojim symbian telefonom.....jedino kamera shto ima ,a za te pare mogu kupiti i telefon i odlichnu kameru.... :drinking:

Citiraj:
Prvo i osnovno pravilo je da se Simbian telefoni ne porede sa običnim

Svaka chast.... ovo je neshto najbolje shto sam proochitao...znachi ja imam symbian fon i ljudi me pitaju da li imam mp3 player, koliko kamera snima itd. i td....kada kazem da samo treba da instalishem program za to oni me gledaju kao ovcu...da se ne lazemo sony e. ima mozda neke opcije i to je to i nista vishe...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 60 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]