Tommy Vercetti je napisao:
BSE je napisao:
ne znam cemu ce ti foto aparat i/ili kamera ali nikad kvalitet nece biti isti
za mp3 pjesme je opet bolji izbor mp3/mp4 player jer je bolja reprodukcija zvuka a i ne trosis bateriju na telefonu
fm se ne isplati jer su nam radio stanice ocaj
ako ti je stalo do portabilnog igranja PSP je bolji izbor ili neki GB jer su igre bolje nego na telefonu, a i lakse je igrati nego muciti telefonske tastere
sve u svemu kad pogledas ulozeno-dobijeno bacio si pare

digitalaca, neki solidan - 400 KM
mp3/mp4 player - 100 KM
psp - 500 KM

sve je to super, ali kazem sve te funkcije vecini ljudi nisu ni potrebne, od navedenih funkcija najcesce se koristi samo jedna (uglavnom kamera)
znaci bacio si pare
jeftinije me izadje neki telefon + mp3 player i jos mi ostane love da mogu da trosim na razne zajebancije
druga je stvar sto ljudi kupe telefon radi prestiza, pa onda lazu sami sebe kako su super prosli, kako imaju super kameru (ciji se snimak ne moze porediti ni sa jednim fotoaparatom), imaju igrice (a iste ne igraju ni na svojoj masini), imaju net access (koji ne koriste jer je preskup, a ionako kod kuce imaju ili adsl ili wireless), mp3 + fm (diablo je za sad jedini kojeg sam vidio da to zapravo koristi (za reprodukciju zvuka no comment), ostali radije koriste mp3 playere, a fm niko),....jesam li nesto zaboravio ? mislim da nisam
e onda nakon 3 mjeseca kad izadje novi model, pocnu traziti mane starom modelu kao npr. nema stereo bluetooth slusalicu, zavuklo se zrno prasine,.... i onda opet bace pare na drugi jos skuplji telefon i prica krece ispocetka