banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 17:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9942 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 ... 498  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Avg 2013, 20:41 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Feb 2011, 19:39
nepokoreni je napisao:
Slažem se za Y300, ali otišli su ko na vatru i nema ih više kupiti na mrežama i radnjama. Na Pik-u se kreću navodno novi neotpakovani oko 300 KM :angry1: papanluk :angry4:

Ta cijena je van svake pameti. Ja sam ih prodavao od 230 KM do 250 i to je neka realna cijena. Mislim da je prijateljica govorila da ce mozda prodavati svoj, kupila ga je krajem 6. mjeseca u mtelu i od prvog dana je stavila masku i foliju tako da je kao "nov neotpakovan". Bijele je boje pa ako ti to ne smeta i ako si zainteresovan mogu ti javiti sutra kada se vidim sa njom da li ce ga prodavati i koja bi bila cijena.

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2013, 09:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Ok javi mi na pp, sutra naveče idem na more neće me biti par dana.

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2013, 09:47 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Feb 2011, 19:39
Ok, javicu ti poslije podne.

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2013, 12:11 
Evo "sample" slika LG L9:

https://www.facebook.com/media/set/?set ... 281&type=3

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2013, 15:24 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Apr 2012, 19:02
Player1 je napisao:
Dr.Neo je napisao:
u 11:43 postaviš pitanje a u 15:09 već kažeš da si našao telefon. Zašto si onda uopšte pitao ovdje na forumu!?
Dr.Neo je napisao:
E jadan si... bitno ti je samo da imaš post više.

A nije ti palo na pamet da je za 4 sata već uzeo telefon? Trebala mu neka Nokia od 100 KM za čovjeka od 50 godina i ne treba mu vječnost da odabere.. uzeo prvo što je našao. Evo imam i ja jedan post više, idi se nerviraj ili uzmi Bensedin :P

Pa normalno da mi je palo na pamet da je za ta 3 - 4 sata uzeo telefon. Samo sam komentarisao to što je za tako malo uopšte tražio savjet na forumu. A ako pogledaš stranicu gdje je njegovo pitanje vidjećeš da sam mu jedino ja ponudio kakav takav odgovor. Jest doduše da mu nije bio baš od koristi al barem sam pokušao pomoći.
A komentar da je "jadan" se odnosio na njegov uvredljiv komentar: da bi "levati" kao ja imali šta čitati. Što je očit odraz nekulture ali i ne poštovanje pravila foruma. I mislim da bi ovaj bensedin što si ponudio, bio potrebniji njemu nego meni, jer ja se uopšte ne nerviram, samo komentarišem!!

On topic:
Player1 je napisao:
ja upravo kupio LG L9, nema većeg i boljeg telefona za te pare :evil3: :P Preporuka od mene!

Čestitam na kupovini i nek te dugo i dobro služi ili da ga prodaš za duple pare, sad šta ti je draže!
Vidim da si prezadovoljan telefonom i ja sam takav mislio uzeti preko m:tel-a pošto mi je istekao ugovor ali ga nema više u ponudi. Sad se dvoumim između L7 II ili dosta skupljeg Nexus-a 4. A možda ću bataliti ugovor i tražiti L9 negdje u slobodnoj prodaji jer je telefon stvarno super i nudi najviše za te pare koliko košta.
Koja je verzija softvera kod tebe i dali ti je već ponudio update preko OTA ili ćeš to morati uraditi preko kompa?
Još jednom: sve čestitke na kupovini!!! :D

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2013, 17:30 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2013, 01:23
Doktore Neo, sve je ok, nećemo se oko gluposti raspravljati ;)

Hvala i tebi :) Verzija softvera je ''Žele bombonica u obliku zrna pasulja - 4.1.2'' a došao je sa ''Sladoled sendvič - 4.0.4'' pa sam uradio update preko LG PC Suite preko kompa. OTA je izgleda samo za manje update-ove. Ovaj 4.1.2 je puno bolji i brži i ima puno dodatnih opcija od 4.0.4. Vidio sam da se lako rutuje i ima razvijen CyanogenMod pa ću vjerovatno kad-tad raditi kastom. Zasad ovaj dobro radi, pa nema potrebe. A ne bih ga sad odmah prodavao, onda moram sebi juriti neki novi i tako ukrug.. osim ako mi neko ponudi više para. Na Piku su novi malo preko 400 KM ali ne znam koliko je to pouzdano, a kod nas u prodavnicama su vjerovatno 50-70 KM više ako ih ima. Sretno u potrazi, pozz

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2013, 17:49 
A u njemackoj su oko 150 ojra, polovni, ali pod garancijom...

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2013, 19:46 
Pripravnik
Pripravnik

Player1 je napisao:
Doktore Neo, sve je ok, nećemo se oko gluposti raspravljati ;)
Ma sve OK.!! ;)

Player1 je napisao:
Na Piku su novi malo preko 400 KM ali ne znam koliko je to pouzdano, a kod nas u prodavnicama su vjerovatno 50-70 KM više ako ih ima. Sretno u potrazi, pozz
Ovi na PIK-u su najvjerovatnije sa m:tel-a, samo neznam dali i dalje vrijedi garancija na tako kupljen telefon?
Ovdje kod mene ga nema po trgovinama ali ga navodno mogu nabaviti za par dana, ...vjerovatno sa PIK-a :P
tensSa je napisao:
A u njemackoj su oko 150 ojra, polovni, ali pod garancijom...

Šta mi vrijedi kad nisam u Njemačkoj a nemam ni tetku tamo... Nema mi druge nego se boriti sa ovim domaćim "gulikožama".

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2013, 19:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Nov 2010, 22:12
Moze li preporuka za neki tel do oko 200 km polovan a da ipak nije truba ... treba mi kao drugi tel kad sam na putu ... naravno da ima uzet u bl ... ima li kakva xperia al da nisu ona mini vnago

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2013, 20:15 
Pripravnik
Pripravnik

Jel baš mora Xperia ili može i neki drugi? Za 200 KM ili malo više može se naći neki Huawei ili sličan uzet preko m:tel-a.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2013, 21:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ne mora ali nemam vremena za mtel, I mislim da sam do januara sledece godine vezan ugovorom ..

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2013, 22:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
Mislio je da kupis taj telefon od nekog ko ga je uzeo iz mtela.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2013, 22:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

a kontam ,.. mozda se neko I javi

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2013, 08:30 
Pripravnik
Pripravnik

Da tako sam i mislio, da kupiš od nekog ko ga je uzeo na ugovor pa sad prodaje. Pogledaj na PIK-u tamo ih ima najviše. Samo neznam kako je za garanciju kod tako kupljenih telefona, šteta je ostati bez nje kad je kod nekih modela čak 2 god.

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2013, 10:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
Prenosi se garancija ja mislim na vlasnika.

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2013, 10:58 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 06 Jul 2013, 17:14
Moze li pomoc? Koji android do 300 KM kupiti. Dopada mi se LG Optimus L7. Sta je najbolje za te pare i gdje su u Banja Luci dobri telefoni. Gdje kupiti telefon? Da li treba gledati proizvodjaca baterije? Ne treba mi za igrice. To mi nije bitno. Surfanje, dobra baterija i eventualno kamera

Poslednji put menjao sxwy dana 24 Avg 2013, 11:08, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2013, 10:59 
Pripravnik
Pripravnik

Zna li neko jesu li ovi telefoni sa m:tel-a zaključani?
Negdje sam pročitao da nisu, al danas mi u trgovini rekoše da jesu. Mislio sam u uzeti LG L7 II na ugovor i zamjeniti ga u trgovini za LG L9 (koji trenutno nemaju i neznaju mu cijenu) al mi rekoše da bi morao platiti otključavanje. Jel to istina da su zaključani ili ovi u trgovini idu na to "koga ošišaju - ošišaju"!?

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2013, 11:00 
Pripravnik
Pripravnik

Da telefoni su zakljucani. Kad ubacis karticu drugog operatera zablokiraju

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2013, 11:23 
Pripravnik
Pripravnik

sxwy je napisao:
Moze li pomoc? Koji android do 300 KM kupiti. Dopada mi se LG Optimus L7. Sta je najbolje za te pare i gdje su u Banja Luci dobri telefoni. Gdje kupiti telefon? Ne treba mi za igrice. To mi nije bitno. Surfanje, dobra baterija i eventualno kamera
LG L7 II ima dobru bateriju a kakva je kamera to ne znam, jer meni je kamera samo "nek je ima" a dali je 2, 5 ili 13 MPx potpuno mi je nebitno.
Ako mnogo koristiš net na telefonu zašto onda ne pogledaš nešto na ugovor?

Jesi probao sa karticom drugog operatera? Jer sam baš ovdje na forumu pročitao da nisu zaključani.
Ako jesu onda ću dati još tih 10 -15 KM koliko već bude otključavanje, ako se odlučim na tu opciju.
Mada razmišljam i o Nexus 4... možda čak uzmem i njega, ne žurim se.

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2013, 11:35 
Pripravnik
Pripravnik

Ne zelim da uzimam preko ugovora jer sam naziv pretplata kaze da pretplatis telefoN.Zelim da uzmem normalno telefon. Ma ne mislim ja pretjerano ni biti na netu.Kupujem ubrzo i laptop. NIsam zaludjena za telefonima. Telefon uopste i ne nosim uvijek uz sebe

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9942 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 ... 498  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]