Player1 je napisao:
Dr.Neo je napisao:
u 11:43 postaviš pitanje a u 15:09 već kažeš da si našao telefon. Zašto si onda uopšte pitao ovdje na forumu!?
Dr.Neo je napisao:
E jadan si... bitno ti je samo da imaš post više.
A nije ti palo na pamet da je za 4 sata već uzeo telefon? Trebala mu neka Nokia od 100 KM za čovjeka od 50 godina i ne treba mu vječnost da odabere.. uzeo prvo što je našao. Evo imam i ja jedan post više, idi se nerviraj ili uzmi Bensedin

Pa normalno da mi je palo na pamet da je za ta 3 - 4 sata uzeo telefon. Samo sam komentarisao to što je za tako malo uopšte tražio savjet na forumu. A ako pogledaš stranicu gdje je njegovo pitanje vidjećeš da sam mu jedino ja ponudio kakav takav odgovor. Jest doduše da mu nije bio baš od koristi al barem sam pokušao pomoći.
A komentar da je "jadan" se odnosio na njegov uvredljiv komentar: da bi "levati" kao ja imali šta čitati. Što je očit odraz nekulture ali i ne poštovanje pravila foruma. I mislim da bi ovaj bensedin što si ponudio, bio potrebniji njemu nego meni, jer ja se uopšte ne nerviram, samo komentarišem!!
On topic:
Player1 je napisao:
ja upravo kupio LG L9, nema većeg i boljeg telefona za te pare

Preporuka od mene!
Čestitam na kupovini i nek te dugo i dobro služi ili da ga prodaš za duple pare, sad šta ti je draže!
Vidim da si prezadovoljan telefonom i ja sam takav mislio uzeti preko m:tel-a pošto mi je istekao ugovor ali ga nema više u ponudi. Sad se dvoumim između L7 II ili dosta skupljeg Nexus-a 4. A možda ću bataliti ugovor i tražiti L9 negdje u slobodnoj prodaji jer je telefon stvarno super i nudi najviše za te pare koliko košta.
Koja je verzija softvera kod tebe i dali ti je već ponudio update preko OTA ili ćeš to morati uraditi preko kompa?
Još jednom: sve čestitke na kupovini!!!